Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

Sveikos mergaites 4u.gif
Noriu ir as prisijungti i jusu bureli. Su suzadetiniu planuojame svente rugsejo pabaigoje. Norime mazos kulkios sventes - ceremonija baznycioje ir vakariene su seimomis..Is pirmo zvilgsnio atrode, kad turetu buti viskas paprasta, taciau paskaicius jusu pasnekesius ir man iskilo problema - kuo uzimti tevus ir brolius kol mes fotografuosimes, juk tarp baznytines ceremonijos ir vakarienes bus laiko, o tiesiog paprastai ju palikti laukti namie nesinori.. Gal turite ideju? g.gif
Be to noriu paklausti - gal galite kuri rekomenduoti jaukia kavinuke Kauno mieste arba aplink Kauna? rolleyes.gif
Atsakyti
fotosesiją galbūt reikėjo organizuosit prieš ceremoniją bažnyčioj ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, mūsų šventė birželio pradžioje, dalyvaus tik šeimos, bet vien iš jų susidarys apie 15 žmonių. Ceremonija bažnyčioj, tada važiuosime į žirgyną, ten šeimynos su karietomis važinės po apylinkes, mes fotografuosimės, tada vakarienė, klausimas, kaip apjungti praktiškai nepažįstamus laaaabai skirtingus žmones vakarienės metu? Kad nebūtų nejaukių tylų...
Atsakyti
QUOTE(tytia @ 2013 02 06, 15:49)
Sveikos mergaites  4u.gif
Noriu ir as prisijungti i jusu bureli. Su suzadetiniu planuojame svente rugsejo pabaigoje. Norime mazos kulkios sventes - ceremonija baznycioje ir vakariene su seimomis..Is pirmo zvilgsnio atrode, kad turetu buti viskas paprasta, taciau paskaicius jusu pasnekesius ir man iskilo problema - kuo uzimti tevus ir brolius kol mes fotografuosimes, juk tarp baznytines ceremonijos ir vakarienes bus laiko, o tiesiog paprastai ju palikti laukti namie nesinori.. Gal turite ideju? g.gif
Be to noriu paklausti - gal galite kuri rekomenduoti jaukia kavinuke Kauno mieste arba aplink Kauna?  rolleyes.gif

Žiūrint kiek to laiko lieka ir kur švenčiate.. Jei laiko tarpas 3-4-5val., o dauguma ar visi svečiai kauniečiai, būna, kad leidžiama svečiams "atsipūsti", t.y. grįžti namo, o paskui atvykti į šventimo vietą. Jei grižimo namo variantas neišdega - galima galvoti pramogas. Bene populiariausia pasiplaukiojimas laivu, yra čia net tokia tema apie laivus sukurta. Atsiliepimai prieštaringi.. Jei mažos vestuvės, galima ir visus svečius kartu pasiimti piknikui į gamtą (jei fotografuojatės kažkur užmiestyje), susidinti ant dekučių, sugalvoti kokių žaidimų/programėlę, užkandą, ir tegu užsiima kol jūs fotografuojatės. Galit fotosesiją skaidyti - dalį nuotraukų darytis prieš bažnyčią, dalį po bažnyčios, taip laikas nuo ceremonijos iki šventimo tik sutrumpėja smile.gif
"Jaukių kavinukių" daug yra, ieškokite tokios, kuri jums bus pakeliui. Ar tai nuo bažnyčios ,jei ji centre ar senamiestyje, ištisa Vilniaus gatvė vien kavinukės, kurios turi staliukus lauke, apsižiūrėsit savaitę prieš kuri jums geriausiai atrodo, dabar tai jums niekas neišburs, kaip kokia atrodys. O jei bažnyčia nuošaliau ir ieškokit tokios, kuri būtų dar ir pakeliui, kad kuo mažiau laiko reiktų sugaišti, važinėjimam iš vietos į vietą (tikriausiai tą jau ir fotografas patarė).
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 07, 18:38)
fotosesiją galbūt reikėjo organizuosit prieš ceremoniją bažnyčioj ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Diena_naktis @ 2013 02 08, 08:50)
Sveikutės, mūsų šventė birželio pradžioje, dalyvaus tik šeimos, bet vien iš jų susidarys apie 15 žmonių. Ceremonija bažnyčioj, tada važiuosime į žirgyną, ten šeimynos su karietomis važinės po apylinkes, mes fotografuosimės, tada vakarienė, klausimas, kaip apjungti praktiškai nepažįstamus laaaabai skirtingus žmones vakarienės metu? Kad nebūtų nejaukių tylų...

