Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

Sveikos 4u.gif Ir as i jusu gretas pretenduoju smile.gif
Vestuves liepos pabaigoj. O norejau jusu pasiklausti, kai organizuojat kuklias vestuves, puosites kaip? Desites balta suknia? Ar tik siaip - sventiskai? Nes niekaip nenusprendziu kaip paciai elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2013 02 28, 12:40)
Sveikos  4u.gif  Ir as i jusu gretas pretenduoju  smile.gif
Vestuves liepos pabaigoj. O norejau jusu pasiklausti, kai organizuojat kuklias vestuves, puosites kaip? Desites balta suknia? Ar tik siaip - sventiskai? Nes niekaip nenusprendziu kaip paciai elgtis  doh.gif

Asmeniškai aš planuoju pasipuošti. Suknelė bus kukli, trumpa, bet vienetinė. Kažkaip kuklioms vestuvėms nesinorėjo blizgančios princesės suknknelės...
Kadangi šventę darome sau ir savo šeimų nariams, be didelės pompastikos ketiname puoštis, bet saikingai. 4u.gif
Atsakyti
Vat ir as galvoju puostis vestuvine suknele. Ir neissirenku, ar ilgos noriu, ar trumpos...Baisu, kai pati nezinai ko nori, ane? doh.gif Na tik zinau, kad kazko kuklaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2013 02 28, 13:40)
Sveikos  4u.gif  Ir as i jusu gretas pretenduoju  smile.gif
Vestuves liepos pabaigoj. O norejau jusu pasiklausti, kai organizuojat kuklias vestuves, puosites kaip? Desites balta suknia? Ar tik siaip - sventiskai? Nes niekaip nenusprendziu kaip paciai elgtis  doh.gif

Aš puošiuos vestuvine suknele, manoji ilga, dramblio kaulo spalvos smile.gif

Mergaitės, o jūs tekate bažnyčioje ar santuokų rūmuose? Nes as bažnyčioje, ir man labai įdomu, kaip ten vyksta bažnyčios puošimas? Nes kažkur forume skaičiau, kad būna netgi, kad ir bažnyčia puošia gėlėmis, o jei dar pageidauji kokių kaspinų ar ko, tada jau pati organizuojies. O gal jūs savo kukliai ceremonijai nežadat puošti bažnyčios? ax.gif Man kažkaip atrodo nuotraukos būtų gražesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa... @ 2013 02 28, 17:04)
Vat ir as galvoju puostis vestuvine suknele. Ir neissirenku, ar ilgos noriu, ar trumpos...Baisu, kai pati nezinai ko nori, ane? doh.gif Na tik zinau, kad kazko kuklaus  rolleyes.gif

Aš gal kokią savaitę laiko varčiau salonų puslapius ir žiūrinėjau modelius suknelių, tada nusprendžiau ko būtent noriu ir nukeliavau į saloną. Buvau tik nusiteikus, kad noriu būtinai baltos, bet visgi išsirinkau dramblio kaulo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 28 vasario 2013 - 18:38
Gal priklauso nuo bažnyčios. Mūsų išsirinkta ir taip savaime graži, tai neketinam papildomai išlaidauti, nebent kunigas paprašytų nupirkti gėlių, nes girdėjau, kad kai kurie prašo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 03 01, 12:17)
Gal  priklauso nuo bažnyčios. Mūsų išsirinkta ir taip savaime graži, tai neketinam papildomai išlaidauti, nebent kunigas paprašytų nupirkti gėlių, nes girdėjau, kad kai kurie prašo.  smile.gif

Dėl gėlių esu girdėjusi, kad poros atiduoda bažnyčiai dalį gėlių, kurias gauna, kai sveikina ten pat iškart po ceremonijos. Taip ir pirkti nereikia. O musu atveju tai labai tinka, nes mes ta pačia dieną išskrendam, tad ir to glėbio gėlių nereikės kažkam užkrauti smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms planuojančioms ir jau planavusioms savo šventes smile.gif
turiu viena problemą ir tikiuosi sulaukti jūsų patarimo..
kadangi finansai nera dideli, o paskola vestuvems juokingas reikalas, noriu mažų, jaukių, šiltų, romantišką lengvumą turinčių ir šiek tiek senove kvepiančių vestuvių, todėl, kad lengviau planuotis kažką, norėčiau jas apjungti kažkokia bendra tema, kurios niekaip nesugalvoju, todėl gal jūs turite kažkokių patarimų?
Atsakyti
Sveikos visos,
mes irgi darysime mazas vestuves. Mazas darom todel kad gyvenam uzsienyje - labai sunku planuoti, dar nes mano vyras labai nemegsta visu tokiu seimos suvaziavimu ir dvieju dienu gerimu, na ir as kazkaip jau nesiplesau del to kad turi buti didele svente, svarbiausiai bus mano ir jo seima.
Mes planuojame rugpjuti, darysime labai paprastai, susirasymas cmb, fotosesija, vakariene su seima kokiam nors restorane Vilniuje. Poto jei bus geras oras porai dienu i pajuri paleksime, gal vieni gal kas is druagu prisijungs smile.gif va toks vat scenarijus smile.gif Balandi jau vaziuojame i gimtine tai riekia prasymus paduoti ir ziedus nusipirkti, nuvaziuoti apziureti kavines ir pasikalbeti su administracija, dar norime masina issinuomuoti, gal koki kabrika, bet cia jau vyras tegul sau zaisla issirenka lotuliukas.gif

