Man Nail Tek II Hydration labai padėjo,nagai nustojo sluoksniuotis,pradėjo augti.Aišku kaina tai ne maža, bet verta pabandyti
.

QUOTE(ačiukas @ 2008 04 27, 11:21)

Kada nagai sutvirtėjo, reikėjo ne pradėti retinti NT vartojimą, o tiesiog jį pakeisti į sekantį nr. ir viskas būtų buvę čiki

Tai, kad nagai sukietėjo net vieno buteliuko NAIL TEK II nesunaudojus, po kokių 2-3 sav., tai pamąsčiau, kad reikia ilgiau ir stipriau tuo pačiu Nr. nagučius pamaitinti

as jau antra buteliuka baigiu ir leksiu trecia pirkti, jokios priemones nepadejo del sluoksniavimosi, niekaip negaledavau uzsisuginti ilgu nagu, o dabar net per ilgi kartais uzauga
as perku II nr. is pradziu pora menesiu tepdavau kiekviena diena, o dabar i savaite uztenka du kartus

Man nelabai padėjo Nail tek II. Nes jis veikia tik tol, kol jį tepi, nustojus teptis sėkmingai viskas grižta į pradinę padėti.
Naudojau Nail Tek Hydration II, nagai tikrai nustojo sloksniuotis, dabar kurį laiką nenaudojau,kitas priemones naudojau,bet vienas nagas nulūžo
,tiesiog baisu.Galvoju gal jau nagai per kieti,šiandien nusipirkau vėl Nail Tek,ti,k dabar jau III, jis kaip tik sausiems nagams,tikuosi padės.
.Tik gaila,vienas pirštas atrodo ne kaip,net skauda,taip giliai iplyšo
.

QUOTE(Cutrin @ 2008 06 15, 10:17)
Man nelabai padėjo Nail tek II. Nes jis veikia tik tol, kol jį tepi, nustojus teptis sėkmingai viskas grižta į pradinę padėti.
as ir nail tek II intensive therapy for soft peeling nails naudoju.
tai tikrai,kol lakuojies,rezultatas yra...
ilgesni laika nenaudojus ,nagas pasilpsta..
bet as tikiuos,kad man rezultatas dar ir nuo vitaminu bei geresnes mitybos yra

dbr visi naguciai nors ir ne kilometriniai,bet dailiai atauge,vienodo ilgio

turiu nail tek II, nu nežinau, man kas antra dieną reikia perlakuoti, nors lakuoju ir be spalvos, nes tada reiktų kasdien
o jis taip paprastai nusilupa, vienu tokiu kaip čia pasakyt, nu ne po truputį bet taip visas nagas taip ir nusilupa visa plėvelė
mokėjau 50 lt bet tik 2 sav. kankinausi, ilgokai ir džiūsta jis man, kol pirma kart 2 sluoksnius užlakuoji
aš savo nagučius ankščiau stiprindavau ir ženkliai jautėsi nes augo ilgi ir nesisluoksniavo/neskilinėjo tai su lumene laku, ten toks jis balkšvas man ir spalvytė patiko ir stiprino ir laikydavo mažiausiai 5 dienas
reiks gal vėl jo nusipirkt

QUOTE(Juxt @ 2008 07 22, 14:40)
turiu nail tek II, nu nežinau, man kas antra dieną reikia perlakuoti, nors lakuoju ir be spalvos, nes tada reiktų kasdien

Tai tepi kaip reikia? Kasdien po 1 sluoksnį ir taip sluoksnį ant sluoksnio kasdien?
Beje, aš visada tepu brangesnį Nail Tek II, nes nuo senojo jų kaina skiriasi, kad nauju nago neperkietinsi.
man nail tek2 nepadeda jau i pabaiga buteliukas rezultatu ner,gal po pirmo ir neturi but?gal reik daugiau kad pasimatytu rezultatai?girdejau dar kazkoks orly yra,gal kas bande?
QUOTE(wetta @ 2008 07 22, 15:45)
man nail tek2 nepadeda jau i pabaiga buteliukas rezultatu ner,gal po pirmo ir neturi but?gal reik daugiau kad pasimatytu rezultatai?girdejau dar kazkoks orly yra,gal kas bande?
Kaip mano brolienė išsireiškė, tai jai Orly stiprintojas yra lakų dievas

QUOTE(solo @ 2008 07 22, 15:43)
Tai tepi kaip reikia? Kasdien po 1 sluoksnį ir taip sluoksnį ant sluoksnio kasdien?
Beje, aš visada tepu brangesnį Nail Tek II, nes nuo senojo jų kaina skiriasi, kad nauju nago neperkietinsi.
man jį iš JAV atsiuntė, tai net nežinau, naujasnis jis ar senesnis

Sveikutės..
Už kelių dienų žadu nusiimti akrilinius nagus ir galvoju pradėti naudoti Nail Tec..Tik nežinau kurį pradžiai nusipirkti.
Nagai aišku bus labai silpni, nes ir prieš prisiauginant jie tokie buvo, o dabar išvis..
Tai gal galit patarti, kuris man labiausiai tiks?
Ir kas Klaipėdoje prekiauja Nail Tec'u? žinau, kad ligu "Aidos Studijoj" yra, o kur dar?
Už kelių dienų žadu nusiimti akrilinius nagus ir galvoju pradėti naudoti Nail Tec..Tik nežinau kurį pradžiai nusipirkti.