Įkraunama...
Įkraunama...

Karbonadas

O karbonato mesa kokia turi buti? kiauliena? o kokia dalis? Na cia man toks iskilo klausimelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(supermergele @ 2006 03 21, 23:46)
O karbonato mesa kokia turi buti? kiauliena? o kokia dalis? Na cia man toks iskilo klausimelis blush2.gif


As nauduoju kiaulienos nugarine, ji gaunasi sultinga, minksta, nebuna sausa. Supjaustau pirsto storio ir atmusu.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 03 20, 19:36)
ax.gif AS norėjau paklausti, o skarda tepi aliejum, ar mėsyte šlakštai buljonu, ar ant sausos skardos dedi g.gif

sveikos,dovanokit, kad ilgai neatsakiau 4u.gif blush2.gif .Vienu zodziu skardos as netepu aliejumi,nei ne slakstau ,nes nuo karbonado buna aliejaus. ax.gif
Atsakyti
Karbonadui ir as naudoju nugarine, tik ja pjaustau plonai ir truputuka pamusu, paprieskoniuoju ir kepu - labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
O aš karbonadą kepu taip: supjaustau,pamušu ir pamarinuoju tokiam padaže - 3 kiaušiniai,3 šaukštai majonezo,vegeta,pipirai,kiti prieskoniai.Skaniau,kai ilgiau pasimarinuoja.Kepant pavolioju džiūvesėliuose,paskui užbarstau sūrio.Valgom su grybukų padažiuku+bulvių košytė ar ryžiai+salotos.Skanaus 4u.gif .
Atsakyti
o kaip grybuku padaziuka darot? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas @ 2006 05 03, 09:08)
o kaip grybuku padaziuka darot? wink.gif


As darau is pievagrybiu ir svoguniuko - supjaustau smulkiai, pakepinu ir baigiant idedu druskytes, pipiriuko ir grietines rolleyes.gif
Atsakyti
Mano korbonado receptukas butu toks: pamusi mesyte (kiaukienos nugarine),pamarinuoju per nakti, marinatas majonezas, pipirai,mogi prieskoniai,ciobreliai, truputi druskytes.Tiesa mesyte supjaustai taip kad galima butu padaryt kisene,padarius kisene i mesyte idedi,surio ir ananaso gabaliuka,persmeigi pagaliuku,apvolioji dziuveseliuose,ir kiausinio plakinyje,ir dedi kepti i keptuve.Valgai su bulvem ,ar ryziais,salotom.Skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as kiaulienos nugarine plonai supjaustau, gabaleli pabarstau prieskoniais ir kartu gerai ismusu. Prieskonius naudoju Santa Marijos kepsniu ir tradicinius lietuviskus mesos. Išmušus apipilu marinatu, kuri darau iš paprasto ir prieskoninio aliejaus, i kuri ispaudziu citrinos sulciu. Paragauju, kad vos jaustusi gaivi rugstele ir ismustus kepsniukus užpilu šiuo padažiuku. Marinuoju apie viena para, o jau po to kepu.
Kazkaip visada gaunasi minksti ir skanus thumbup.gif

jei karbonadu isismusu daugiau, o valgytoju tiek nera - tai dali tokiu ismarinuotu mėsiuku paverčiu suktinukais ax.gif
Atsakyti
Valgytojų nėra? Juokauji? Kiek karbonadų beprikeptum, visus praris ir dar paprašys:) Vyrų kompanijoj tai labai einamas produktas biggrin.gif
Atsakyti
As tai karbonada darau taip: pamusu mesyte (dazniausiai perku kiaulienos ispjova),pabarstau prieskoniais( druska, pipirais, tradiciniais mesos prieskoniais), mesyte sudedu i skarda, patepu majonezu ant virsaus dedu smulkiai supjaustytus svogunus(kartais dedu pievagrybius vietoj svogunu, kas kaip megsta), pabarstau tarkuotu suriu ir kepu orkaiteje. Man skanu labai smile.gif thumbup.gif


Atsakyti
As darau toki patiekala su karbonatu:
Imu mesyte supjaustau ir pamusu, druskos pipiru pabarstau is abeju pusiu.
Tada imu bulves, nuskutu ir supjaustau griezineliai, pabarstau druska.
Imu skarda, aliejaus ipilu, arba ant popieriau sviestinio dedu bulviu grezineliu tiek, kiek mesa uzima vietos, ant bulviu dedu mesos, ant mesos dedu majonezo ir dedu pora grezineliu obuolio ir surio ir i orkaite, tol kol neiskeps.
Man labai patinka wub.gif
Atsakyti