ir as jau pripratus, bet siaip tai knisa kazkiek.
mane tau jau seniai atsibodę tos visos rodomos nuogybės, kad ir kokį kanalą isijungtųm visur nuogos subinės ir pan..kad vyrus rodytų

QUOTE(cover_girl @ 2007 03 31, 13:17)
mane tau jau seniai atsibodę tos visos rodomos nuogybės, kad ir kokį kanalą isijungtųm visur nuogos subinės ir pan..kad vyrus rodytų 

mes galim tu graziu berniuku cia isidet ir ziuret

va

man tai visada gražu pasižiūrėti į vyrą kuris turi gerą sudėjimą

jeigu paradu vadovautu moterys, tai būtų jums vyrų
bet kadangi daugumoje moka vyrai, todėl visuomeniniai informacijos šaltiniai juos ir lepina tokiu produktu, kuris jų tarpe paklausiausias
apie lygias teises galima kalbėti ilgaiir nuobodžiai, bet jeigu susumavus uždirbamus pinigus moterų ir vyrų, tai stiprioji lytis mus lenktų net neatsigręždama, nors mūsų Lt ir daugiau

QUOTE(Euforija @ 2007 04 01, 16:33)
jeigu paradu vadovautu moterys, tai būtų jums vyrų
bet kadangi daugumoje moka vyrai, todėl visuomeniniai informacijos šaltiniai juos ir lepina tokiu produktu, kuris jų tarpe paklausiausias
apie lygias teises galima kalbėti ilgaiir nuobodžiai, bet jeigu susumavus uždirbamus pinigus moterų ir vyrų, tai stiprioji lytis mus lenktų net neatsigręždama, nors mūsų Lt ir daugiau 

nelabai cia ka pakeisi...
o gaila

aš tai nesijaučiu diskriminuojama
jei nepatinka reklama ar kas kitas - tiesiog nežiūriu, nebendrauju, neskiriu dėmesio

jei nepatinka reklama ar kas kitas - tiesiog nežiūriu, nebendrauju, neskiriu dėmesio
O man pikta. Labiausiai pikta dėl to, kad nusipirkus bet kokį žuraną, pilna nuogų papų ir užpakalių. Pvz., aš visada perku TV programą, žurnalą "Žmonės". Ir ten jau papai nuogi!!! Man tai būtų nesvarbu, bet TV programą visada skaito mano sūnus. Tai dabar net tokius "nekaltus" žurnalus, kaip TV programa, aš turiu slėpti nuo vaiko!!!!!!!!