Galbūt manikiūristė taip sakė todėl, kad Nailteko sudėtyje yra formaldehido, bet aš sutepiau du buteliukus , tepdama kasdien ir nieko blogo nenutiko, o nagai , tokie tvirti buvo tik priauginti.
Gal kuri turit Step One? Aš kaip supratau iš pardavėjos aiškinimų, kad tai nagų lako pagrindas. Bet jis tokios vandenėlio konsistencijos, nugaruoja, tai vat ir galvoju, ar galima iškart po jo laką tepti, ar reikia dar kažką
Man labai padejo NailtekII, nagucius tokius uzauginau kuriu niekada gyvenime neturejau ilgus ir stiprus Zinokite netikejau ir as Nailteku, pirma savaite jokio rezultato nemaciau , bet po to jie man pradejo augti , tada pamaciau kad tikrai rezultata jis duoda. MB pradejo burbieti kad nagus kirpciau Stai jau kaip menesi nenaudoju , bet vel pirksiu nes rezultata jis tikrai duoda
as taip pat naudoju nait tek II ir labai padejo, uzsiauginu nagucius kokiu seniau nei per pus neturedavau, tik nelaba suprantu kuo skiriasi tas naujesnis nail tekas nuo senesnio, pardavej man sake kad tas naujesnis dar ir drekina naga, bet jokio skirtumo nejauciu isbandzius abu