Išmuštą karbonado gabaliuką apibarstau pipirais ir druska, tada pavolioju į miltus ir apkepu keptuvėj ant aliejaus. tada supjaustau riekelėm obuolius arba bananus ir pakepu keptuvėj ant sviesto. O tada dedu į aliejumi išteptą skardą karbonadus ir dedu ant jų pakeptus obuolius arba bananus, bei tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti reikia kol sūris išsilydo. Labai skanu
Aš kepu karbonadus su bananais arba su obuoliais
.
Išmuštą karbonado gabaliuką apibarstau pipirais ir druska, tada pavolioju į miltus ir apkepu keptuvėj ant aliejaus. tada supjaustau riekelėm obuolius arba bananus ir pakepu keptuvėj ant sviesto. O tada dedu į aliejumi išteptą skardą karbonadus ir dedu ant jų pakeptus obuolius arba bananus, bei tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti reikia kol sūris išsilydo. Labai skanu
. Nebuvo dar tokių, kuriems nepatiktų, nors iš pradžių sako: karbonads su bananais?.. fu...
Išmuštą karbonado gabaliuką apibarstau pipirais ir druska, tada pavolioju į miltus ir apkepu keptuvėj ant aliejaus. tada supjaustau riekelėm obuolius arba bananus ir pakepu keptuvėj ant sviesto. O tada dedu į aliejumi išteptą skardą karbonadus ir dedu ant jų pakeptus obuolius arba bananus, bei tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti reikia kol sūris išsilydo. Labai skanu
As tai ismusta nugarine pabarstau prieskoniais, pamarinuoju, tada i kiausinio plakini idedu sauksteli majonezo,truputi vegetos,ar kitu mesos prieskoniu, viska gerai isplaku,mirkau mesyte plakinyje ir apvolioju miltuose,ar dziuveseliuose,kepu keptuveje, mesyte visad bus sultinga jei marinuosite majoneze,jis neleidzia jai isdziuti
Kad nesirauktu mesyte as darau taip: Paprasciausiai pritrynus prieskoniu pavolioju dziuveseliuose, kiausinyj ir vel dziuveseliuose.. Tada ir nesitraukia, kai 2k.dziuvesiuose pavolioju... Skanaus..
Pamusiau karbonadukus su kaulu, pamarinavau su prieskoniais - va ką toliau daryti
Norečiau kepti orkaitėje
Bet va nezinau kaip
- ar susukkti kiekvieną gabaliuką į foliją, ar tiesiog sudėlioti ant grotelių... REIKIA PATARIMO
Perskaiciau visa tema ir radau tik pasiulyma kept skardoje
Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka dziuvesiu "zievele" nuo mesikės
man tai daznai atsoka
ypac jei pamarinuoju majoneze
Perskaiciau visa tema ir radau tik pasiulyma kept skardoje
Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka dziuvesiu "zievele" nuo mesikės
QUOTE(sanija @ 2007 01 17, 19:04)
Pamusiau karbonadukus su kaulu, pamarinavau su prieskoniais - va ką toliau daryti
Norečiau kepti orkaitėje
Bet va nezinau kaip
- ar susukkti kiekvieną gabaliuką į foliją, ar tiesiog sudėlioti ant grotelių... REIKIA PATARIMO
Perskaiciau visa tema ir radau tik pasiulyma kept skardoje
Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka dziuvesiu "zievele" nuo mesikės
man tai daznai atsoka
ypac jei pamarinuoju majoneze 
Perskaiciau visa tema ir radau tik pasiulyma kept skardoje
Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka dziuvesiu "zievele" nuo mesikės
man pastoviai atšoka
QUOTE(sanija @ 2007 01 17, 19:04)
Ir dar, kai kepate kiausinis + dziuvesiai ar jums neatsoka dziuvesiu "zievele" nuo mesikės
man tai daznai atsoka
ypac jei pamarinuoju majoneze 
Kiek žinau,kad neatšoktų tai visų pirma mėsytę reik pavoliot miltuose,paskui kiaušinyje ir džiuvėsėliuose.Miltai kažkaip priklijuoja tą plutelę
reiks pabandyti
QUOTE(rasyte @ 2006 09 15, 15:37)
Sveikos. Labai norejau paklausti, ka darote, kad kepama mesa nesusitrauktu, man is didziulio gabalo kepant keptuveje palieka mazytis gabaliukas. O kaip kavinese atnesa karbonada per visa lekste toki minksta ir skanu man toks niekada nesigauna. Gal zinote kaip toki pagaminti?
Ar niekas nezinote?
Zinom, tik gal geriau lai ji traukiasi, nes kad gautum kavines karbonada tai daugelis musant mesyte pila vandeni ir tada gaunasi is 1 gabaliuko puses lekstes ploto gabalas, nemaciau pati, taciau kai draugai irenginejo kavine juos sio triuko moke atejusi maisto gaminimo technologe.
Ar niekas nezinote?
Zinom, tik gal geriau lai ji traukiasi, nes kad gautum kavines karbonada tai daugelis musant mesyte pila vandeni ir tada gaunasi is 1 gabaliuko puses lekstes ploto gabalas, nemaciau pati, taciau kai draugai irenginejo kavine juos sio triuko moke atejusi maisto gaminimo technologe.
vot ir ne
QUOTE(deivis2005 @ 2007 02 18, 15:26)
o as tai darau taip ir man ir dideli gaunas ir skanus ir nesitraukia
QUOTE(-Dange- @ 2006 09 20, 17:56)
Aš kepu karbonadus su bananais arba su obuoliais
.
Išmuštą karbonado gabaliuką apibarstau pipirais ir druska, tada pavolioju į miltus ir apkepu keptuvėj ant aliejaus. tada supjaustau riekelėm obuolius arba bananus ir pakepu keptuvėj ant sviesto. O tada dedu į aliejumi išteptą skardą karbonadus ir dedu ant jų pakeptus obuolius arba bananus, bei tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti reikia kol sūris išsilydo. Labai skanu
. Nebuvo dar tokių, kuriems nepatiktų, nors iš pradžių sako: karbonads su bananais?.. fu... 
Išmuštą karbonado gabaliuką apibarstau pipirais ir druska, tada pavolioju į miltus ir apkepu keptuvėj ant aliejaus. tada supjaustau riekelėm obuolius arba bananus ir pakepu keptuvėj ant sviesto. O tada dedu į aliejumi išteptą skardą karbonadus ir dedu ant jų pakeptus obuolius arba bananus, bei tarkuotą fermentinį sūrį. Kepti reikia kol sūris išsilydo. Labai skanu
na tikrai karbonadas su bananais.......
QUOTE(rutuks @ 2007 02 18, 18:01)
o as tai darau taip ir man ir dideli gaunas ir skanus ir nesitraukia
nieko blogo tam maiseli neatsitinka








