Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(linuzielia @ 2008 03 04, 23:36)
na nezinau kaip jums,bet man asmeniskai NailTek II ne tik kad nedziovino nagu kaip cia anksciau minejo , bet dar ir riebindavo .man po jo neidavo uztepti nagu lako ,jis tiesiog nesilaikydavo ,na neprilipdavo prie nago, subegdavo i sonus. nes manikiuriste stebejosi. o kaip dedavau kaip jus cia rasote nailtekas+lakas+nailtekas ,tai sitas varijantas is viso budavo neimanoma ,nes nagu lakas be to ir nedziudavo , nusilakuodavau nagus 18 valanda vakaro ,atsikeldavau ryte,lakas vis dar budavo pazeidziamas ,galedavau nustumti su pirstu,jau neskaitant kaip jis atrode po nakties,bandziau ir toki varijanta nailtekas+lakas, nieko gero ,bandziau ploniau tepti,vel tas pats,kazkaip logiskai galvojau gal lakai kalti ,kaitaliojau pirkau brangius ,pigius vistiek tas pats,ir kas keista kol maikiuriste nepasake ,tol nesupratau,na zodziu jinai paaiskino ,kad jis riebalo pagrindu sukurtasir jis gali buti viso to priezastis.tai man be to sunku patiketi kad jis dziovina nagus.aisku nagams pamainomos priemones nera ,jis tikrai mano nagus padare kietus ir grazius ,iki tol tokiu neturejau,padejo ir nuo sluoksniavimosi,bet ji naudoti kartu su kitais lakais nemanau , kad gera iseitis,na bent jau man.tai paskui paklausiau vienos forumietes ,savaite lako ,savaite naiteko.na ir viskas buvo neblogai.Tiesa galvoju ir vel ji pirkti ,nes kazkaip kai kurie nagai pradejo sluoknsiuotis ,tik idomiai labai skilineja jie sonuose,gerai kad tik ne visis nagai tik keli silpnesni.nes nailteko jau kelis menesius nenaudoju.

Patarčiau Jūsų manikiūristei nueiti į NailTek'o seminarą. NailTek sukurtas riebalų pagrindu? Hmmm...Idomi teorija. biggrin.gif
Jeigu jums ankščiau tiko II terapija, tai nereiškia, kad dabar ji bus veiksminga. Pagal pasakojimą, panašu, kad nagai per kieti, todėl lūžinėja iš šonų, tokiu atvėju reikėtų III terapijos. Be to, kai kada prireikia pvz.: ant 3 nagų tepti II ant likusių 2 III terapiją. Kiekvienas atvėjis labai individualus, todėl nepatariu užsiiminėti saviveikla.
O, kad lakas nelaiko, tai dar nereiškia, kad riebina. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 04 kovo 2008 - 23:15
QUOTE(Baisa @ 2008 03 05, 00:15)
Patarčiau Jūsų manikiūristei nueiti į NailTek'o seminarą. NailTek sukurtas riebalų pagrindu? Hmmm...Idomi teorija.  biggrin.gif
Jeigu jums ankščiau tiko II terapija, tai nereiškia, kad dabar ji bus veiksminga. Pagal pasakojimą, panašu, kad nagai per kieti, todėl lūžinėja iš šonų, tokiu atvėju reikėtų III terapijos. Be to, kai kada prireikia pvz.: ant 3 nagų tepti II ant likusių 2 III terapiją. Kiekvienas atvėjis labai individualus, todėl nepatariu užsiiminėti saviveikla.

na cia gal visai idomiai pataret ,reiks pabandyti kelis nusipirkti ,bandyti vienam nagui viena ,kitam kita
.nailtekas riebalas ar ne ,as pati nezinau ,nes nesu manikiuriste.

o del to kad lakas nelaiko ,tai jus ne taip supratot ,jis tiesiog nedziuva ,nesukieteja ,neprilimpa ,kaip cia pasakyti dar , net nesugaolvoju ,kai iprasti nagu lakas nudziuva per mazdaug 30min ,manasis nedziudavo po 12val. ir daugiau,ir butent tada kai dedavau nailteka po spalvotu laku.ir pagerejo tik tada kai atskirai pradejau lakuoti , su kitu paprastu pagrindu. kai naudoju Nailteka atskirai ,t.y. vien tada viskas buna tvarkoj.o manikiuriste pati mate ir stebejosi ,kad lakuojant spalvotu laku ,jau be Nailteko ,lakas subega i sonus prie krastu , lieko viduryje labai nedaug.ir nesvarbu kiek lako bedesi .Buvo dar iskelta versija ,kad persigere nagai Nailteku ,bet kai atsimenu ,kad as man nuo paciu pradziu tas spalvotas lakas nebedziudavo naudojant kombinuotai.
na gali buti kad as esu isimtis ,bet as zodziu labai buvau nustebusi po viso sito
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 03 05, 15:18)
na cia gal visai idomiai pataret ,reiks pabandyti kelis nusipirkti ,bandyti vienam nagui viena ,kitam kita
.nailtekas riebalas ar ne  ,as pati nezinau ,nes nesu manikiuriste.

o del to kad lakas nelaiko ,tai jus ne taip supratot ,jis tiesiog nedziuva ,nesukieteja ,neprilimpa ,kaip cia pasakyti dar , net nesugaolvoju ,kai iprasti nagu lakas nudziuva per mazdaug 30min ,manasis nedziudavo po 12val. ir daugiau,ir butent tada kai dedavau nailteka po  spalvotu laku.ir pagerejo tik tada kai atskirai pradejau lakuoti , su kitu paprastu pagrindu. kai naudoju Nailteka atskirai ,t.y. vien  tada viskas buna tvarkoj.o manikiuriste pati mate ir stebejosi ,kad lakuojant spalvotu laku ,jau be Nailteko ,lakas subega i sonus prie krastu , lieko viduryje labai nedaug.ir nesvarbu kiek lako bedesi .Buvo dar iskelta versija ,kad persigere nagai Nailteku ,bet kai atsimenu ,kad as man nuo paciu pradziu tas spalvotas lakas nebedziudavo naudojant kombinuotai.
na gali buti kad as esu isimtis ,bet as zodziu labai buvau nustebusi po viso sito

