Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

Saviškio frazė ryte: ooo, kokie čia faini kvepalai? vakare tokiais galėtum išsikvėpinti biggrin.gif
Lancome Cuir (aš jų beveik neužuodžiu, taigi nieko negaliu pasakyt nei labai gero, nei labai blogo, na, nebent padovanotų... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 09 30, 07:15)
O taip, vyrams jie laaaabai patinka, ant saves isbandziau... smile.gif

Maniskiui jie visiskai ne unsure.gif

kaip bebutu gaila, ir kitiems aplinkiniams TF BO kvepia kapiniu gelemis ir kelia neigiamas asociacijas... huh.gif
tik man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuschia: 17 spalio 2011 - 15:29
mama, čia tu taip skaniai kvepi... pirmas kartas kai sūnus pastebėjo mano kvepalus. nesitikėjau iš Chanel Jersey smile.gif
Atsakyti
Vakar komplimento sulauke Chanel Coco Mademoiselle EDP. Pazistamas net du kartus atsargiai mane uoste, pasake, kad labai skaniai kvepiu ir net paklause kokie tai kvepalai smile.gif Retai man daro komplimentus, todel buvo labai malonu smile.gif
Atsakyti
Vakar darbe nuejau pas kolege, pasnekejau, o po pusvalandzio ji atbego pas mane ir sako kad labai mano kvepalai patiko, noretu suzinoti kokie. Thierry Mugler "Allien"
Atsakyti
komplimentai nuo vaikino shalimar kvapui, pasake, kad kvepiu tokiu skaniu cinamonu....kiek zinau, sudetyje jo net ner, et... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frizette @ 2011 10 22, 12:43)
komplimentai nuo vaikino shalimar kvapui, pasake, kad kvepiu tokiu skaniu cinamonu....kiek zinau, sudetyje jo net ner, et... ax.gif

komplimentas vaikinui, kuriam patinka Shalimar biggrin.gif MB jie smirda
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2011 10 22, 13:31)
Vakar darbe nuejau pas kolege, pasnekejau, o po pusvalandzio ji atbego pas mane ir sako kad labai mano kvepalai patiko, noretu suzinoti kokie. Thierry Mugler "Allien"

Man šviežiai pasikvepinus Thierry Mugler "Allien", vyras pareiškė, kad išsipurškiau dichlofosu, o vėliau, pauostęs atidžiau "sušvelnino" nuosprendį iki tualeto gaiviklio. Gaila, nes man jie tobuli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(frizette @ 2011 10 22, 13:43)

Man irgi ten milijonas cinamono wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciel Bleu @ 2011 10 29, 14:15)
Man irgi ten milijonas cinamono wink.gif

bus isbandyti,cinamonas man labai, labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2011 10 29, 17:57)
bus isbandyti,cinamonas man labai, labai wub.gif

Cinamonas man ir labai labai, bet nerandu as ju Shalimar , man ji nesa i mociutes spinta blush2.gif o jei dar blogiau , tai i,, chanelius,, tik nepykit gerbejos, na nesuprantu as Chanel .
Atsakyti
Komplimenta is MB uzsidirbo YSL Belle d'Opium. Tik sake, kad ka tik pasipurskus geriau arti neiti, bet uztai vidurines ir bazines natos... mmmm kuo cia taip skaniai kvepi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti