Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

Man manikiuriste sake, kad Nailtekas tai vaistai, tai ir reikia naudoti kaip vaistus smile.gif 10 dienu kas diena tepi, 10 dienu pertrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 02, 15:07)
Man manikiuriste sake, kad Nailtekas tai vaistai, tai ir reikia naudoti kaip vaistus smile.gif 10 dienu kas diena tepi, 10 dienu pertrauka smile.gif

pirma karta toki keista dalyka girdziu g.gif as tepiau nail tek II du buteliukus be pertraukos ir viskas thumbup.gif
Atsakyti

Galbūt manikiūristė taip sakė todėl, kad Nailteko sudėtyje yra formaldehido, bet aš sutepiau du buteliukus , tepdama kasdien ir nieko blogo nenutiko, o nagai thumbup.gif , tokie tvirti buvo tik priauginti.
Atsakyti

pritariu mirksiukas.gif net instrukcijoj parasyta daryti pertrauka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri turit Step One?
Aš kaip supratau iš pardavėjos aiškinimų, kad tai nagų lako pagrindas. Bet jis tokios vandenėlio konsistencijos, nugaruoja, tai vat ir galvoju, ar galima iškart po jo laką tepti, ar reikia dar kažką g.gif
Atsakyti
as irgi labai patenkinta Nail Tek'u, nagai labai aukt pradejo, tapo tvirti, nesisloksniuoja...
Atsakyti
Asmeniškai man ne vienas NAil Tek nepadėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 08 06, 14:32)
Asmeniškai man ne vienas NAil Tek nepadėjo sad.gif

Keista g.gif Ar tikrai naudojai pagal instrukciją?
Atsakyti
man taip pat NailTek II nepadėjo, jau dar vienam net baisu butų pinigus išmest schmoll.gif
Atsakyti
nagai sluoksniuojasi ar kaip?
Papildyta:
Metaxa
Atsakyti
Man labai padejo NailtekII, nagucius tokius uzauginau kuriu niekada gyvenime neturejau thumbup.gif smile.gif ilgus ir stiprus smile.gif smile.gif smile.gif Zinokite netikejau ir as Nailteku, pirma savaite jokio rezultato nemaciau sad.gif, bet po to jie man pradejo augti smile.gif , tada pamaciau kad tikrai rezultata jis duoda. MB pradejo burbieti kad nagus kirpciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Stai jau kaip menesi nenaudoju , bet vel pirksiu nes rezultata jis tikrai duoda smile.gif
Atsakyti
as taip pat naudoju nait tek II ir labai padejo, uzsiauginu nagucius kokiu seniau nei per pus neturedavau, thumbup.gif tik nelaba suprantu kuo skiriasi tas naujesnis nail tekas nuo senesnio, pardavej man sake kad tas naujesnis dar ir drekina naga, bet jokio skirtumo nejauciu isbandzius abu schmoll.gif
Atsakyti