Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nesijaučiate diskriminuojama?

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 22, 11:14)
Man nepatiktu ir pusnuogiai vyrai reklamose. Kodel viliojama turi buti zmogaus kunu?

Gal dėl to, kad skatina geisti to daikto panašiai kaip užsigeidi būtent moters kūno?

Man kažkaip neatrodo, kad nuogos mergos yra vienintelė mūsų sumaterialėjimo ir sudaiktėjimo apraiška. Žmogus savo talentą ir protą irgi parduoda, tik dėl to kažkodėl nesijaučia blogai. O kartais turėtų - ypač kai kurie parsidavę žurnalistai ir kt., kurie padeda kažam krautis pinigus nešvariais būdais, kitų žmonių sąskaita. Taip kad dvasinė prostitucija yra lygiai toks pat blogis kaip ir kūno pardavinėjimas.
Atsakyti
tikrai nesijauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 06 22, 13:45)
Man daug graziau nuogos moters tobulas kunas, nei pliki pimpalai ir vyriski uzpakaliai... Vyras groziui nesukurtas, smazlivos vyriskos morzos kelia lengva sleikstuli ir su vyru kaip tokiu nesiasocijuoja.

O grazus moteriskas kunas - na, kuom gi ne stimulas tureti bent jau apytiksliai toki pat? Juk ir grazu ir sveika..

O kam sukurtas vyras?

Del smazlivumo. Jusu avataras jums nekelia sleikstulio?
Atsakyti
mane leidiniuose labiau nervuoja ne nuogybės, o smurto vaizdai ir aprašymai. fui
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 06 22, 13:45)
Man daug graziau nuogos moters tobulas kunas, nei pliki pimpalai ir vyriski uzpakaliai... Vyras groziui nesukurtas, smazlivos vyriskos morzos kelia lengva sleikstuli ir su vyru kaip tokiu nesiasocijuoja.

jei vyrai nesportuoja, geria alu, nedirba fiziskai- ju rankos ir kojos suploneja, uzpakaliai isplateja, pilvai issiverci, atsiranda papai...ir i ka jie dabar tampa panasus?
Teisingai. Jie tampa panasus i ... moteris.
Atsakyti

tai gal pati pasirenki tokias programas,ar muilo operas,kur akis bado pliki papai g.gif as ziuriu sporto laidas,kur tikrai yra i ka akis paganyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 06 22, 17:26)
Man kažkaip neatrodo, kad nuogos mergos yra vienintelė mūsų sumaterialėjimo ir sudaiktėjimo apraiška. Žmogus savo talentą ir protą irgi parduoda, tik dėl to kažkodėl nesijaučia blogai. O kartais turėtų - ypač kai kurie parsidavę žurnalistai ir kt., kurie padeda kažam krautis pinigus nešvariais būdais, kitų žmonių sąskaita. Taip kad dvasinė prostitucija yra lygiai toks pat blogis kaip ir kūno pardavinėjimas.

drinks_cheers.gif

TV žymiai daugiau šlamšto nei kad nuogi papai.
Ir apskritai, kas sakė, kad nuogas papas yra blogis? Sugalvojom, kad juos dengti reikia, o kai kažkas atsidengia, visi šaukiam. Anksčiau erotikos viršūnė nuogas kulnas būdavo, bet kažkodėl dabar nė viena paleistuve nevadinama, kai jį parodo. Ateis laikas ir nuogi papai bus norma. Netgi nemanau, kad tikroji erotika slypi nuogumuose.
Beje, kur tuos papus rodo?
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 06 22, 18:12)
1. O kam sukurtas vyras?

2. Del smazlivumo. Jusu avataras jums nekelia sleikstulio?

1. Tikrai ne groziui. Bet jo ivertinimui.
2. Monica Bellucci man graziausia moteris pasaulyje. Ir ji nera smazliva. Ji nuostabi. (o jus negrazi, stora, negalite susirasti meiluzio. O jus pavydite, kad neturite nei puses laso jos grozio).
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.168 @ 2009 06 22, 18:44)
jei vyrai nesportuoja, geria alu, nedirba fiziskai- ju rankos ir kojos suploneja, uzpakaliai isplateja, pilvai issiverci, atsiranda papai...ir i ka jie dabar tampa panasus?
Teisingai. Jie tampa panasus i ... moteris.

..... teisingai.... i moteris, kurios irgi geria alu, nesportuoja, eda bandeles... ju uzpakaliai isplateja, ir, skirtingai nuo vyru, ju kojos ir rankos taip pat isplateja...
... hmmmmm.... vaizdelis nekoks.... nekoks... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 birželio 2009 - 10:34
QUOTE(Maidenana @ 2009 06 23, 11:37)
2. Monica Bellucci man graziausia moteris pasaulyje.  Ir ji nera smazliva. Ji nuostabi. (o jus negrazi, stora, negalite susirasti meiluzio. O jus pavydite, kad neturite nei puses laso jos grozio).

Nenoriu pasirodyti neišmanėlė, bet ką reiškia smazliva? biggrin.gif Ar man geriau traukti į tą temą, kur sunkūs ir nesuprantami žodžiai? lotuliukas.gif

P.S. Čia tarp jūsų su vejai juoda katė perbėgo?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 06 23, 11:37)
2. Monica Bellucci man graziausia moteris pasaulyje.  Ir ji nera smazliva. Ji nuostabi. (o jus negrazi, stora, negalite susirasti meiluzio. O jus pavydite, kad neturite nei puses laso jos grozio).
Papildyta:

1. Kadangi esu ribotai durna ,tai dar durnesniu zinuciu jau negaliu pakomentuot.
2. O kodel uzsidejot nuostabia prie savo rasliavu? Kontrastu metoda taikot?

Atsakyti
Kodėl mergina/moteris turėtų jaustis diskriminuojama? Kad rodomos kitos merginos/moterys o ne jinai? lotuliukas.gif doh.gif Šiais laikais nuogas kūnas geriausiai perkama prekė.
Man tik vienintelis dalykas nepatinka. Būna vyrų, kurie pamatę tokias, savoms daro priekaištus, kodėl tu ne tokia plona, kodėl jos krūtinė taip stovi, o tavo ne, jos kojos pažiūrėk kokios, o taviškės. Tačiau jie net nesusimąsto, kad prie tokių merginų būna sportuojantys, įdegę, išbalintais dantimis gražiuoliukai. Kurie net iš tolo nepanašūs į tuos kurie sėdi namie ir tik vardina priekaištus. doh.gif
Taip, kad pirmiau reikia pasižiūrėt į save, ir tik tada reikalaut iš kito. (Čia taikoma tiek moterims, tiek vyrams).
Mes su MB norim abu būt gražūs, todėl abu kartu ir sportuojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_Dieter: 23 birželio 2009 - 15:38
Jokios diskriminacijos aš dėl to nejaučiu, juk moters kūnas - gražu ax.gif
Atsakyti