Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 10 04, 18:57)
merginos kaip jus ji tepat nes man net vienas nail tek sluoksnis kita diena jau nusilupa  doh.gif

Zinok ne viena karta girdejau, kad kitoms jis lupasi jau po dienos.. man tai savaite kuo puikiausiai laikosi g.gif siaip tepu viena sluoksni nail teko, paskui spalvoto lako ir ant virsaus vel nail teko.. ir taip kasdien po sluoksni tepu ant virsaus... gal organzmui jis netinka kitoms, del to ir lupasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 10 04, 21:51)
Zinok ne viena karta girdejau, kad kitoms jis lupasi jau po dienos.. man tai savaite kuo puikiausiai laikosi  g.gif siaip tepu viena sluoksni nail teko, paskui spalvoto lako ir ant virsaus vel nail teko.. ir taip kasdien po sluoksni tepu ant virsaus... gal organzmui jis netinka kitoms, del to ir lupasi  g.gif

negazdinkit lotuliukas.gif man net ir gelis atsokdavo ir lupdavosi tai kaip cia suprasti? g.gif gal mano nagai niekam tike? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 10 05, 21:44)
negazdinkit  lotuliukas.gif  man net ir gelis atsokdavo ir lupdavosi tai kaip cia suprasti?  g.gif  gal mano nagai niekam tike?  lotuliukas.gif  doh.gif

Na gal organizmas nepriima ir tiek g.gif bet vistiek tepk, tikiu, kad poveikis tik i gera bus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, as taip protarpiais Nailtek naudoju du metus. Ir tik dabar pradejo kasdien luptis, kaip kad cia minejot unsure.gif Nesuprantu, anksciau viskas gerai budavo, o dabar vos uztepu - po keliu valandu jau lupas kaip plvele kokia doh.gif
Atsakyti
gal nekokybiskas Nail tek'as g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rraameke @ 2009 10 09, 20:46)
gal nekokybiskas Nail tek'as g.gif  cool.gif

Tai kad visada is ten pat perku (Nagavitos) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 10 09, 19:43)
Merginos, as taip protarpiais Nailtek naudoju du metus. Ir tik dabar pradejo kasdien luptis, kaip kad cia minejot unsure.gif Nesuprantu, anksciau viskas gerai budavo, o dabar vos uztepu - po keliu valandu jau lupas kaip plvele kokia doh.gif

ir man lupas, bet poveikis tai akivaizdus... nagai kaip ant mieliu auga... manikiuriste klausia manes: nutarei nagus uzsiaugint biggrin.gif sakau nailtek pradejau naudot ir atejau nagu pasitrumpint smile.gif))) bet lakuot nagus kasdien kantrybes nera... tik uztepu nailteko ir viskas lupasi...
Atsakyti
NeNuorama` - pritariu, nailtekas stebuklus daro wub.gif Mano nagai naturaliai niekad neuzaugdavo, labai sunku budavo net tvarkingus juos turet verysad.gif Nes tai iskyla vidury nago, tai sluoksniuojasi ar koks kitas nesusipratimas doh.gif O naudojant nailtek visos blogybes dingsta + NAGAI AUGA thumbup.gif
Atsakyti
nailtek tikrai stebuklas,nauduoju ir dziaugiuosi,nenoriu labai ilgu nagu tai istikro nespeju net juos trumpinti kaip jie greitai auga lotuliukas.gif
Atsakyti
As metus laiko turejau priauginamus nagus, o kai nusiemiau, tai nusigandau kokie nagai. Nors buvau perspeta, kad nagams nieko nenutinka...Tai nusipirkau Nail Tec laka ir dar Nail Tec aliejuka aplink odeles patepti. Po truputi nagai tvarkosi, bet vis tiek dar sloksniuojasi ir kaip rasete, neislaiko savaites. Pradeda luptis jau po triju-keturiu dienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(latvija @ 2009 10 11, 13:35)
As metus laiko turejau priauginamus nagus, o kai nusiemiau, tai nusigandau kokie nagai. Nors buvau perspeta, kad nagams nieko nenutinka...Tai nusipirkau Nail Tec laka ir dar Nail Tec aliejuka aplink odeles patepti. Po truputi nagai tvarkosi, bet vis tiek dar sloksniuojasi ir kaip rasete, neislaiko savaites. Pradeda luptis jau po triju-keturiu dienu g.gif

Kad nieko neatsitinka pro priauginimo nesąmonės - du kartus turėjau priaugintus nagus ir abu kartus buvo tas pats - ne nagai, o .... Nail tek naudojau nuo lapkričio iki liepos mėn. ir nagai kuo puikiausiai susitvarkė. Lakas laikydavo savaitę, bet visus namų ruošos darbus atlikdavau su PIRŠTINĖMIS ( net maisto gaminimą).
Atsakyti
Man ir žiauriai nesilaiko tas nailtek'as schmoll.gif Dabar radau geresni dalyką bigsmile.gif Super gerai laikosi ir nagai sutvirtėjo bigsmile.gif ir pigesnis.
Aš dabar jį net naudoju kaip nagu lako pagrindą, nes man jokie nagu lakai nesilaiko išskyrus šį wub.gif iš Generos jis.
Atsakyti