Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(daivameil @ 2011 11 20, 22:15)
viena moteris parduotuvėje net pasivijusi klausė kuo kvepiu  biggrin.gif

Man taip yra buvę su Rochas Aquawoman,klausėja buvo pensijinio amžiaus,bet atrodė labai kvapo apžavėta.Vat jum ir stereotipai,kas kokiam amžiuj dera g.gif
Atsakyti
Vakar komplimentai nuo MB, o buvau pasikvepinus
user posted image
Atsakyti
komplimentas salikui kvepejusiam nina ricci ricci ricci, bs fantasy ir nina le paradis de nina (tikras kompotu mixas lotuliukas.gif ) beje is zmogaus kuriam apskritai nepatinka kvepalai.
Atsakyti
Dirbu su vaikais.
Mergaite : kas cia taip skaniai kvepia? (Ir uosto ora aplink). Tu???? (ziuri i drauge, prieina, apuosto),
Nee, ne tu.. Tai kas???? (uosto visas aplinkui, akyse nusivylimas).
Tada akys ir nosys (jau visi dabar suintriguoti) tiesiasi i mane -cia JUS!!!!!!
O buvo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 23 lapkričio 2011 - 11:48
QUOTE(Voxi @ 2011 11 23, 12:47)
Dirbu su vaikais.
Mergaite : kas cia taip skaniai kvepia? (Ir uosto ora aplink). Tu???? (ziuri i drauge, prieina, apuosto),
O buvo
user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš jų atžvilgiu sulaukiau antikomplimento... Sakė, kad kvepia kaip senų laikų kirpyklos... kaip putos veidui skusti ar kažkokie tokie dalykai huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 11 23, 12:47)
Dirbu su vaikais.
O buvo
user posted image

Vaikų nosys fenomenaliai užuodžia ir suuodžia tai, ką aš pati užuodžiu po kelių testavimų, todėl mano vyrukas (5,5 metų) dirba mano parfumerine uosle. Tie jo pasakymai, skaniai kvepia, sausainiais, ledinuku, gėlės, rūgščiai ir kt. dažnai pasitvirtina ir arba kvepalai būna man "priimtini" arba ne, tą matyt lemia artimas kraujo ryšys, pomėgis tam tikriems kvapams, kurie jam įprasti nuo vaikystės, t.y. vanilė, pudra, cukruoti vaisiai, cinamonas, prieskonių kvapai smile.gif
Atsakyti
Voxi, koks grazus, koks tikras KOMPLIMENTAS thumbup.gif
Atsakyti
Teko išgirst, kad kvapas kaip močiutės spintos lotuliukas.gif

O man jie kažką tokio turi, kad taip užkabina, galiu uostyt ir uostyt biggrin.gif Nežinau kodėl, dažnai ant kažkokių netradicinių kvapų patraukia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cupcake @ 2011 11 23, 17:01)
Teko išgirst, kad kvapas kaip močiutės spintos  lotuliukas.gif

O man jie kažką tokio turi, kad taip užkabina, galiu uostyt ir uostyt biggrin.gif Nežinau kodėl, dažnai ant kažkokių netradicinių kvapų patraukia blush2.gif
user posted image

Tai neblogą spintą ta močiutė turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2011 11 23, 17:03)
Tai neblogą spintą ta močiutė turėjo  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Gal visgi komplimentui reik prisiskirt lotuliukas.gif
Atsakyti
komplimentas už YSL Cinema smile.gif
Atsakyti