mergaites patarkit,mano nagai nera kieti bet ir nesisluoksniuoja (kartais nuo kokio vieno nago nulupu maza sluoksniuka,bet tikrai retai) tai kokio man reiktu?Pati tai susipainiojau
kiek suprantu II skirtas nagams kurie sluoksnuojasi o III kietiems tai kokio man reiktu?(nagai nesisluoksniuoja bet ir ne kieti)

Sveikutes:)
3metus turejau priaugintus nagucius...pradejau gerti kontraceptines ir ka jus manot..man tie nagiukai pradejo kritinet
tai manikiuriste pasiule padaryti pertrauka nuo naguciu ir pabandyti naudoti Nail Tek II..mat jie liko labai silpnuciai
esu be galo patenkinta..priaugintu nagu nebeturiu kokie 2 metai, o pacios nagai
atsistate per 1,5men..paskui manikiuiste sako nebenaudoti..nes tipo pasidare nagiukai per stiprus, nebelankstus ir todel lengviau luzti pradejo..tai vat..nutraukiau naudojima ir viskas
turiu savus, labai grazius nagucius

p.s. mano irgi nesisluoksniavo..antras nr skirtas ne tik sluoksniuotiems, bet ir silpnies naguciams
taip, kad manau jog jums tiktu II..db jis dar pagerintas..jame dvigubai daugiau drekiklio..tad naguciu nesausina
3metus turejau priaugintus nagucius...pradejau gerti kontraceptines ir ka jus manot..man tie nagiukai pradejo kritinet

p.s. mano irgi nesisluoksniavo..antras nr skirtas ne tik sluoksniuotiems, bet ir silpnies naguciams

Sveikos
o naudojant Nail Tek'ą reikia daryt pertraukas kokias ar ne? Ar visą buteliuką sunaudot?

Naudoju ir esu patenkinta rezultatu. Nagai labai sustiprėjo. Naudoju II nr.
QUOTE(-Diamond- @ 2009 06 17, 14:47)
Sveikos
o naudojant Nail Tek'ą reikia daryt pertraukas kokias ar ne? Ar visą buteliuką sunaudot?

Reikia

as tai nedariau jokiu pertrauku
2 buteliukus iki galo sunaudojau
ir man buvo gana

kaip jus ji naudojat?
man pagal instrukcija tai per daug atrodo 4 sluoksnius tept ir kiekviena diena dar +1sluoksni
tai as uztepu 2 sluoksnius bet man kita diena jau nusilupa
ka daryt?
man pagal instrukcija tai per daug atrodo 4 sluoksnius tept ir kiekviena diena dar +1sluoksni

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 19, 13:49)
kaip jus ji naudojat?
tai as uztepu 2 sluoksnius bet man kita diena jau nusilupa
ka daryt?

as taip ir naudodavau...nail tek + spalva (priklauso nuo lako ar vienas ar du sluoksniai) + nail tek...o jei be splavos lakuodavau, tai kasdien po viena sluoksni..daug terliojimosi, bet tikrai verta zaisti..

labas
gal zinot, kuris nail tek nagu lakas padetu sudrekinti labai sausus mano nagucius?

Aš nailtekII baigiu jau antra buteliuka, naguciai sustiprejo. Pradzioje kokias 3 savaites tepliodavau be jokio lako, nagai po keliu dienu akivaizdziai pagrazejo, o dabar jau pasidarau manikiura, nusilakuoju nagucius ir ant virsaus tepu nailteka kiekviena diena (5 dienas is eiles) ir super lakas laikosi ir tokiu ilgu naguciu dar nesu turejusi, dar turiu nailtek aliejuka nagams, tai irgi daznai juo pasitepu. Pries tai buvau isbandziusi galybe ivairiu priemoniu, tai dabar galiu drasiai sakyti, kad nailtekII man geriausias

QUOTE(ladydaisy @ 2009 06 24, 20:30)
labas
gal zinot, kuris nail tek nagu lakas padetu sudrekinti labai sausus mano nagucius? 

Man atrodo III yra drekinantis

QUOTE(ladydaisy @ 2009 06 24, 20:30)
labas

I MAINTENANCE PLUS
Stipriems ir sveikiems nagams
Maintenance Plus nagų stipriklis padeda nagams išlikti sveikiems ir stipriems. Tai ne tik natūralių nagų apsauga, bet ir pastovi priežiūra tam, kad nagai būtų ilgi ir gražūs.
II INTENSIVE THERAPY
Silpniems nagams
Intensive Therapy nagų stipriklis skirtas ploniems, minkštiems, besisluoksniuojantiems nagams. Specialus proteinų kompleksas susieja nago sluoksnius tarpusavyje, todėl nagai tampa storesni ir lankstesni. Silpni nagai tampa stiprūs, bet ne trapūs.
III PROTECTION PLUS
Sausiems ir lūžinėjantiems nagams
Protection Plus tai papildomas drėkinimas kietiems ir sausiems nagams. Ypatinga priemonės sudėtis padeda išsaugoti reikiamą nagams drėgmę. Kasdieninis Protection Plus naudojimas padeda nagams išlikti sveikiems ir atspariems aplinkos poveikiui.