Merginos ar jus savo mazoms vestuvems darotes ka nors savo rankomis, ten kvietimus ar butonjere/puokste? As galvoju apie ta pasisedejima restorane, ar reikia kokios programos? kaip daryti kad nebutu tik valgymas, aisku kazka pasakys tevai, broliai, bet siaip ar reik muzikinio fono? ar kvieciates koki nors "vedeja" i savo svente?
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2013 03 06, 15:51)

Mes planuojame rugpjuti, darysime labai paprastai, susirasymas cmb, fotosesija, vakariene su seima kokiam nors restorane Vilniuje. Poto jei bus geras oras porai dienu i pajuri paleksime, gal vieni gal kas is druagu prisijungs smile.gif va toks vat scenarijus smile.gif Balandi jau vaziuojame i gimtine tai riekia prasymus paduoti ir ziedus nusipirkti, nuvaziuoti apziureti kavines ir pasikalbeti su administracija, dar norime masina issinuomuoti, gal koki kabrika, bet cia jau vyras tegul sau zaisla issirenka  lotuliukas.gif 

Merginos ar jus savo mazoms vestuvems darotes ka nors savo rankomis, ten kvietimus ar butonjere/puokste? As galvoju apie ta pasisedejima restorane, ar reikia kokios programos? kaip daryti kad nebutu tik valgymas, aisku kazka pasakys tevai, broliai, bet siaip ar reik muzikinio fono? ar kvieciates koki nors "vedeja" i savo svente?

mūsų planas tip top toks pat - CMB, fotosesijos reik ir vakarienė tik su artimiausiais.
Mašinos tik nesinuomosim, paskolins.
Iš pradžių galvojau, kad pati kvietimus darysiu, bet dabar manau, kad pirksiu. Nes kokius norėčiau pasidaryt daug laiko atimtų ir ūpo nėra visai ax.gif
Puokštės išvis galvojau nesidaryt, bet sesuo sako reik g.gif todėl iki galo neapsisprendžiau ax.gif
Su vakaro programa išvis sumakaluotos smegenys. Iš pradžių galvojau tiesiog vakarienė. Bet sesės, mama, draugas sako, kad bus nuobodu, bijo tylos, kad kalbos nesiriš doh.gif todėl einam prie minties, kad reik vis dėl to kažko. Kiek žinau muzikantai ne tik muzikuoja, bet ir praveda vakarą (žaidimai ir kt.)
Nebus jokių namų židinio perdavimo, išlydėjimo iš namų, duonos su druska ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 07, 10:05)
mūsų planas tip top toks pat - CMB, fotosesijos reik ir vakarienė tik su artimiausiais.
Mašinos tik nesinuomosim, paskolins.
Iš pradžių galvojau,  kad pati kvietimus darysiu, bet dabar manau, kad pirksiu. Nes kokius norėčiau pasidaryt daug laiko atimtų ir ūpo nėra visai  ax.gif
Puokštės išvis galvojau nesidaryt, bet sesuo sako reik  g.gif todėl iki galo neapsisprendžiau  ax.gif
Su vakaro programa išvis sumakaluotos smegenys. Iš pradžių galvojau tiesiog vakarienė. Bet sesės, mama, draugas sako, kad bus nuobodu, bijo tylos, kad kalbos nesiriš doh.gif todėl einam prie minties, kad reik vis dėl to kažko. Kiek žinau muzikantai ne tik muzikuoja, bet ir praveda vakarą (žaidimai ir kt.)
Nebus jokių namų židinio perdavimo, išlydėjimo iš namų, duonos su druska ir pan.

drinks_cheers.gif as zinok galvoju ne apie puokste jau, o apie ant rankos ta toki daikciuka (geliu buntelis toksai), jo muzikantai aisku praves kaip reikia, bet reikes jiems ir moketi kaip uz vakara g.gif oj nzn nzn kaip cia ka cia, as gal visdelto pagooglinsiu kokiu zaidimu ir pati paraginsiu, jei tureciau sese viska jai sukrauciau biggrin.gif bet kai pas mane brolis, pas drauga irgi du broliai, visa seimyna kuklus zmones, tai net kazkaip nesinori ju prasyti.
o jus jau padavet prasymus?
dalinkimes naujienomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2013 03 07, 10:57)
drinks_cheers.gif  as zinok galvoju ne apie puokste jau, o apie ant rankos ta toki daikciuka (geliu buntelis toksai), jo muzikantai aisku praves kaip reikia, bet reikes jiems ir moketi kaip uz vakara  g.gif oj nzn nzn kaip cia ka cia, as gal visdelto pagooglinsiu kokiu zaidimu ir pati paraginsiu, jei tureciau sese viska jai sukrauciau biggrin.gif bet kai pas mane brolis, pas drauga irgi du broliai, visa seimyna kuklus zmones, tai net kazkaip nesinori ju prasyti.
o jus jau padavet prasymus?
dalinkimes naujienomis  4u.gif

ant rankos nenoriu gėlių, pamergėm tokias deda, jei neklystu g.gif arba nieko, arba kukli puokštelė, nes nebus ilgos puošnios suknelės ax.gif
aišku muzikantams reik mokėt drinks_cheers.gif aš tai pati negalėčiau nei pravest minimaliai, nei paragint, nemoku tokių dalykų blush2.gif sesės lyg pasiryžusios žaidimus pravest, muziką sudiriguot, bet nežinau, as noriu joms tą užkraut smile.gif
šiandien nešim smile.gif jūs laiko daug turit, mes apie gegužės pradžią galvojam. Išvis nežinau kaip viską spėt, kai nelabai žinom, ko norim doh.gif
tik vietas maždaug žinom, kokių žiedų norim ir viskas biggrin.gif o laikas tirpsta doh.gif
Atsakyti