Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(eglegle @ 2011 10 03, 23:56)
Dėkui - ir komplimentas tavo šiandieniniam kvepėjimui (Organza.....???? kuri?)  blush2.gif

Aciu blush2.gif Tai buvo Organza Fleur d'Oranger 2006 4u.gif
Atsakyti
Eglegle, su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 04 spalio 2011 - 06:41
Visoms dėkoju ir linkiu, kad šią niūrią dieną sulauktume tik komplimentų (jau tikrai laikas šaltojo meto ryškiesiems kvepalams assa.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2011 10 04, 07:40)
Eglegle, su gimtadieniu  birthday.gif

Prisijungiu Eglegle, su tortadieniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 04 spalio 2011 - 08:38
su gimtadieniu eglegle!!!
Atsakyti
eglegle, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 10 04, 15:53)
eglegle, su gimtadieniu 4u.gif

Gal ir pavėluotai, bet su gimtadieniu, eglegle! Naujų įstabių potyrių nardant kvapų jūroje 4u.gif
Atsakyti
Oi, kaip jūra užliūliavot jau mane, dabar vaikščiosiu pasikėlus iš laimės bigsmile.gif
Atsakyti
Praėjo bendradarbis vyras pro šalį,dvi kolegės man ir sako-''Jūs ką,vienodais kvepalais šiandien kvepinotės?Tu vyriškus kvepalus naudoji,nes kvepiat taip pat'' blink.gif Niekad nebūčiau pagalvojusi,kad RP Calypso gali vyriški pasirodyti blink.gif Ar čia ant manęs jie tikrai nuvyriškėjo doh.gif Kažkaip man taip neatrodo.Yra kvepalų,kurie ant manęs nuvyriškėja,pvz.SL Five O'clock Au Gingembre arba Taueri'o Marokas,bet kad Calypso... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2011 10 06, 19:48)
Yra kvepalų,kurie ant manęs nuvyriškėja,pvz.SL Five O'clock Au Gingembre arba Taueri'o Marokas,bet kad Calypso... g.gif

Mda... įdomu, ant manęs jie irgi nuvyriškėja g.gif Nugis, kasdien belenkuriais iš jų dvelkiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2011 10 06, 19:48)
Praėjo bendradarbis vyras pro šalį,dvi kolegės man ir sako-''Jūs ką,vienodais kvepalais šiandien kvepinotės?Tu vyriškus kvepalus naudoji,nes kvepiat taip pat'' blink.gif  Niekad nebūčiau pagalvojusi,kad RP Calypso gali vyriški pasirodyti blink.gif Ar čia ant manęs jie tikrai nuvyriškėjo doh.gif Kažkaip man taip neatrodo.Yra kvepalų,kurie ant manęs nuvyriškėja,pvz.SL Five O'clock Au Gingembre arba Taueri'o Marokas,bet kad Calypso... g.gif

Kur jau Calypso nuvyriškėt gali?Gal sloga toms bendradarbėms blink.gif ?n-e-t-i-k-i-u schmoll.gif ,matyt,kažikas joms susivaideno...
O man šiandien sakė,kad kvepiu taip-stipriai,mmm...(TF Tabaco Vanille)
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 10 06, 21:07)
Kur jau Calypso nuvyriškėt gali?n-e-t-i-k-i-u

blink.gif ir aš blink.gif
Atsakyti