Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

Pradedu pastebeti teigiama Nail tek II poveiki thumbup.gif tik gaila kad tik ant vieno rankytes g.gif kitos kazkodel luzta vistiek blink.gif jau sunaudojau puse buteliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 08, 21:38)
Pradedu pastebeti teigiama Nail tek II poveiki  thumbup.gif  tik gaila kad tik ant vieno rankytes  g.gif  kitos kazkodel luzta vistiek  blink.gif  jau sunaudojau puse buteliuko 4u.gif

Jei nagai lūžinėjantys (tskant, sausi), turi naudoti III, drėkinantį Nail Tek, o ne II...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 09, 00:04)
Jei nagai lūžinėjantys (tskant, sausi), turi naudoti III, drėkinantį Nail Tek, o ne II...

Man nuo sluoksniavimosi luzta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 09, 14:23)
Man nuo sluoksniavimosi luzta  4u.gif

A, tuomet tai ir vadinama tiesiog sluoksniavimusi mirksiukas.gif Aš va Klaipėdą maišau bandydama rast Nail Tek III, nes mano tikrai lūžta nuo sausumo, laukt nebegaliu.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 07 09, 23:28)
A, tuomet tai ir vadinama tiesiog sluoksniavimusi  mirksiukas.gif Aš va Klaipėdą maišau bandydama rast Nail Tek III, nes mano tikrai lūžta nuo sausumo, laukt nebegaliu.

O man kartais nuo sluoksniavimosi o kartais nuo sausumo blink.gif tai ziuriu daugiausiai cia II naudoja tai galvoju ir man tokio reik blush2.gif tai naudoju tikiuosi pades mirksiukas.gif nors jau po truputi pradedu pastebeti efekta drinks_cheers.gif
Atsakyti
pabandykit Nail Tek HYDRATION THERAPY II for soft, peeling nails, dabar jame dvigubai daugiau drekiklio... geriau uz III mano nuomone ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 07 10, 14:53)
pabandykit Nail Tek HYDRATION THERAPY II for soft, peeling nails, dabar jame dvigubai daugiau drekiklio... geriau uz III mano nuomone ax.gif  4u.gif

o tu bandei? 4u.gif gal atsiliepimu kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 07 10, 15:53)
pabandykit Nail Tek HYDRATION THERAPY II for soft, peeling nails, dabar jame dvigubai daugiau drekiklio... geriau uz III mano nuomone ax.gif  4u.gif

as sita naudoju thumbup.gif mano nagai pavasari taip sluoksniavosi doh.gif
nusipirkau naujojo Nail Tek Hydration Therapy II, tai tikrai poveikis matosi bigsmile.gif o esu sunaudojusi tik puse buteliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 07 11, 15:41)
as sita naudoju  thumbup.gif mano nagai pavasari taip sluoksniavosi  doh.gif
nusipirkau naujojo Nail Tek Hydration Therapy II, tai tikrai poveikis matosi  bigsmile.gif o esu sunaudojusi tik puse buteliuko  mirksiukas.gif

o kiek mokejai? ar gerai laikosi? nenusilupa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 11, 17:32)
o kiek mokejai? ar gerai laikosi? nenusilupa? 4u.gif

pirkau Nagavitoj. mokejau 46 Lt ar 48 Lt (dabar jau nepamenu) doh.gif
viska darau, kaip ant pakuotes parasyta mirksiukas.gif , tai man tikrai gerai laikosi, nenusilupa.
ir nagai tokie kieti, tvirti tapo. tai dabar profilaktiskai koki karta i dvi savaites panaudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-berry: 11 liepos 2009 - 15:49
As labai patenkinta nail teku,tikrai veiksminga priemone thumbup.gif Baigiau visa buteliuka ir tnoriu paklausti ar reikia daryti dabar pertrauka ir nebetepti jo ar galiu ir vel naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2009 08 02, 12:29)
As labai patenkinta nail teku,tikrai veiksminga priemone thumbup.gif Baigiau visa buteliuka ir tnoriu paklausti ar reikia daryti dabar pertrauka ir nebetepti jo ar galiu ir vel naudoti? g.gif

As tai du buteliukus be pertraukos naudojau, tai nesiskundziu bigsmile.gif
Atsakyti