Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

pas mane niekada nagai nebuvo ilgi,vos paauga,iskart nuluzta,rekomendavo nail teka nusipirkt,zinau,kad pasiekiami geri rezultaitai,bet as ju nepasiekiau.ne viena man priemone nepadejo.vitaminus irgi geriu,matyt reikes prisiaugint,nes savu turet nelemta
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Mano naguciai anksiau buvo labai prasti,luzinejo sluoksnevosi.. doh.gif Bet pradejau naudoti situos gaminius ir va mano pacios nagu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 03 17, 16:39)
Mano naguciai anksiau buvo labai prasti,luzinejo sluoksnevosi..  doh.gif  Bet pradejau naudoti situos gaminius ir va mano pacios nagu foto  mirksiukas.gif

kur situ pirmeoniu yra pirkti ir po kiek laiko pastebejai rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2006 03 14, 14:01)
Pernai naudojau Nail teką (III,II, I) - nagai išties buvo tvirti, užsiauginus buvau tikrai ilgus ir gražius (tik gaila nepavyko ilgai jų tokių išlaikyti - mat skildavo nagas prie krašto ir tekdavo visai trumpai kirpti sad.gif

Va man irgi taip būdavo unsure.gif
Padariau pertrauką, tai dabar žiūrėsim rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau ta therapy II pries kokius 3 men ir nenaudoju..nes nezinau kuo tiket..nagavitoj pasake tepliot kas dvi dienas, bet matau jus tepat karta i savaite g.gif ir ar butinas alejukas naudojant nail tek?ir koki tada geriausiai pirkt? blush2.gif jei galit ir kaina parasykit aliejuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 03 17, 14:58)
kur situ pirmeoniu yra pirkti ir po kiek laiko pastebejai rezultatus?

As pirkau tikrai senokai,bet pacioja pradzioje as net neauginau nagu o tik juos priziurejau.Mazdaug pusmeti ir va dabar pabandziau uzsiauginti ir man labai grazus uzaugo.Seip manikiurininke sake kad svarbiause priziureti nago apacia ir odele patepti kremukais,nes tai didesne tikinybe kad jis augs sveikas.
Atsakyti
Jei naudojamas tas naujesnis Nailtekas - su drekikliu, manau aliejuko nereikia. jis pats drekina...
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 03 18, 11:44)
o tai kur tokiu priemoniu yra pirkti?

Ne Lietuvoje ,bet ir uzsieni as jas pirkau pas manikiurininke 4u.gif
Papildyta:
Bet pvz:MAVALA priemoniu tikrai yra Lietuvoje ir sally hansen svarbu nesitiketi rezultato po dvieju savaiciu maziausei trys menesiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Aš buvau prisiauginus akrilinisu nagučius, dabar nusiėmiau ir įsigijau Nail Tek II stipriklį, pienelį ir aliejuką. Kaip užsitepiu stipriklį jaučiu kaip gelia nagus. Ar taip turi būti? Ar Jūs tai jaučiate? Po priauginimo nagučiai labai išplonėjo, turbūt tas turi įtakos.
Atsakyti
o klausykit, Jūs nepastebėjot, kad naujasis Nai ltek hydration II laikosi žymiai prasčiau, negu senasis nail tek II? aš vieną buteliuką naujojo sunaudojau, tai vėl teperku tik senajį, nes geriau laikosi ant nago g.gif
nors anksčiau man antrukas labai padėdavo, bet dabar baiginėju buteliuka, bet nagai vis labiau ir labiau lūžinėja ir sluoksniuojasi doh.gif nebežinau ka ir bedaryti... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(debora @ 2007 03 25, 20:30)
Kaip užsitepiu stipriklį jaučiu kaip gelia nagus. Ar taip turi būti? Ar Jūs tai jaučiate? Po priauginimo nagučiai labai išplonėjo, turbūt tas turi įtakos.

man po akrilo irgi taip buvo.... geldavo nagus, tikrai dėl to, kad išplonėję mirksiukas.gif vėliau praeina. mn tada atgauti forma labai padėjo nailtekas. bet dabar beviltiška verysad.gif
Atsakyti
Man NailTek padėjo labai atsiauginti nagučius, kurie buvo silpni ir lūžinėjo smile.gif
o dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
o kuom skiriasi Nail tek II nuo III? 4u.gif ax.gif
Atsakyti