Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 10 10, 17:38)
ir man lupas, bet poveikis tai akivaizdus... nagai kaip ant mieliu auga... manikiuriste klausia manes: nutarei nagus uzsiaugint biggrin.gif sakau nailtek pradejau naudot ir atejau nagu pasitrumpint smile.gif))) bet lakuot nagus kasdien kantrybes nera... tik uztepu nailteko ir viskas lupasi...

man irgi si priemone thumbup.gif
buvau prisauginus anksciau nagus, kai nusiemiau juos buvo silpni ir siaip naturalus visad greitai nuluzinedavo, dabar kai naudoju Nailtek nagai kuo puikiausiai auga ir yra stiprus, todel ir apie priauginima daugiau nebegalvoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 10 11, 15:49)
Man ir žiauriai nesilaiko tas nailtek'as  schmoll.gif  Dabar radau geresni dalyką  bigsmile.gif  Super gerai laikosi ir nagai sutvirtėjo  bigsmile.gif  ir pigesnis.
Aš dabar jį net naudoju kaip nagu lako pagrindą, nes man jokie nagu lakai nesilaiko išskyrus šį  wub.gif iš Generos jis.

gal nuotraukyte imestum ir kur ir uz kiek pirkai ax.gif
ir dar paneles girdejau kad kai nail tekas sutirsteja jo negalima naudoti ar tai tiesa? ar mitas tik tam kad pirktu ji zmones nespejus iki galo pasibaigti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 10 12, 15:20)
gal nuotraukyte imestum ir kur ir uz kiek pirkai ax.gif
ir dar paneles girdejau kad kai nail tekas sutirsteja jo negalima naudoti ar tai tiesa? ar mitas tik tam kad pirktu ji zmones nespejus iki galo pasibaigti g.gif

As tai pirma karta girdziu g.gif siaip pas mane jis neturi laiko uztirsteti biggrin.gif sunaudoju ji gana greitai ax.gif
Atsakyti
Mane pardaveja perspejo del sutirstejimo. Ne tai, kad negalima naudoti kai sutirsteja, bet jis nebe toks veiksmingas tampa, nebeapsaugo nagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 12, 15:03)
man irgi si priemone  thumbup.gif
buvau prisauginus anksciau nagus, kai nusiemiau juos buvo silpni ir siaip naturalus visad greitai nuluzinedavo, dabar kai naudoju Nailtek nagai kuo puikiausiai auga ir yra stiprus, todel ir apie priauginima daugiau nebegalvoju  bigsmile.gif

O kuri naudoji?Ar 2 tinka? Nes as taip pat ka tik nusiemiau tuos priaugintus ir lbai sunku adaptuotis, nagai labai ploni. g.gif kaip suprantu ji reikia tepti kiekviena diena ant nulakuotu (arba nenulakuotu) nagu???
Papildyta:
QUOTE(Rudakis @ 2009 10 16, 08:58)
O kuri naudoji?Ar 2 tinka? Nes as taip pat ka tik nusiemiau tuos priaugintus ir lbai sunku adaptuotis, nagai labai ploni. g.gif kaip suprantu ji reikia tepti kiekviena diena ant nulakuotu (arba nenulakuotu) nagu???

Radau puse buteliuko 3 nailteko, ar jis tinka man???neturiu instrukcijos
Atsakyti
QUOTE(latvija @ 2009 10 12, 19:07)
Mane pardaveja perspejo del sutirstejimo. Ne tai, kad negalima naudoti kai sutirsteja, bet jis nebe toks veiksmingas tampa, nebeapsaugo nagu smile.gif

Paprasčiausiai jis tada labai storai tepasi ir ilgai džiūsta, tai geriau išmesti ir nusipirkti naują. Pas mane jis nespėdavo sutirštėti, nes tepdavau kiekvieną dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2006 04 11, 07:51)
Po 1 gimdymo mano nagai buvo tragiski, ir su Nail Tek per 3 savaites nagai visiskai atsistate. Sitas dalykelis tikrai stebuklingas... bent jau man...  rolleyes.gif

