pas mane niekada nagai nebuvo ilgi,vos paauga,iskart nuluzta,rekomendavo nail teka nusipirkt,zinau,kad pasiekiami geri rezultaitai,bet as ju nepasiekiau.ne viena man priemone nepadejo.vitaminus irgi geriu,matyt reikes prisiaugint,nes savu turet nelemta

Mano naguciai anksiau buvo labai prasti,luzinejo sluoksnevosi..

QUOTE(rubija @ 2007 03 17, 16:39)
Mano naguciai anksiau buvo labai prasti,luzinejo sluoksnevosi..
Bet pradejau naudoti situos gaminius ir va mano pacios nagu foto 

kur situ pirmeoniu yra pirkti ir po kiek laiko pastebejai rezultatus?
QUOTE(Cekava @ 2006 03 14, 14:01)
Pernai naudojau Nail teką (III,II, I) - nagai išties buvo tvirti, užsiauginus buvau tikrai ilgus ir gražius (tik gaila nepavyko ilgai jų tokių išlaikyti - mat skildavo nagas prie krašto ir tekdavo visai trumpai kirpti

Va man irgi taip būdavo

Padariau pertrauką, tai dabar žiūrėsim

Nusipirkau ta therapy II pries kokius 3 men ir nenaudoju..nes nezinau kuo tiket..nagavitoj pasake tepliot kas dvi dienas, bet matau jus tepat karta i savaite
ir ar butinas alejukas naudojant nail tek?ir koki tada geriausiai pirkt?
jei galit ir kaina parasykit aliejuko

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 03 17, 14:58)
kur situ pirmeoniu yra pirkti ir po kiek laiko pastebejai rezultatus?
As pirkau tikrai senokai,bet pacioja pradzioje as net neauginau nagu o tik juos priziurejau.Mazdaug pusmeti ir va dabar pabandziau uzsiauginti ir man labai grazus uzaugo.Seip manikiurininke sake kad svarbiause priziureti nago apacia ir odele patepti kremukais,nes tai didesne tikinybe kad jis augs sveikas.
Jei naudojamas tas naujesnis Nailtekas - su drekikliu, manau aliejuko nereikia. jis pats drekina...
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 03 18, 11:44)
o tai kur tokiu priemoniu yra pirkti?
Ne Lietuvoje ,bet ir uzsieni as jas pirkau pas manikiurininke

Papildyta:
Bet pvz:MAVALA priemoniu tikrai yra Lietuvoje ir sally hansen svarbu nesitiketi rezultato po dvieju savaiciu maziausei trys menesiai

Labas vakaras
Aš buvau prisiauginus akrilinisu nagučius, dabar nusiėmiau ir įsigijau Nail Tek II stipriklį, pienelį ir aliejuką. Kaip užsitepiu stipriklį jaučiu kaip gelia nagus. Ar taip turi būti? Ar Jūs tai jaučiate? Po priauginimo nagučiai labai išplonėjo, turbūt tas turi įtakos.

Aš buvau prisiauginus akrilinisu nagučius, dabar nusiėmiau ir įsigijau Nail Tek II stipriklį, pienelį ir aliejuką. Kaip užsitepiu stipriklį jaučiu kaip gelia nagus. Ar taip turi būti? Ar Jūs tai jaučiate? Po priauginimo nagučiai labai išplonėjo, turbūt tas turi įtakos.
o klausykit, Jūs nepastebėjot, kad naujasis Nai ltek hydration II laikosi žymiai prasčiau, negu senasis nail tek II? aš vieną buteliuką naujojo sunaudojau, tai vėl teperku tik senajį, nes geriau laikosi ant nago
nors anksčiau man antrukas labai padėdavo, bet dabar baiginėju buteliuka, bet nagai vis labiau ir labiau lūžinėja ir sluoksniuojasi
nebežinau ka ir bedaryti... 
Papildyta:
man po akrilo irgi taip buvo.... geldavo nagus, tikrai dėl to, kad išplonėję
vėliau praeina. mn tada atgauti forma labai padėjo nailtekas. bet dabar beviltiška

nors anksčiau man antrukas labai padėdavo, bet dabar baiginėju buteliuka, bet nagai vis labiau ir labiau lūžinėja ir sluoksniuojasi

Papildyta:
QUOTE(debora @ 2007 03 25, 20:30)
Kaip užsitepiu stipriklį jaučiu kaip gelia nagus. Ar taip turi būti? Ar Jūs tai jaučiate? Po priauginimo nagučiai labai išplonėjo, turbūt tas turi įtakos.
man po akrilo irgi taip buvo.... geldavo nagus, tikrai dėl to, kad išplonėję

Man NailTek padėjo labai atsiauginti nagučius, kurie buvo silpni ir lūžinėjo 
o dabar viskas

o dabar viskas

o kuom skiriasi Nail tek II nuo III?