Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(Passero @ 2011 11 16, 22:12)
user posted image

Sulaukė griežto verdikto iš mano vyriškio - prisiekusio kompotų ant moteriškos odos gerbėjo: "Na kokia moteris gali norėti taip kvapėti? Ko jūs siekiat? Kokiam vyrui gali patikti bažnyčios kvapas?" Oj oj oooooj. Visai liko nesuprstas kvapas  lotuliukas.gif Liūdinu aš jį...

Maniskis nei dvasingas nei ka, bet Juozukas jam patinka. Ir mano tetei jis patinka (mama kvepinasi) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 11 16, 23:42)
Maniskis nei dvasingas nei ka, bet Juozukas jam patinka. Ir mano tetei jis patinka (mama kvepinasi)  mirksiukas.gif

Tai jis vadinasi ne kompotininkas, o maniskis deja toks - jam lengvais nesubtiliais vandeniukais motetys turi kvepėti, bet kadangi niekas jo neklauso, tai visi mano kvepalai jam daugiau ar mažiau "smirdalai" - jokio skirtumo, kurie. Na gal Allurai išteisinti iš mano turimų...
Atsakyti
antikomplimentas Chanel Allure Sensuelle, visą dieną tik ir girdejau"kas čia taip keistai kvepia","kas čia smirda" ir kad vėdina langą prasidarę lotuliukas.gif gerai, kad buvo tik vienas "pšykas" jų lotuliukas.gif o šiaip tai liūdna,kai tavęs niekas nesuprtanta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 17 lapkričio 2011 - 22:31
Man vienąsyk buvo tokia dviprasmiška situacija dėl kvepalų. Žodžiu išsikvepinau Chanel Chance, ir įsėdau į viešąjį transportą. O tokia porelė už manęs atsisėdo. Ta panelė sako vaikinui: "Kas čia taip smirda? Jauti, kaip lauko tualeto kvapas?". O aš tada galvoju negi čia mano kvepalai??? biggrin.gif Na bet taip ir neaišku kas ten jiems smirdėjo :DDD Taip ir išlipau nesupratus:D
Atsakyti
Keista del allure sensuelle, man jie vieni is geriausiu, tokie subtilus... ir komplimentu esu gavus unsure.gif kazkaip net gaila, jog yra tokiu, kam jie SMIRDI...:-O o gal jiems kazkas kitkas dvoke, nes tik vienas papurskimas? biggrin.gif as cia noriu juos apginti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 18 lapkričio 2011 - 00:11
QUOTE(Passero @ 2011 11 17, 21:31)
Tai jis vadinasi ne kompotininkas, o maniskis  deja toks - jam lengvais nesubtiliais vandeniukais motetys turi kvepėti, bet kadangi niekas jo neklauso, tai visi mano kvepalai jam daugiau ar mažiau "smirdalai" - jokio skirtumo, kurie. Na gal Allurai išteisinti iš mano turimų...

tai auklet, sviest juos reikia smile.gif As saviski irgi ilgai pratinau prie nisu visokiu. Kisu po nosim, mazdaug - nu kaip? Arba- jauti ten ..razinos rome arba panasiai bigsmile.gif Dabar su manim natas analizuoja, pauosto. Karta atsitempiau du bloterius - Etro Ambra ir Goutal Ambre Fetiche. Sakau, isrink man ambra. Tai mikliai link Goutal kryptelejo, nors jie klampesni, tirstesni ir juodesni nei Etro blink.gif Va tada supratau, kad neveltui tas mano parfumerijos pradziamokslis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 18 lapkričio 2011 - 01:18
nustebau kai MB pagyre CD midnight poison, galvojau jauni vyrai tokiu kvepalu nesupranta (jam 26m, [COLOR=yellow]beje musu kompanijoj ne bombonkiniu kvepalu nesupranta tiek moteriska gimine tiek vyriska) smile.gif

tiesa pries kelias dienas mano le paradis de nina pavadino kvepianciu kaip lupdazis o kai pamate mano susiraukusi veida veliau tikino kad jam sloga ir visai gerai jie kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 18 lapkričio 2011 - 10:56
CD midnight poison labai skirtingai ant visu skleidziasi ir man pirmieji kvepalai, kurie visiskai kitokie ant kuno ir ant popierelio kai kvepini. Pirma karta, kad net pasakyciau, kad cia visai kiti kvepalai.
Siaip jie komplimentu sulaukia ir is jaunu wub.gif
Atsakyti
MB supeikė šiandien mano Coco Madmuazelę cool.gif Turiu sutikti, kad ant manęs jie tikrai neypatingai gerai skleidžiasi g.gif Gerai, kad liko vos keletas ml atomike. Reiks mes tuos bandymus susidraugauti triniti.gif
O vat mano bendradarbei kaip jie tinka wub.gif Galėčiau kaip koks veršelis iš paskos eiti ir eiti paskui ją wub.gif Kvepia nerealiai... Kaip taip keistai būna... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 19 lapkričio 2011 - 15:37
Dior addict. iš kursioko susilaukė komplimento. kaip skaniai kvepia bigsmile.gif

kaip faina kai ne tik man skaniai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Parduotuvėje užsipurkšti naujieji Balenciaga L'Essence sulaukė tipiškos MB reakcijos - "nee, blondiniški" (pati jų beveik neužuodžiau, bevaikštant visai išsivadėjo, tad pasakyt neturiu ką). O komplimentas nakčiai persikvėpinus Kelly Caleche EDT (nors ir ne pirmą kartą, bet gal tik šiandien daėjo biggrin.gif) - "ooo, šitie tai geri" smile.gif
Atsakyti
Šiandien ryte pasipurškiau Roma, o pavakare užsimiršus pasipurškiau Venezia, tai viena moteris parduotuvėje net pasivijusi klausė kuo kvepiu biggrin.gif Matzt susisluoksniavimas davė kažkokį ypatingą kvapą, o gal ant manęs jie abu tinka ir kai kam patinka kvapo transformacija tongue.gif
Atsakyti