QUOTE(keno @ 2011 08 23, 14:21)
nereikia to tirstiklio ten

grietinele issiplaka kuo puikiausiai

svarbu neperplakti,kad nesumustumete sviestuko,o jis greit,oi kaip greit susimusa

svarbu daryti viska,kaip recepte,kad sviesta su pieneliu palaikyti pusvalandi saldytuve,kitaip bus temp skirtumas ir gali issiskirti vandenukas(kremus labai palengva sumaisyti tarpusavy

)tik suliejimui as niekad nesunaudoju tiek vandenuko-ryskiai jo per daug,ir taip dregnas buna,ir niekad nededu cukraus i ta vandenuka,tik nemazai citrinos-nes gaunasi ir taip saldus
O as nakti vel rafaelo dariau, dar norejau paklausti, ar sumaisyti kremuka ar suplakti tarp pusavi, bet nedrisau

tai suplakiau kaip recepte nurodyta
gal receptuka pataisyti aprasyma ?

nes kur snikerse buvo klaida del miltu ir cukraus, as istaisiau moderatoriu pagalba