QUOTE(ventus @ 2013 01 22, 17:54)
Mes taip pat planuojame nedideles vienos dienos vestuves, po bažnyčios vakarienė restorane ir namo, tik mums iškilo klausimas daug žmonių bus ne vietiniai ir kaip išspręsti klausimą su nakvyne bei transportu
sveikute, Mno vaikiukai nuomojasi kavine, vienam zmogui 60 lt. bet i ta suma ieina ir nakvyne ir sales nuima, tai labai daug klausimu kaip ir issisprendzia
QUOTE(Only1 @ 2013 01 23, 14:01)
Na žinokit paskaičiau ir užpavydėjau baltai. Kad mano mama taip užsiimtų organizavimu!

Kur užsakinėjot tuos saldainius? Man patiko visos idėjos išskyrus balandžius

Aš jų nemėgėja, tai galvoju apie širdelės formos balionus su heliu

Bet kadangi Jūs leisite dangaus žibintus, tai idėja su balionais manau Jums atkrinta. Tik dar siūlyčiau paimti raudonus žibintus kokius 4, nes būna, kad nepavyksta gražiai paleisti tų žibintų, kiek paleisit baltų nieks nesuskaičiuos, o jei nepavyktų paleisti 2 raudonų, būtų liūdnoka jauniesiems.
Sveikute, Only1, saldainius dar neuzsakiau, bet tikrai zinau,kur juos daro. Butent pas mus Siauliuose pries saules miesta yra reklamos biuras, tai ten ir daro, ir visokiu pavyzdziu yra.100 vnt, 33lt. Tikrai labai nebrangu. Jo. gal tu ir tiesa sakai, reikia paimti 4 raudonus zibintus, nes tikrai, jei nepavyks, bus kazkaip nefainai. o kad dviem zmonem po viena , tai ne , nemanau. Tegu ir veliau kiti skredda, vistiek bus po 12 stuku. Vienu leidimu tiek ir kitu leidimu tiek. Dar zinot, ka norejau mergaites paklausti, kaip reikia papuosti jaunuju kambari? As taip galvoju: papuosti sampano taures graziai ir su sampanu padeti ant staliuko su saldainiais, Ant lovos is ziedlapiu (yra dirbtini roziu ziedlapiai, 1 maiselis 7 Lt. ) ,(Padaryti dvieju spalvu sirdi, balta, raudona, balta raudona ir taip kol uzsipildys visa. O ka dar grazaus ir idomaus sugalvoti, tai kol kas nezinau. Patarkit, mergickos, jei katra turit kokia ideja. Mat toj kavineje, kur bus visa svente, sveciams nemokama nakvyne, o jauniesiems kambarys 50Lt. Tai juk jie patys jo nesinimuos ir nepuos

, tai va reikes man jies toki siurpriza padaryti kad jie nezinotu. Tai va, laukiu atsakymu ir iskarto labai dekui