Labukas! Va pries savaite nusipirkau nail Tek II intevsive therapy, ir nzn kaip ja naudotis, vieni sako taip, kiti sako anaipt... net nzn kaip cia naudot blush2.gif sako karta i savaite patepti ir tiek, kiti sako, kursas kiekviena viena karta i dienia pepti sluoksi ir po savaites nuvalit, ir vet predet... o kiek kusras tas trunka? Labai buciau dekinga uz atsakyma wub.gif janax
Atsakyti
na va mano nail tekas II baigesi tai galvoju ta extra naudoti kur labai pazeistiems nagams g.gif nes jie pas mane po priauginimo tragiski dabar doh.gif gal kuri bandet kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(janax @ 2009 10 17, 00:48)
Labukas! Va pries savaite nusipirkau nail Tek II intevsive therapy, ir nzn kaip ja naudotis, vieni sako taip, kiti sako anaipt... net nzn kaip cia naudot  blush2.gif  sako karta i savaite patepti ir tiek, kiti sako, kursas kiekviena viena karta i dienia pepti sluoksi ir po savaites nuvalit, ir vet predet... o kiek kusras tas trunka? Labai buciau dekinga uz atsakyma  wub.gif  janax

Apie tai čia visa tema doh.gif - tepama kasdien, tik tada bus efektas mirksiukas.gif
http://www.nagavita....s_id=19&lang=lt
Atsakyti
Nusipirkau ir as nail tek 2. Is interneto, tik kai sulyginau ce pagal jusu ideta nuoroda, kaip atrodo originalas. Taip iseitu kad nupirkau neoriginala sad.gif
Atsakyti
Aš nail tek'a naudoju ant nagų lako, tada laiko labai ilgai nenusilupinėdamas, ir tik nusilakavus uždžiūna momentaliai. Bet negaliu pakęst, kad nagai taip greitai auga nuo jo. Aišku daugeliui tai pliusas. O aš su dilde tuos nagus brūžinti pailstu doh.gif Alternatyvos jokios nerandu, nes kiti permatomi lakai greit nedžiūna (man čia opiausia problema, nes kaip taisyklė, nusilakavau nagus- užsimaniau sysioti, nors stauk lotuliukas.gif ) o ir lakas taip ilgai nelaiko su kitais stiprikliais. Šiaip tikrai geras daiktas, nes būna kartais pasisluoksniuja nagai, tai be nail teko nepraeina, kirpk kiek nori, jie vistiek sau. O jį panaudojus tokios problemos nebeturiu. thumbup.gif Galėtų tik jis pigesnis būt, nes man jo labai trumpam užtenka. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 01 gruodžio 2009 - 22:55
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 02, 00:54)
Aš nail tek'a naudoju ant nagų lako, tada laiko labai ilgai nenusilupinėdamas, ir tik nusilakavus uždžiūna momentaliai. Bet negaliu pakęst, kad nagai taip greitai auga nuo jo. Aišku daugeliui tai pliusas. O aš su dilde tuos nagus brūžinti pailstu  doh.gif Alternatyvos jokios nerandu, nes kiti permatomi lakai greit nedžiūna (man čia opiausia problema, nes kaip taisyklė, nusilakavau nagus- užsimaniau sysioti, nors stauk lotuliukas.gif  ) o ir lakas taip ilgai nelaiko su kitais stiprikliais. Šiaip tikrai geras daiktas, nes būna kartais pasisluoksniuja nagai, tai be nail teko nepraeina, kirpk kiek nori, jie vistiek sau. O jį panaudojus tokios problemos nebeturiu. thumbup.gif  Galėtų tik jis pigesnis būt, nes man jo labai trumpam užtenka. unsure.gif

as irgi vos speju nagus dildint biggrin.gif tikrai greitai nagai auga tepant Nail Tek doh.gif
naguciai nuo jo greitai sustiprejo, zodziu jis man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 02 gruodžio 2009 - 10:35