Įkraunama...
Įkraunama...

Karbonadas

Aš kepu karbonadus su bananais arba su obuoliais thumbup.gif .
Išmuštą karbonado gabaliuką apibarstau pipirais ir druska, tada pavolioju į miltus ir apkepu keptuvėj ant aliejaus. tada supjaustau riekelėm obuolius arba bananus ir pakepu keptuvėj ant sviesto. O tada dedu į aliejumi išteptą skardą karbonadus ir dedu ant jų pakeptus obuolius arba bananus, bei tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti reikia kol sūris išsilydo. Labai skanu smile.gif . Nebuvo dar tokių, kuriems nepatiktų, nors iš pradžių sako: karbonads su bananais?.. fu... biggrin.gif
Atsakyti
Na, nejaugi niekas nekepėt pagal mano pasiūlytą receptą?Jei kas kepėt, parašykit ar patiko?
Atsakyti
As tai ismusta nugarine pabarstau prieskoniais, pamarinuoju, tada i kiausinio plakini idedu sauksteli majonezo,truputi vegetos,ar kitu mesos prieskoniu, viska gerai isplaku,mirkau mesyte plakinyje ir apvolioju miltuose,ar dziuveseliuose,kepu keptuveje, mesyte visad bus sultinga jei marinuosite majoneze,jis neleidzia jai isdziuti
Atsakyti
Kad nesirauktu mesyte as darau taip: Paprasciausiai pritrynus prieskoniu pavolioju dziuveseliuose, kiausinyj ir vel dziuveseliuose.. Tada ir nesitraukia, kai 2k.dziuvesiuose pavolioju... Skanaus..
Atsakyti
Pamusiau karbonadukus su kaulu, pamarinavau su prieskoniais - va ką toliau daryti g.gif Norečiau kepti orkaitėje ax.gif Bet va nezinau kaip blush2.gif - ar susukkti kiekvieną gabaliuką į foliją, ar tiesiog sudėlioti ant grotelių... REIKIA PATARIMO 4u.gif

Perskaiciau visa tema ir radau tik pasiulyma kept skardoje g.gif g.gif

Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka dziuvesiu "zievele" nuo mesikės g.gif man tai daznai atsoka unsure.gif ypac jei pamarinuoju majoneze g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanija: 17 sausio 2007 - 18:41
QUOTE(sanija @ 2007 01 17, 19:04)
Pamusiau karbonadukus su kaulu, pamarinavau su prieskoniais - va ką toliau daryti  g.gif  Norečiau kepti orkaitėje ax.gif  Bet va nezinau kaip  blush2.gif  - ar susukkti kiekvieną gabaliuką į foliją, ar tiesiog  sudėlioti ant grotelių... REIKIA PATARIMO  4u.gif
Perskaiciau  visa tema ir radau tik pasiulyma kept skardoje  g.gif  g.gif

Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka  dziuvesiu "zievele" nuo mesikės  g.gif  man tai daznai atsoka  unsure.gif  ypac jei pamarinuoju majoneze  g.gif

man pastoviai atšoka doh.gif nežinau nuo ko tai priklauso...todėl ir kepu dažniausiai orkaitėje, be jokių kiaušinių ir džiuvesėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2007 01 17, 19:04)
Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka  dziuvesiu "zievele" nuo mesikės  g.gif  man tai daznai atsoka  unsure.gif  ypac jei pamarinuoju majoneze  g.gif

Kiek žinau,kad neatšoktų tai visų pirma mėsytę reik pavoliot miltuose,paskui kiaušinyje ir džiuvėsėliuose.Miltai kažkaip priklijuoja tą plutelę mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2006 09 15, 15:37)
Sveikos. Labai norejau paklausti, ka darote, kad kepama mesa nesusitrauktu, man is didziulio gabalo kepant keptuveje palieka mazytis gabaliukas. O kaip kavinese atnesa karbonada per visa lekste toki minksta ir skanu man toks niekada nesigauna. Gal zinote kaip toki pagaminti?

Ar niekas nezinote?
Zinom, tik gal geriau lai ji traukiasi, nes kad gautum kavines karbonada tai daugelis musant mesyte pila vandeni ir tada gaunasi is 1 gabaliuko puses lekstes ploto gabalas, nemaciau pati, taciau kai draugai irenginejo kavine juos sio triuko moke atejusi maisto gaminimo technologe.

vot ir ne lotuliukas.gif mesa musa ideje i maiseli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 02 18, 15:26)
vot ir ne  lotuliukas.gif mesa musa ideje i maiseli  mirksiukas.gif

blink.gif o siaube blink.gif o tai kaip jie ten tam maisiuke musa? tai gali kada valgant ir celofano rasti,siaubas blink.gif schmoll.gif

o as tai darau taip ir man ir dideli gaunas ir skanus ir nesitraukia thumbup.gif atsipjaunu storesni gabala mesos karbonadines, paskui musu, musu nu ir ko storesnis buvo gabalas,tuo didesnis blynas gaunas. o kad nesitrauktu as ipjaunu dviejuose vietose isilgai taip.va ir man nesitraukia g.gif o paskui apvolioju kiausiniu ir miltu plakini ir i keptuve drinks_cheers.gif tai taip gaunas minkstesnis,o kai apvolioju dziuveseliuose man gaunas truputi kietesnis,nu cia pagal pageidavimus ir norus darau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Dange- @ 2006 09 20, 17:56)
Aš kepu karbonadus su bananais arba su obuoliais  thumbup.gif .
Išmuštą karbonado gabaliuką apibarstau pipirais ir druska, tada pavolioju į miltus ir apkepu keptuvėj ant aliejaus. tada supjaustau riekelėm obuolius arba bananus ir pakepu keptuvėj ant sviesto. O tada dedu į aliejumi išteptą skardą karbonadus ir dedu ant jų pakeptus obuolius arba bananus, bei tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti reikia kol sūris išsilydo. Labai skanu  smile.gif . Nebuvo dar tokių, kuriems nepatiktų, nors iš pradžių sako: karbonads su bananais?.. fu... biggrin.gif

na tikrai karbonadas su bananais....... g.gif g.gif g.gif g.gif na koki karta reikės pabandyt.... to dar nebuvau girdėjus.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 02 18, 18:01)
blink.gif o siaube  blink.gif  o tai kaip jie ten tam maisiuke musa? tai gali kada valgant ir celofano rasti,siaubas  blink.gif  schmoll.gif

o as tai darau taip ir man ir dideli gaunas ir skanus ir nesitraukia thumbup.gif  atsipjaunu storesni gabala mesos karbonadines, paskui musu, musu nu ir ko storesnis buvo gabalas,tuo didesnis blynas gaunas. o kad nesitrauktu as ipjaunu dviejuose vietose isilgai taip.va ir man nesitraukia  g.gif  o paskui apvolioju kiausiniu ir miltu plakini ir i keptuve  drinks_cheers.gif  tai taip gaunas minkstesnis,o kai apvolioju dziuveseliuose man gaunas truputi kietesnis,nu cia pagal pageidavimus ir norus darau  rolleyes.gif

nieko blogo tam maiseli neatsitinka mirksiukas.gif as naudoju maistine plevele taip yra daug paprasciau ir svariau, nes vistiek kol pamusi mesyte apsitasko ir sienos ir viskas...viska kalu per plevele o poto ja ismeti ir namuciai svarus thumbup.gif
Atsakyti