Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

Man Nail Tek II Hydration labai padėjo,nagai nustojo sluoksniuotis,pradėjo augti.Aišku kaina tai ne maža, bet verta pabandyti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ačiukas @ 2008 04 27, 11:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Kada nagai sutvirtėjo, reikėjo ne pradėti retinti NT vartojimą, o tiesiog jį pakeisti į sekantį nr. ir viskas būtų buvę čiki  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai, kad nagai sukietėjo net vieno buteliuko NAIL TEK II nesunaudojus, po kokių 2-3 sav., tai pamąsčiau, kad reikia ilgiau ir stipriau tuo pačiu Nr. nagučius pamaitinti rolleyes.gif (na,bent jau, kol vieną buteliuką pabaigsiu rolleyes.gif ), o čia, pasirodo, vos nagų būklė gerėt pradeda,- reikia kitu Nr. keisti g.gif . Ar teisingai supratau ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 09 birželio 2008 - 14:33
as jau antra buteliuka baigiu ir leksiu trecia pirkti, jokios priemones nepadejo del sluoksniavimosi, niekaip negaledavau uzsisuginti ilgu nagu, o dabar net per ilgi kartais uzauga biggrin.gif as perku II nr. is pradziu pora menesiu tepdavau kiekviena diena, o dabar i savaite uztenka du kartus thumbup.gif
Atsakyti
Man nelabai padėjo Nail tek II. Nes jis veikia tik tol, kol jį tepi, nustojus teptis sėkmingai viskas grižta į pradinę padėti.
Atsakyti
Naudojau Nail Tek Hydration II, nagai tikrai nustojo sloksniuotis, dabar kurį laiką nenaudojau,kitas priemones naudojau,bet vienas nagas nulūžo wacko.gif ,tiesiog baisu.Galvoju gal jau nagai per kieti,šiandien nusipirkau vėl Nail Tek,ti,k dabar jau III, jis kaip tik sausiems nagams,tikuosi padės. ax.gif .Tik gaila,vienas pirštas atrodo ne kaip,net skauda,taip giliai iplyšo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cutrin @ 2008 06 15, 10:17)
Man nelabai padėjo Nail tek II. Nes jis veikia tik tol, kol jį tepi, nustojus teptis sėkmingai viskas grižta į pradinę padėti.

as ir nail tek II intensive therapy for soft peeling nails naudoju.
tai tikrai,kol lakuojies,rezultatas yra...
ilgesni laika nenaudojus ,nagas pasilpsta..
bet as tikiuos,kad man rezultatas dar ir nuo vitaminu bei geresnes mitybos yra biggrin.gif
dbr visi naguciai nors ir ne kilometriniai,bet dailiai atauge,vienodo ilgio ax.gif kad tik neprisikalbejus..tfu tfu tfu.sekmes juos puoselejant visoms 4u.gif
Atsakyti
turiu nail tek II, nu nežinau, man kas antra dieną reikia perlakuoti, nors lakuoju ir be spalvos, nes tada reiktų kasdien doh.gif o jis taip paprastai nusilupa, vienu tokiu kaip čia pasakyt, nu ne po truputį bet taip visas nagas taip ir nusilupa visa plėvelė blink.gif mokėjau 50 lt bet tik 2 sav. kankinausi, ilgokai ir džiūsta jis man, kol pirma kart 2 sluoksnius užlakuoji doh.gif aš savo nagučius ankščiau stiprindavau ir ženkliai jautėsi nes augo ilgi ir nesisluoksniavo/neskilinėjo tai su lumene laku, ten toks jis balkšvas man ir spalvytė patiko ir stiprino ir laikydavo mažiausiai 5 dienas bigsmile.gif reiks gal vėl jo nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 07 22, 14:40)
turiu nail tek II, nu nežinau, man kas antra dieną reikia perlakuoti, nors lakuoju ir be spalvos, nes tada reiktų kasdien  doh.gif 

Tai tepi kaip reikia? Kasdien po 1 sluoksnį ir taip sluoksnį ant sluoksnio kasdien?

Beje, aš visada tepu brangesnį Nail Tek II, nes nuo senojo jų kaina skiriasi, kad nauju nago neperkietinsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 22 liepos 2008 - 14:44
man nail tek2 nepadeda jau i pabaiga buteliukas rezultatu ner,gal po pirmo ir neturi but?gal reik daugiau kad pasimatytu rezultatai?girdejau dar kazkoks orly yra,gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2008 07 22, 15:45)
man nail tek2 nepadeda jau i pabaiga buteliukas rezultatu ner,gal po pirmo ir neturi but?gal reik daugiau kad pasimatytu rezultatai?girdejau dar kazkoks orly yra,gal kas bande?

Kaip mano brolienė išsireiškė, tai jai Orly stiprintojas yra lakų dievas ax.gif tikrai superiniai nagai buvo, man asmeniškai jis nepadėjo, tik gerumas tas, kad jis nesilupo biggrin.gif čia turbūt kaip kam, bet verta pabandyt, o gal padės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 22, 15:43)
Tai tepi kaip reikia? Kasdien po 1 sluoksnį ir taip sluoksnį ant sluoksnio kasdien?

Beje, aš visada tepu brangesnį Nail Tek II, nes nuo senojo jų kaina skiriasi, kad nauju nago neperkietinsi.

man jį iš JAV atsiuntė, tai net nežinau, naujasnis jis ar senesnis blush2.gif taip, reikia pirma kartą du sluoksnius tept, paskui savaitę po 1, vis ant to pačio lako, paskui nusivalai, tada vėl kartoji, 2 sluoksniai ir savaitę po vieną kasdien, o jei su kitu laku dar nori, nu su spalvyte tai reikia taip pačiai daryt, 2 sluoksniai nail teko + spalvytė ir savaitę + po 1 sluoksnį nail teko kasdien ax.gif na, čia taip pas mane instrukcijoj buvo parašyta rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės..
Už kelių dienų žadu nusiimti akrilinius nagus ir galvoju pradėti naudoti Nail Tec..Tik nežinau kurį pradžiai nusipirkti. unsure.gif Nagai aišku bus labai silpni, nes ir prieš prisiauginant jie tokie buvo, o dabar išvis.. doh.gif Tai gal galit patarti, kuris man labiausiai tiks? ax.gif Ir kas Klaipėdoje prekiauja Nail Tec'u? žinau, kad ligu "Aidos Studijoj" yra, o kur dar? 4u.gif
Atsakyti