Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

Aš jau antrą buteliuką pradėjau bigsmile.gif
Tepu be jokių pertraukų kasdien po sluoksnį ir jokių lūžinėjimų, tempimų ir kitų nemalonių pojūčių visiškai nėra smile.gif
Auga tikrai labai greitai - mano džiaugsmui smile.gif
Norisi greičiau nuaugint tuos nudildintus suplonintus nagus po priauginimo bigsmile.gif
Atsakyti
merginos ar kuriai taip buvo, kad nusipirkot neoriginala? Ir ar ji naudojot? Pirkau 2 antrus, 1 pirma , 1 tecia. Pirmas ir trecias originalas, o antri pagal ta nuoroda ne. Ar jus tikrinates? smile.gif
Atsakyti
O kurį naudoti II ar EXTRA jeigu nagai sluoksniuojasi ir yra silpni, beto siaubingai lėtai auga? ax.gif
Atsakyti
Naudoju Nail Tek II tik kelios dienos, bet nagai tikrai daug kietesni blink.gif o gal cia tik mano isitikinimas? Kada pastebejote pokycius jus?
Atsakyti
naudoju Nail tek II ir labai esu patenkinta tikrai zenkliai padeda nagams thumbup.gif ilgi ir tvirti nagai bigsmile.gif
Atsakyti
Jau du metai naudoju NailTek priemones ir viskas labai liux buvo,
bet neseniai pradėjau naudoti lako pagrindą FOUNDATION II ir nagai ėmė labai sluoksniuotis.
Ir nesuprantu, ar nuo šios priemonės, ar dėl kitų veiksnių. g.gif
Gal dar kuriai taip yra buvę?

Atsakyti
o jum ka tas lakas nesilupa tiek sluoksiu pritepus? man jau 2 sluoksnius uztepus lupasi kaip velnias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 12 29, 16:28)
o jum ka tas lakas nesilupa tiek sluoksiu pritepus? man jau 2 sluoksnius uztepus lupasi kaip velnias doh.gif

Tai gal labai storai užtepi? ax.gif
Nenaudojau Nail Tek nuo liepos vidurio ir pastebėjau, kad nagai vėl pradėjo lūžinėti ir sluoksniuotis doh.gif Tačiau man patarė naudoti kitą priemonę, bet kaip jau pastebėjau, taip pat veiksmingą thumbup.gif
Atsakyti
aš naudoju foundation, renew ir intensive therapy II, man labai patinka, nagai sustiprėjo, greičiau auga, nesisluoksniuoja.
Atsakyti
Aš irgi naudoju Nailtek II, bet man labai lupinėjasi, kartais ir pačiai niežti "nurakti". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(furbele @ 2010 02 05, 17:12)
Aš irgi naudoju Nailtek II, bet man labai lupinėjasi, kartais ir pačiai niežti "nurakti". biggrin.gif

O dar, kai taip lengvai "plėšiasi" lotuliukas.gif ( žinau tą jausmą doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 29, 16:39)
Nenaudojau Nail Tek nuo liepos vidurio ir pastebėjau, kad nagai vėl pradėjo lūžinėti ir sluoksniuotis doh.gif Tačiau man patarė naudoti kitą priemonę, bet kaip jau pastebėjau, taip pat veiksmingą  thumbup.gif

Kokia ta kita nebloga priemonė?
Aš tai po Nail Teko II nusipirkau irgi Nail Teko Citra, atseit sudėtis lygiai tokia pat, tik čia be formaldehido, O taip jo nesinori doh.gif Bet lakuojantis juo nepastebėjau jokių gėrumų, tik nagai laaaaabai sluoksniuotis pradėjo, atrodė lyg koks žėrutis, tai vėl gi nusipirkau Nail Tek II, tik dabar planuoju retsykiais juos keisti vieną su kitu.
O tai, kad lakas greit nusilupa nuo nago, tai didelę įtaką turi nago sausumas. Kuo nagas sausesnis, tuo greičiau nusilupa, o po gydymo, lakas taip greit neatšoks. Dar svarbu ir su aliejuku įtepti odeles ir nago plokštelę.
Atsakyti