Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

"Nail teka II" nusipirkau, kai ji isgyre kelios drauges ir .. labai nusivyliau. Mokejau 35 Lt, bet uz ta pacia kaina pries kelis menesius pirkau is "drogo" nagu augimo skatintoja auksiniame buteliuke - po jo tai tokius nagus turejau, kad matesi akivaizdus rezultatai, o su "Nail teku" luzta, neauga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 31, 11:24)
"Nail teka II" nusipirkau, kai ji isgyre kelios drauges ir .. labai nusivyliau. Mokejau 35 Lt, bet uz ta pacia kaina pries kelis menesius pirkau is "drogo" nagu augimo skatintoja auksiniame buteliuke - po jo tai tokius nagus turejau, kad matesi akivaizdus rezultatai, o su "Nail teku" luzta, neauga schmoll.gif

nu aš irgi nusivyliau juo verysad.gif kaip rašiau geriausi ir ilgiausi nagai mano buvo kai lumene stipriklį naudojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 07 31, 11:37)
nu aš irgi nusivyliau juo  verysad.gif  kaip rašiau geriausi ir ilgiausi nagai mano buvo kai lumene stipriklį naudojau  ax.gif

Gal kaip kam.. g.gif draugei atidaviau pries savaites jos uzsisakytas priemones ..tai siandien susitikom, rode ir dziaugesi, kad tokiu ilgu nagu nera turejusi, thumbup.gif nors pacios suprantat, kiek ten per savaite paaugo..
Atsakyti
Nezinau, galbut blogai naudojot Nail Teka... smile.gif arba nagai jau jusu kazkokie netokie, nes jei pagal instrukciojas naudoji tikrai turi sustipret, o jei jau nemokat tai kitas reikalas..

Man asmeniskai nereikejo jokiu instrukciju, tepiausi kekveina diena, kai luptis pradedavo nusivalydavau, nagai tapo super, tvirti, sveiki.. thumbup.gif smile.gif Kai pajutau kad jau tvirti nebenaudojau, nes viena kart jau pasimokiau, su extra biski ilgiau patepiau ir nuluzo:((
Atsakyti
aš naudoju tikrai pagal instrukciją, kuri buvo pridėta dėžutėje ax.gif gal nagai mano kokie netikę tongue.gif nors dabar kai dvi sav. nesimūčiju su tuo nail teku pastebėjau kad nagai atsigavo ir ataugo, nes vel lumene naudot pradejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju NaliTekII ir as. Pries tai negaledavau nagu uzsiaugint, luzinedavo, skilinedavo ir sloksniuodavosi. Pazystama manikiuriste pasiule NailTekII. Niu ir ka rezultatai neitiketini, neisivaizduojat Nagu ilgumo! bigsmile.gif thumbup.gif Tokiu stipriu nagu nesu turejusi. Is pazystamu kas naudojo irgi giria NailTekII.
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 03 04, 16:06)
taiva mielosios  4u.gif  nusipirkau sendien nail tek II intensive therapy nusilakavau kaip pagrinda tada 2 sluoksniai lako man prinkancio ir vel 2 sluoksniai nail tek II.. tikiuosi gerai padariau..  blush2.gif  smile.gif

Na, kad gerai darei, ant dėžutės taip ir rašo. Įdomu, kodėl kažkas sakė, kad reikia Nail tek+lakas+nail tek g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 08 05, 20:33)
Na, kad gerai darei, ant dėžutės taip ir rašo. Įdomu, kodėl kažkas sakė, kad reikia Nail tek+lakas+nail tek  g.gif

pas mane instrukcijoj buvo parašyta, kai pirmą kartą lakuoji tai nail tek+nail tek+ lakas + nail tek ir paskui kasdieną visą savaitę (t.y. 7 dienas) dar + nail tek, po savaitės nuvalai ir kartoji ax.gif
Atsakyti
O pas mane intrukcija sutapo su internete esančia:

1. Švariems nagams dilde suteikite pageidaujamą formą.
2. Padenkite jums tinkamos pasirinktos NailTek priemonės vienu sluoksniu. Saugokite, kad nepaliestumėte odelių apie nagus.
3. Nulakuokite nagus dviem jūsų mėgstamos spalvos lako sluoksniais.
4. Padenkite nulakuotus nagus dviem viršutinio apsauginio NailTek priemonės sluoksniais.
5. Kasdien ant viršaus tepkite viršutinį nagų lako sluoksnį. Po savaitės visai nuvalykite nagus su neacetoniniu nagų lako valikliu.

Kartokite iš naujo visus penkis žingsnius.

Papildyta:
Štai čia aiškiausiai parašyta
Atsakyti
man manikiurininke ikiso ta foundation II ir as labai nepatenkinta. mokejau 40lt... doh.gif
norejau gauti nail tek intensive terapi II o ji man ta foundationII ikiso nagai susilpnejo ir nuluzinejo verysad.gif
Atsakyti
As Nail Tek po geliniu nagu nusiemimo pradejau naudoti,tai labai patenkinta esu, uzaugo tokie kokius priaugintus turedavau thumbup.gif
Atsakyti
o as nemegstu lakuoti nagu, tad lakuoju tik nail tek 2, du sluoksnelius uztepu ir kita diena jau man nusilupa tad lakuoju isnaujo 2 sluoksnius . Sitaip zaidziant prabego 2 savaites,nagai ir trupa gabalais, ir nuluzta ir sluoksniuojasi, tik maziau nei anskciau..
gal man reikejo nail tek 3, to extra? g.gif
Atsakyti