
O karbonato mesa kokia turi buti? kiauliena? o kokia dalis? Na cia man toks iskilo klausimelis

QUOTE(supermergele @ 2006 03 21, 23:46)
O karbonato mesa kokia turi buti? kiauliena? o kokia dalis? Na cia man toks iskilo klausimelis 

As nauduoju kiaulienos nugarine, ji gaunasi sultinga, minksta, nebuna sausa. Supjaustau pirsto storio ir atmusu.
QUOTE(mutantė @ 2006 03 20, 19:36)


sveikos,dovanokit, kad ilgai neatsakiau



O aš karbonadą kepu taip: supjaustau,pamušu ir pamarinuoju tokiam padaže - 3 kiaušiniai,3 šaukštai majonezo,vegeta,pipirai,kiti prieskoniai.Skaniau,kai ilgiau pasimarinuoja.Kepant pavolioju džiūvesėliuose,paskui užbarstau sūrio.Valgom su grybukų padažiuku+bulvių košytė ar ryžiai+salotos.Skanaus
.

o kaip grybuku padaziuka darot?

QUOTE(sauluciukas @ 2006 05 03, 09:08)
As darau is pievagrybiu ir svoguniuko - supjaustau smulkiai, pakepinu ir baigiant idedu druskytes, pipiriuko ir grietines

Mano korbonado receptukas butu toks: pamusi mesyte (kiaukienos nugarine),pamarinuoju per nakti, marinatas majonezas, pipirai,mogi prieskoniai,ciobreliai, truputi druskytes.Tiesa mesyte supjaustai taip kad galima butu padaryt kisene,padarius kisene i mesyte idedi,surio ir ananaso gabaliuka,persmeigi pagaliuku,apvolioji dziuveseliuose,ir kiausinio plakinyje,ir dedi kepti i keptuve.Valgai su bulvem ,ar ryziais,salotom.Skanaus

O as kiaulienos nugarine plonai supjaustau, gabaleli pabarstau prieskoniais ir kartu gerai ismusu. Prieskonius naudoju Santa Marijos kepsniu ir tradicinius lietuviskus mesos. Išmušus apipilu marinatu, kuri darau iš paprasto ir prieskoninio aliejaus, i kuri ispaudziu citrinos sulciu. Paragauju, kad vos jaustusi gaivi rugstele ir ismustus kepsniukus užpilu šiuo padažiuku. Marinuoju apie viena para, o jau po to kepu.
Kazkaip visada gaunasi minksti ir skanus
jei karbonadu isismusu daugiau, o valgytoju tiek nera - tai dali tokiu ismarinuotu mėsiuku paverčiu suktinukais
Kazkaip visada gaunasi minksti ir skanus

jei karbonadu isismusu daugiau, o valgytoju tiek nera - tai dali tokiu ismarinuotu mėsiuku paverčiu suktinukais

Valgytojų nėra? Juokauji? Kiek karbonadų beprikeptum, visus praris ir dar paprašys:) Vyrų kompanijoj tai labai einamas produktas

As tai karbonada darau taip: pamusu mesyte (dazniausiai perku kiaulienos ispjova),pabarstau prieskoniais( druska, pipirais, tradiciniais mesos prieskoniais), mesyte sudedu i skarda, patepu majonezu ant virsaus dedu smulkiai supjaustytus svogunus(kartais dedu pievagrybius vietoj svogunu, kas kaip megsta), pabarstau tarkuotu suriu ir kepu orkaiteje. Man skanu labai


As darau toki patiekala su karbonatu:
Imu mesyte supjaustau ir pamusu, druskos pipiru pabarstau is abeju pusiu.
Tada imu bulves, nuskutu ir supjaustau griezineliai, pabarstau druska.
Imu skarda, aliejaus ipilu, arba ant popieriau sviestinio dedu bulviu grezineliu tiek, kiek mesa uzima vietos, ant bulviu dedu mesos, ant mesos dedu majonezo ir dedu pora grezineliu obuolio ir surio ir i orkaite, tol kol neiskeps.
Man labai patinka
Imu mesyte supjaustau ir pamusu, druskos pipiru pabarstau is abeju pusiu.
Tada imu bulves, nuskutu ir supjaustau griezineliai, pabarstau druska.
Imu skarda, aliejaus ipilu, arba ant popieriau sviestinio dedu bulviu grezineliu tiek, kiek mesa uzima vietos, ant bulviu dedu mesos, ant mesos dedu majonezo ir dedu pora grezineliu obuolio ir surio ir i orkaite, tol kol neiskeps.
Man labai patinka
