Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

man irgi nusilupa po dvieju dienu blush2.gif ka darysi, taip turi buti vadinasi 4u.gif
Atsakyti
nu šiaip man ta pardavėja aiškino, kad jis sunkiai laikosi prie nagų, nes jame nėra acetono. todėl reikia laką paprastą naudoti būtinai. bet nesuprantu, kodėl vienoms savaitę laikosi, o kitoms po kelių dienų nusilupa ax.gif hm...gal čia nagų kokios ypatybės... blink.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2007 05 02, 07:35)
nu  šiaip man ta pardavėja aiškino, kad jis sunkiai laikosi prie nagų, nes jame nėra acetono. todėl reikia laką paprastą naudoti būtinai. bet nesuprantu, kodėl vienoms savaitę laikosi, o kitoms po kelių dienų nusilupa ax.gif hm...gal čia nagų kokios ypatybės...  blink.gif  ax.gif  smile.gif

Draugė tokį spėjimą padarė, kad gal po daugiau laiko naudojimo, nagas jau greičiau įsisavina nail tek`ą ir nusilupt pradeda. Bet čia tik spėjimas biggrin.gif
Atsakyti
aš tai radau sprendimą dėl to lupimosi;) spalvotą laką naudoju tokį persikinį blizgantį, kurio krašteliai kai pradeda lupinėtis beveik nesimato smile.gif tongue.gif tai ir džaigiuosi jau 4 diena gražiais nagais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2007 05 03, 11:11)
aš tai radau sprendimą dėl to lupimosi;) spalvotą laką naudoju tokį persikinį blizgantį, kurio krašteliai kai pradeda lupinėtis beveik nesimato smile.gif  tongue.gif  tai ir džaigiuosi jau 4 diena gražiais nagais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Matai mes sprendžiam dilemą ne kaip ilgiau išlaikyti Nail Teką, o ar normalu, kad lupasi taip greitai ilgiau panaudojus ar ne.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 20, 22:37)
o man jis nepadejo...  verysad.gif  nors tepuosi tik dvi savaites...

nenusimink is pradziu ir man rodesi, kad nepadeda, bet dabar dziaugiuosi, nagai tvirti ir pakankamai ilgi, aisku ne tokie kaip tie priklijuoti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lucja @ 2007 05 03, 12:55)
man irgi idomu, kokia kaina, kas pirko, pasidalinkite ax.gif

ivairi kaina, as pirkau uz 34,- kitose kirpyklose siule pirkti uz 38,- uz 40,- ivairiai jauciu kiek "uzsimeta" manikiuriste uz atvezima tiek ir praso mirksiukas.gif
Atsakyti
man visai nepadėjo nail tekas schmoll.gif tik juo nusilakuodavau iškart nagai sluoksniuotis pradėdavo unsure.gif nesuprantu, kodėl tokia reakcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 06, 16:51)
man visai nepadėjo nail tekas schmoll.gif  tik juo nusilakuodavau iškart nagai sluoksniuotis pradėdavo  unsure.gif  nesuprantu, kodėl tokia reakcija  g.gif

O gal pasirinkai ne tą terapiją? pvz mano nagai sluoksniuojas ir yra ploni, tad rinkausi II. O jei tavo kieti ir lūžta, gal tada reikia III? Čia specai geriau patartų...
Atsakyti
Labukas,turiu maziuka patarima,nezinau galbut ir pasikartosiu,nespejau perskaityti visos temosnesu as manikiuriste,bet nail teka naudoju jau gal kokius 3 metus,ir nagucius turiu labai ilgus ir grazius 4u.gif .Jusu mergytes viena klaida,del ko speju nagas luzta sonuose prie pat mesyciu,viena taisykle kad negalima dildinti sonu,kadangi suplonini nago plokstele,del to nagas ir iluzta.Dar vienas patarimukas toms kurios jau turi ilgus nagucius,nusipirkit Nagavitoje nagu silko kaina apie 30lt kartu su klijais,bet pirkit silka kur priklijuotas ant popieriaus juo lengviau naudotis.Jaigu iluzta nagas,ji susiklijuokit,super laiko as visad atsiauginu taip nagus,tuomet nereikia ju nukirpt,ir ilgis visu naguciu buna vienodas,ir pats nagas atauga 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
nežinau kaip jum, Nail Tek'o naudotojos, bet man nagai pradėjo nuo jo gelsti.. visuomet būdavo balti, o dabar tuoj geltoni pasidarys unsure.gif o jum gerai jis nusivalo su beacetoniu valikliu? man tai vistiek jį reikia nulupt nes valiklis tik pabalina laka, bet nenuvalo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliance @ 2007 05 17, 16:28)
nežinau kaip jum, Nail Tek'o naudotojos, bet man nagai pradėjo nuo jo gelsti.. visuomet būdavo balti, o dabar tuoj geltoni pasidarys  unsure.gif  o jum gerai jis nusivalo su beacetoniu valikliu? man tai vistiek jį reikia nulupt nes valiklis tik pabalina laka, bet nenuvalo..  g.gif

as irgi ta pastebejau (del geltonavimo)...be to man nail tek greit nusilupa nuo nago ir jei ant virsaus lakuoju paprastu laku tai ir tas greiciau atsoksta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 17 gegužės 2007 - 17:05
QUOTE(puffy_ @ 2007 05 17, 18:04)
as irgi ta pastebejau (del geltonavimo)...be to man nail tek greit nusilupa nuo nago ir jei ant virsaus lakuoju paprastu laku tai ir tas greiciau atsoksta  cool.gif

dėl greito nusilupinėjimo tai mes čia nusprendėm jog taip ir turi būti. ax.gif aš tai išvis netepu jokio nagų lako ant Nail Tek'o.. kažkaip man atrodo kad užsitepi Nail Tek kad gydytų nagą o jei ant viršaus dar kokio splavoto tai tas nagui kenkia. kažkaip nesusiderina man tie dalykai schmoll.gif
Atsakyti