QUOTE(linuzielia @ 2008 03 04, 23:36)
na nezinau kaip jums,bet man asmeniskai NailTek II ne tik kad nedziovino nagu kaip cia anksciau minejo , bet dar ir riebindavo .man po jo neidavo uztepti nagu lako ,jis tiesiog nesilaikydavo ,na neprilipdavo prie nago, subegdavo i sonus. nes manikiuriste stebejosi. o kaip dedavau kaip jus cia rasote nailtekas+lakas+nailtekas ,tai sitas varijantas is viso budavo neimanoma ,nes nagu lakas be to ir nedziudavo , nusilakuodavau nagus 18 valanda vakaro ,atsikeldavau ryte,lakas vis dar budavo pazeidziamas ,galedavau nustumti su pirstu,jau neskaitant kaip jis atrode po nakties,bandziau ir toki varijanta nailtekas+lakas, nieko gero ,bandziau ploniau tepti,vel tas pats,kazkaip logiskai galvojau gal lakai kalti ,kaitaliojau pirkau brangius ,pigius vistiek tas pats,ir kas keista kol maikiuriste nepasake ,tol nesupratau,na zodziu jinai paaiskino ,kad jis riebalo pagrindu sukurtasir jis gali buti viso to priezastis.tai man be to sunku patiketi kad jis dziovina nagus.aisku nagams pamainomos priemones nera ,jis tikrai mano nagus padare kietus ir grazius ,iki tol tokiu neturejau,padejo ir nuo sluoksniavimosi,bet ji naudoti kartu su kitais lakais nemanau , kad gera iseitis,na bent jau man.tai paskui paklausiau vienos forumietes ,savaite lako ,savaite naiteko.na ir viskas buvo neblogai.Tiesa galvoju ir vel ji pirkti ,nes kazkaip kai kurie nagai pradejo sluoknsiuotis ,tik idomiai labai skilineja jie sonuose,gerai kad tik ne visis nagai tik keli silpnesni.nes nailteko jau kelis menesius nenaudoju.
Patarčiau Jūsų manikiūristei nueiti į NailTek'o seminarą. NailTek sukurtas riebalų pagrindu? Hmmm...Idomi teorija.

Jeigu jums ankščiau tiko II terapija, tai nereiškia, kad dabar ji bus veiksminga. Pagal pasakojimą, panašu, kad nagai per kieti, todėl lūžinėja iš šonų, tokiu atvėju reikėtų III terapijos. Be to, kai kada prireikia pvz.: ant 3 nagų tepti II ant likusių 2 III terapiją. Kiekvienas atvėjis labai individualus, todėl nepatariu užsiiminėti saviveikla.
O, kad lakas nelaiko, tai dar nereiškia, kad riebina.