merginos,kurios kepat turtinga kavos torta....kaip dabar turi buti?man gavosi tik 3 biskvitai(kepiau visa norma Asseni sokoladinio iskart)ir tie biskvitukai ne per storiausi
kremo gavosi tik du sluoksniai.....ir laaabai jau storai(antra tiek nei biskvitai)ar taip ir turi buti?
paprotinkit mane beveik blondine
QUOTE(keno @ 2011 08 03, 20:31)
merginos,kurios kepat turtinga kavos torta....kaip dabar turi buti?man gavosi tik 3 biskvitai(kepiau visa norma Asseni sokoladinio iskart)ir tie biskvitukai ne per storiausi
kremo gavosi tik du sluoksniai.....ir laaabai jau storai(antra tiek nei biskvitai)ar taip ir turi buti?
paprotinkit mane beveik blondine

kazi ar bebus naudos, bet 11psl buvau idejus nuorodele jo kur Olesta raso receptuka ten ir jos foto yra, puikiai matosi 3 biskvitai ir storas pertepimas
pati jo nekepusi is patirties negaliu nieko pasakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 03, 21:32)
kazi ar bebus naudos, bet 11psl buvau idejus nuorodele jo kur Olesta raso receptuka ten ir jos foto yra, puikiai matosi 3 biskvitai ir storas pertepimas
pati jo nekepusi is patirties negaliu nieko pasakyti
bet pagal foto tai man ten biskvitai siauresni arba vienodi su kremu.
pati jo nekepusi is patirties negaliu nieko pasakyti
nauda vistiek bus
QUOTE(keno @ 2011 08 03, 21:35)
nauda vistiek bus
as ji kepiau savam vartojimui-tiesiog norejau ji isbandyti
ir tiesiog dabar sportinis interesas atsirado,kaip ten is tikruju su juo turi buti
jei 4 biskvitai,tuomet du grietineles pertepimai,ir vienas sviestinis,ar stvirksciai 
nezinau kaip kepa kitos, bet as ziuriu pagal ta kur Olesta apraso tai daba kaip beveik blondine, beveik blondinei
"Iškepti du biskvitus. Kiekviena biskvitą perpjauti pusiau, gausim 4 biskvitus
Kepti 180 C, 20-30 min.
Aš kepiau 26 skardoje pilną normą, tris biskvitus sudėjau į tortą, vieną pasilikau trupinukams...
foto ji rodo is triju biskvitu ir dvieju kremu
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 03, 21:54)
nezinau kaip kepa kitos, bet as ziuriu pagal ta kur Olesta apraso tai daba kaip beveik blondine, beveik blondinei
cituoju is Olestos teksto (is nuorodos CIA):
"Iškepti du biskvitus. Kiekviena biskvitą perpjauti pusiau, gausim 4 biskvitus
Kepti 180 C, 20-30 min.
Aš kepiau 26 skardoje pilną normą, tris biskvitus sudėjau į tortą, vieną pasilikau trupinukams...

"Iškepti du biskvitus. Kiekviena biskvitą perpjauti pusiau, gausim 4 biskvitus
Kepti 180 C, 20-30 min.
Aš kepiau 26 skardoje pilną normą, tris biskvitus sudėjau į tortą, vieną pasilikau trupinukams...
as irgi pagal ta kepiau
gal kitos protingos motriskos patars
QUOTE(keno @ 2011 08 03, 20:58)
as irgi pagal ta kepiau
taip ir dariau,sutepiau 3 biskvitus,o kadangi 4 nebuvo-tai galvos sau ir nesukau
kol nesuplakiau kremu,ir pamaciau,kad ju velniskai daug
ir dabar galvoju,ar taip turi buti?
gal kitos protingos motriskos patars
ka,cia mes blondines 
gal kitos protingos motriskos patars
As tepiau 4 biskvitus, bet man irgi buvo dauuuuuuuuuug kremo. Tai dar ir virsu ir sonus juo aptepiau. Cia buvo tokiam visiskai savam naudojimui tortukas
O siaip laabai skanus
As kai tepu tortukus, tai visada pagal kieki isivertinu, ar man jo bus daug, ar mazai... nes pvz ir juodam miskui man ten kosmosas kiek daug kremo... as mazinu..
Turtinga kavos tortas is 4 biskvitu tepu... ir biskvita kepu rafaello, idedant kakavos.
Turtinga kavos tortas is 4 biskvitu tepu... ir biskvita kepu rafaello, idedant kakavos.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 04, 07:32)
... ir biskvita kepu rafaello, idedant kakavos.
o miltu pamazini tiek kiek idedi kakavos,ar duota produktu norma+kakava?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 04, 08:01)
o miltu pamazini tiek kiek idedi kakavos,ar duota produktu norma+kakava?
nuimi sauksta miltu-dadedi sauksta kakavos
Olesta
galite mane paprotinti del turtingo kavos torto?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 04, 08:01)
o miltu pamazini tiek kiek idedi kakavos,ar duota produktu norma+kakava?
Taip
Kepiau persikini ,ir neturejau i skarda kepimo popieriaus tiesiog pabarciau miltais apacia,ko anksciau niekada nedarydavau ir biskvitas kilo kilo viskas grazu iskepe ir sukrito vidurys,idomu ar tai galejo buti del to,o gal kaiusiniai buvo didesni ir man miltu buvo per mazai cia tas receptukas pagal adrija 8 kiausiniai,8 cukraus ,8 miltu visada budavo toks liuks,o kai reikejo ypac ,tada ....