Tikrai labai įdomu... g.gif Nesu girdėjus tokių nusiskundimų. smile.gif Pati ilgą laiką naudojau NT ir NT spalvotą laką, jokių problemų nebuvo. Matyt Jūs išimtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 03 05, 15:18)
.nailtekas riebalas ar ne  ,as pati nezinau ,nes nesu manikiuriste.

o del to kad lakas nelaiko ,tai jus ne taip supratot ,jis tiesiog nedziuva ,nesukieteja ,neprilimpa ,kaip cia pasakyti dar , net nesugaolvoju ,kai iprasti nagu lakas nudziuva per mazdaug 30min ,manasis nedziudavo po 12val. ir daugiau,ir butent tada kai dedavau nailteka po  spalvotu laku.ir pagerejo tik tada kai atskirai pradejau lakuoti , su kitu paprastu pagrindu. kai naudoju Nailteka atskirai ,t.y. vien  tada viskas buna tvarkoj.o manikiuriste pati mate ir stebejosi ,kad lakuojant spalvotu laku ,jau be Nailteko ,lakas subega i sonus prie krastu , lieko viduryje labai nedaug.ir nesvarbu kiek lako bedesi .Buvo dar iskelta versija ,kad persigere nagai Nailteku ,bet kai atsimenu ,kad as man nuo paciu pradziu tas spalvotas lakas nebedziudavo naudojant kombinuotai.

Mano draugė taip pat ilgai naudojo NAIL TEK'ą , tačiau kažkodėl dabar negali lakuoti nagų NAIL TEK'u + spalvotas lakas g.gif . Rytoj pasidomesiu, kodėl 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2008 03 14, 15:15)
man tai labai NAIL TEK II patinka mirksiukas.gif

Kai lakavau juo kiekvieną dieną- tiko, kai nagai sutvirtėjo ir pradėjau retint doh.gif , vėl nagai skilinėjo g.gif .Pasaka be galo ax.gif , perėjau prie kito nagų tvirtintojo , kolkas esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
As kai naudojau nail tek II tai tikrai padejo naguciams, uzaugo ilgi, kokiu niekad neturejau smile.gif Bet nemoku as ju priziureti, formos grazios padaryti smile.gif Tai ir bunu su trumpais.
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 16, 21:48)
As kai naudojau nail tek II tai tikrai padejo naguciams, uzaugo ilgi, kokiu niekad neturejau  smile.gif Bet nemoku as ju priziureti, formos grazios padaryti  smile.gif Tai ir bunu su trumpais.

man irgi nuo nail tek II ilgi uzaugo, nebuvau tokiu turejusiu niekada clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 03 05, 01:15)
Patarčiau Jūsų manikiūristei nueiti į NailTek'o seminarą. NailTek sukurtas riebalų pagrindu? Hmmm...Idomi teorija.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 16, 22:43)
Kai lakavau juo kiekvieną dieną- tiko, kai nagai sutvirtėjo ir pradėjau retint doh.gif , vėl nagai skilinėjo  g.gif .Pasaka be galo  ax.gif , perėjau prie kito nagų tvirtintojo , kolkas esu patenkinta  thumbup.gif

Kada nagai sutvirtėjo, reikėjo ne pradėti retinti NT vartojimą, o tiesiog jį pakeisti į sekantį nr. ir viskas būtų buvę čiki mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As naudojau nail teko 2-ji numeri, tai zinokite visas problemas del luzinejimo ir skilinejimo pamirsau.. uzteko vieno buteliuko. smile.gif
poto isigijau 1-aji, tai nenaudojamas guli ir sensta smile.gif nepatinka man jis.
Atsakyti
as taip pat naudoju II su drekinimu ir labai jis man naguciu sutvarke mirksiukas.gif bet vienas dalykas man keistas atrodo: ten ant pakuotes parodyta kad atidarius galioja 36 menesius, bet man jau dabar jis tirsteti pradejo nors turiu tik kokius 5 menesiukus...
Atsakyti
As naudoju NAIL TEKA II jau gal 3 buteliuka. Pradzioje lakuodavau as diena su juo o dabar tik tada kai lakuoju nagus uz pagrinda dedu. Ir spalvotas lakas man gerai ir laiko ir dziuna gerai. O ir nagiukai atsakantys auga ir siaip jau juo as patenkinta esu. Kai tik baigiu tai ir kita perku. Kitos tokios geros ar geresnes priemones as nerandu.
Atsakyti
Nusipirkau ir as siandien NailTeka ta garsuji 4u.gif prisiskaiciau cia pas jus, ir uzpavydejau , kad taip giriat blush2.gif lekiau siandien i senamiesti pirkt blush2.gif bet va buciau pasiskaicius cia pas jus, kad yra kazkoks dar su drekinimu, buciau ta geresni nusipirkus, o dabar ta sena paprasta.. nu nieko.. ziuresim kas bus ax.gif labai laukiu rezultatu, nes naguciai sluoksniuojasi tai ziauriai schmoll.gif

O, kaip suprantu, dabar tris dienas tepu is eiles vis ant to pacio sluoksnio, ketvirta nuvalau ir netepu, kita diena vel is pradziu tris dienas? g.gif 4u.gif
Atsakyti