Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

user posted image

Šiuos MB išbrokyjo be gailesčio... "Totalus kamparas", anot jo. O už kamparą jau baisesnio epiteto nebūna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2011 11 03, 16:00)
user posted image

Šiuos MB išbrokyjo be gailesčio... "Totalus kamparas", anot jo. O už kamparą jau baisesnio epiteto nebūna.  biggrin.gif

O man jie pradžioje laabai patiko, po to nebe tiek, prisiminiau, kuo jie man kvepia. O tai buvo kmynų arbata. Tokia labai saldi kmynų arbata biggrin.gif

O komplimentų paskutiniu metu sulaukdavau dėl Serge Lutens Datura Noir, Estee Lauder Sensuous Noir, Chanel allure sensuelle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 03 lapkričio 2011 - 17:08
SM kvepalų išparduotuvėje "aklai" įsigyti
user posted image
ir šiandien pirmą kartelį pamėginti susilaukė net trijų stiprių komplimentų. Tiesą sakant, man pačiai jie pasirodė "bliednoki" ir greit nudūkstantys, pasirodo, bais klydau...
Pirmasis komplimentas ryte nuo vyro, kad labai viliojančiai kvepiu blush2.gif tongue.gif , antrasis - nuo kabineto kolegės: "kas čia per kvepalai? Blyn, aš jų NORIU!", trečiasis - visai į darbo pabaigą, kada visai buvau pamiršus, kuo kvepinaus ir ar apskritai kvepiu lotuliukas.gif , nuo prabėgom gatvėje sutikto pažįstamo: "tavo kvepalai kaip visdada nepriekaištingi" bigsmile.gif rolleyes.gif .
Papildyta:
Vakar mano mylimukai Gucci GUILTY buvo pakrikštyti vaistų vardu lotuliukas.gif doh.gif verysad.gif , nors man jie taip skaniai kvepia wub.gif . Sako: Tu čia kur? Ligoninėj buvai? Visa prisigėrus mikstūrų kvapo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 03 lapkričio 2011 - 20:55
QUOTE(Afigena @ 2011 11 03, 21:59)
SM kvepalų išparduotuvėje "aklai" įsigyti
user posted image

man jie patinka vasara, labai skaniai kvepia, o dabar nelabai man jie tinka. Siaip as vis uzeidavau i C$D Style ju pasiuostyt, po to isigijau cia SM. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 03, 19:03)
man jie patinka vasara, labai skaniai kvepia, o dabar nelabai man jie tinka. Siaip as vis uzeidavau i C$D Style ju pasiuostyt, po to isigijau cia SM.  ax.gif

As irgi su jais nemazai susilaukus komplimentu. Buvo mano pavasario-vasaros. Buteli subaigiau, bet nekartociau, labai atsibostantys tokie, vienos natos
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 03, 22:03)
man jie patinka vasara, labai skaniai kvepia, o dabar nelabai man jie tinka. Siaip as vis uzeidavau i C$D Style ju pasiuostyt, po to isigijau cia SM.  ax.gif

as taip pat su siais komplimetu suslaukiau- kad skaniai kvepiu. Taip pat su chanel coco mademoiselle- net 3 merginos juos isigijo... wub.gif Zadu pirkti ir trecia buteliuka
Atsakyti
Komplimentas šiems rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Night_ @ 2011 11 07, 11:34)
Komplimentas šiems rolleyes.gif

user posted image

aga, sitie komplimentiniai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
komplimentas DKNY Be Delicious ax.gif
Atsakyti
Naktiniame klube komplimento sulauke Chanel Allure Sensuelle EDP smile.gif Pasake, kad as nerealiai kvepiu...
Atsakyti
user posted image

Sulaukė griežto verdikto iš mano vyriškio - prisiekusio kompotų ant moteriškos odos gerbėjo: "Na kokia moteris gali norėti taip kvapėti? Ko jūs siekiat? Kokiam vyrui gali patikti bažnyčios kvapas?" Oj oj oooooj. Visai liko nesuprstas kvapas lotuliukas.gif Liūdinu aš jį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 16 lapkričio 2011 - 21:12
QUOTE(Passero @ 2011 11 16, 21:12)
"Kokiam vyrui gali patikti bažnyčios kvapas?"

Gal dvasingam rolleyes.gif
Atsakyti