Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(lapiutaite @ 2007 05 10, 11:48)
Labukas,turiu maziuka patarima,nezinau galbut ir pasikartosiu,nespejau perskaityti visos temosnesu as manikiuriste,bet nail teka naudoju jau gal kokius 3 metus,ir nagucius turiu labai ilgus ir grazius 4u.gif .Jusu mergytes viena klaida,del ko speju nagas luzta sonuose prie pat mesyciu,viena taisykle kad negalima dildinti sonu,kadangi suplonini nago plokstele,del to nagas ir iluzta.Dar vienas patarimukas toms kurios jau turi ilgus nagucius,nusipirkit Nagavitoje nagu silko kaina apie 30lt kartu su klijais,bet pirkit silka kur priklijuotas ant popieriaus juo lengviau naudotis.Jaigu iluzta nagas,ji susiklijuokit,super laiko as visad atsiauginu taip nagus,tuomet nereikia ju nukirpt,ir ilgis visu naguciu buna vienodas,ir pats nagas atauga 4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

ieškojau nagavitos tinklapyje tokio produkto nėra, o kaip jis atrodo, čia tepamas ar užklijuojamas ir tada jau ant jo spalvotą laką reiktų lakuot kad nesimatytų? g.gif
Atsakyti
As irgi kazkaip nepripratus prie ilgu, bet Nail Tekas padejo atauginti. Tuom tik dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
maniskiai augo augo ziuriu ir uzaugo, tai tepu dabar nail teku II kad pastiprint, kazkaip gaila butu jei nuluztu...
Atsakyti
O as naudojau Nail Tek III tepiau juo nagus kas 3 dienos o nagai tik pradejo luzineti. Tada viena manikiuriste paklause ka naudoju, kai pasakiau kad Nail Tek , patare daugiau nebetepti jo. Po kurio laiko nagai atsigavo ir ilgi auga be jo
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2007 06 16, 13:28)
Vilniuje yra netoli Vingio (coca-cola plaza) kino teatro. Kaina senojo Nail Tec II yra 36 lt, o naujojo - berods, 48 Lt.

o kuom jie is esmes skirias? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 16, 18:14)
o kuom jie is esmes skirias? mastau.gif

naujesnis yra praturtintas vandens formule ir labiau drekina nagus. Be to, man atrodo, jo ir buteliukas didesnis smile.gif
Atsakyti
gal kuri naudojo Nail Tek nagų odelių aliejuką su arbatmedžiu? būtų smalsu sužinoti poveikį ax.gif ar jis gerina nors kiek nagų būklę, ar visgi skirtas tik odelėms?
Atsakyti
Noriu paklausti po kiek laiko galima naudoti antra buteliuka nail tek'o?
Gal kas zino.

Atsakyti
o jus visa buteliuka sunaudojot? nepadaret pertraukos? as galvoju gal patekt koki 1-1.5men ir uzteks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(teeny @ 2007 07 09, 10:47)
o jus visa buteliuka sunaudojot? nepadaret pertraukos? as galvoju gal patekt koki 1-1.5men ir uzteks? g.gif

na nemanau kad uzteks , nezinau kaip kitom ,bet as kai tik nustoju naudoti ji taip ir vel nagai sluoksnuojasi ir luzta.ji taip sakant reikia jau naudoti pastoviai. nes kiek zinau tai jis ne tiek gydo , kiek sulipdo nago sluoksnius.na cia mano nuomone gal ir klystu ,bet man tai jau yra taip. ir antras dalykas jei is karto nepadejo tai ir nebepades .tada reiktu ieskoti kito.

bet as aisku jo nenaudoju kadien kaip parasyta laiko tiek neturiu. jo uztepu 1-2 kart per savaite.o buteliuka tai jau nezinau gal puse metu naudojau ir jis vis dar nesibaigia ,gal puse jo liko. tiesiog naudoju vietoj pagrindo lakui, ar kai tingiu nagus lakuot tai ti jo uztepu ir viskas .vis tiek kazkoki pagrinda lakui reik naudot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 09 liepos 2007 - 12:43
QUOTE(teeny @ 2007 07 09, 10:47)

jei naguciai jau atsigavo gali nusipirkt nail tek 1,jis skirtas sveikiems nagams,jis neperkietins naguciu tada
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 07 09, 12:41)
na nemanau kad uzteks , nezinau kaip kitom ,bet as kai tik nustoju naudoti ji taip ir vel nagai sluoksnuojasi ir luzta.ji taip sakant reikia jau naudoti pastoviai. nes kiek zinau tai jis ne tiek gydo , kiek sulipdo nago sluoksnius.na cia mano nuomone gal ir klystu ,bet man tai jau yra taip. ir antras dalykas jei is karto nepadejo tai ir nebepades .tada reiktu ieskoti kito.

bet as aisku jo nenaudoju kadien kaip parasyta laiko tiek neturiu. jo uztepu 1-2 kart per savaite.o buteliuka tai jau nezinau gal puse metu naudojau ir jis vis dar nesibaigia ,gal puse jo liko. tiesiog naudoju vietoj pagrindo lakui, ar kai tingiu nagus lakuot tai ti jo uztepu ir viskas .vis tiek kazkoki pagrinda lakui reik naudot...

O as tepu kiekviena diena, man jis padeda (tfu tu tfu), bet bijau perkietint naga paskui smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 09, 14:05)
jei naguciai jau atsigavo gali nusipirkt nail tek 1,jis skirtas sveikiems nagams,jis neperkietins naguciu tada

paziuresiu jei neprades sluoksniuotis vel, tai gal uzteks, panaudosiu kokius 2men kiekviena diena, o po to gal i savaite kaip sake 1-2 kartus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teeny: 09 liepos 2007 - 15:29