Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesijaučiate diskriminuojama?

O as jau nebekreipiu demesio i siuos reklaminius triukus-man tas nuogo kuno kultas jau taip atsibodes, na gal tik vyrams niekada neatsibos ziureti...
Atsakyti
ir as jau pripratus, bet siaip tai knisa kazkiek.
Atsakyti
mane tau jau seniai atsibodę tos visos rodomos nuogybės, kad ir kokį kanalą isijungtųm visur nuogos subinės ir pan..kad vyrus rodytų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 03 31, 13:17)
mane tau jau seniai atsibodę tos visos rodomos nuogybės, kad ir kokį kanalą isijungtųm visur nuogos subinės ir pan..kad vyrus rodytų thumbup.gif

mes galim tu graziu berniuku cia isidet ir ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
va rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
man tai visada gražu pasižiūrėti į vyrą kuris turi gerą sudėjimą wub.gif
Atsakyti
jeigu paradu vadovautu moterys, tai būtų jums vyrų smile.gif bet kadangi daugumoje moka vyrai, todėl visuomeniniai informacijos šaltiniai juos ir lepina tokiu produktu, kuris jų tarpe paklausiausias biggrin.gif apie lygias teises galima kalbėti ilgaiir nuobodžiai, bet jeigu susumavus uždirbamus pinigus moterų ir vyrų, tai stiprioji lytis mus lenktų net neatsigręždama, nors mūsų Lt ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif gera nuotrauka auksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 04 01, 16:33)
jeigu paradu vadovautu moterys, tai būtų jums vyrų  smile.gif  bet kadangi daugumoje moka vyrai, todėl visuomeniniai informacijos šaltiniai juos ir lepina tokiu produktu, kuris jų tarpe paklausiausias  biggrin.gif apie lygias teises galima kalbėti ilgaiir nuobodžiai, bet jeigu susumavus uždirbamus pinigus moterų ir vyrų, tai stiprioji lytis mus lenktų net neatsigręždama, nors mūsų Lt ir daugiau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
nelabai cia ka pakeisi...
o gaila rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai sutinku, kad yra didele diskriminacija. Skandinavijos salyse dar maziau jauciasi, bet Lietuvoje labai.
Atsakyti
aš tai nesijaučiu diskriminuojama schmoll.gif
jei nepatinka reklama ar kas kitas - tiesiog nežiūriu, nebendrauju, neskiriu dėmesio
Atsakyti
O man pikta. Labiausiai pikta dėl to, kad nusipirkus bet kokį žuraną, pilna nuogų papų ir užpakalių. Pvz., aš visada perku TV programą, žurnalą "Žmonės". Ir ten jau papai nuogi!!! Man tai būtų nesvarbu, bet TV programą visada skaito mano sūnus. Tai dabar net tokius "nekaltus" žurnalus, kaip TV programa, aš turiu slėpti nuo vaiko!!!!!!!! mad.gif
Atsakyti