QUOTE(solo @ 2007 04 16, 12:07)
Sakykit, ar galima lakuotis nagus naudojant Nail Tek II? Antrą savaitę jau tepuos, bet lako nedrįstu tept, nes kažkodėl esu įsitikinus, bet nebus tokio poveikio, jei ant lako nail tek tepsiu 

Taigi instrukcijoj parašyta,kad galima-tepi Nail Tek'ą , po to laką, ir vėl Nail Tek'ą.Ir kasdien ant viršaus vis teplioji po sluoksnelį Nail tek'o, rašo,savaitę laiko,po to nuvalai, ir vėl iš naujo sluoksniuoji.

jau dabar galiu tvirtai pasakyti, kad nail tek'u esu patenkinta ir galvoju, kad teks pirkti dar viena buteliuka
panaudojau puse nail tek'o II buteliuko ir atsibodo permatomi nagai, norejau spalvos
tai dabar darau taip: viena sluoksni lakuoju nail tek'u, o kitus sluoksnius dedu spalva. tai po puses buteliuko galiu tvirtai sakyti, kad nagai sustiprejo- esu patenkinta

o man jis nepadejo...
nors tepuosi tik dvi savaites...

nu ką, ir aš pagaliau nusipirkau to išgirtojo Nail Tek;) skaičiau skaičiau, kaip jūs visos savo nagiukais rūpinatės, tai nebeiškenčiau ir aš, nes mano nageliai, tai tokie nepavydėtini...nuėjus pirkti Nail Tek net nelabai turėjau ką parodyti pardavėjai, kad įvertintų...
žiūrėsim, kap čia gausis;) o tikiuosi, kad padės man, nes paskutines viltis jau į šitą priemonę sukišau
beje, pirkau Vilniui Nagavitos parduotuvėje;) kodėl dauguma jūsų sako, kad Vilniui neįmanoma rasti...?

beje, pirkau Vilniui Nagavitos parduotuvėje;) kodėl dauguma jūsų sako, kad Vilniui neįmanoma rasti...?

Aš irgi nusipirkau Nail Tek.. šiaip galvoju jog reikia tepti laaabai plona sluoksi kad nenusiluptu. na bet aš dar su šia priemone naujokė tai ir nelabai žinau tų visų paslapčių.manau neturėtų būt problema jo nusipirkti. gyvenu nedideliam mieste ir radau nesunkiai.tikrai kiekviena manikiūrininkė turi net kelias rūšis šio stebuklo

na dėl to lupimosi, tai man irgi labai įdomu. kadangi tepuosi dar tik dieną, tai savo patirtimi negaliu dalintis
o paprastais lakais kai lakuodavau, tai dvi dienas geriausiu atveju išsilaikydavo netgi kokybišką viršutinį sluoksnį naudojant...
kažin kaip bus su Nail Tek, nes labai gaila būtų, jei užuot tepus kas savaitę kaip rekomenduojama, tektų tepti dvigubai dažniau...

kažin kaip bus su Nail Tek, nes labai gaila būtų, jei užuot tepus kas savaitę kaip rekomenduojama, tektų tepti dvigubai dažniau...

QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 20, 22:37)
nagi nenorėkit kad jau po 2sav ilgi nagai būtų

ilgiau panaudojus tikrai pastebėjau jog greit lupasi bet manau taip ir turėtų būti..kai naudojau kitus stiprinancius nagų lakus tai tie irgi ilgai nesilaikydavo, nusilupdavo..
cia gal tokia specifika