Na, tiesą pasakius, ar mažos vestuvės, ar didelės, jaunosios ir jaunikio giminės dažniausiai nepažįsta vieni kitų. Kartais net abiejų skirtingi draugai, ir būna iki vestuvių nesusipažinę. Anokia čia bėda, beveik visad būna šita sitacija smile.gif Vakarienės metu kartais daromi susipažinimo "žaidimai", jei turėsite vedėją, jis kartu su jumis visą vakarą suplanuos, dj ar muzikantai, pasirūpins, kad nebūtų neaiškių akimirkų, kai nežinia kas vyksta ar tyla aplink. Jei šių paslaugų neužsakote, gal yra kažkas, kas tuo gali pasirūpinti, na, senoviškai.. piršliai ar liudininkai, tiek susipažinimo žaidimus, tiek visa kita..
O jei labai jau norite, kad būtų visi pažįstami iki vestuvių, tai dar laiko yra, pažindinkite biggrin.gif Bet juk be vestuvių, tos skiringos giminės kaži ar paskui vėliau bebendraus aktyviai, na gal kada nors vėliau į krikštynas vėl susirinks..
Atsakyti
na man pusiau vestuvėse teko dalyvaut tik kartą. Pažinojau tikrai ne visus, bet nemanau, kad reik visiems vienas kitą pažint. Susipažįsti, jei nori šventės eigoj. Juk nesėdi prirakintas vienoj vietoj, susipažinsi rūkydamas, šokdamas ir pan.
Niekada nepamiršiu to streso, kai žmonių koks 40 sėdi aplink stalą, tave vis stebi ir esi priverstas pasakyt visiem juokingą nesąmonę, prisistatymą. Na kažkam gal tai nieko tokio, bet man asmeniškai labai labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat jungiuosiu į mazu vestuviu gretas. Sventėje tik seimos nariai. Is viso 16. Bažnyčia 13.30, CM 15 val. Na tada tarpas 4 ar 5 val. iki 20 val. Per ta laiką įsiskaičiuoja kelionė iš Kauno į Taujenų dvarą 1,5 val. o ten fotosesija, o sveciams piknikas ir grazus vaizdai smile.gif manau tokio uzemimo turetu pakakti.
Atsakyti
Sveikos,

As irgi noriu prisijungti prie planuojanciu sia didziaja svente rugsejo pradzioje. Noreciau baznytines santuokos ir vakarienes seimos rate (apie 20 zmoniu). Kur planuojate fotosesijos metu Vilniuje ir jos apylinkese apsilankyti? Gal galite koki jauku restoraneli ar sodyba rekomenduoti Vilniuje arba salia jo??? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniske @ 2013 02 21, 16:21)
Sveikos,

As irgi noriu prisijungti prie planuojanciu sia didziaja svente rugsejo pradzioje. Noreciau baznytines santuokos ir vakarienes seimos rate (apie 20 zmoniu). Kur planuojate fotosesijos metu Vilniuje ir jos apylinkese apsilankyti? Gal galite koki jauku restoraneli ar sodyba rekomenduoti Vilniuje arba salia jo??? Aciu  4u.gif

Fotografavomės Kairėnų botanikos sode. Tikrai yra ką nuveikti, bet viskas priklauso nuo poreikių - juk vieni esame labiau miesto žmonės, kiti - labiau gamtos vaikai. Todėl natūralu, kad vieni fotosesijas darosi tarp pastatų (Swed bankas konstitucijos prospekte), o kiti - gamtoje. Tiesą pasakius rugsėjo pradžioje, kai žydi dauguma pievų gėlių galima fotosesijos dalį ir ten prabūti smile.gif arba nokstančių rugių lauke smile.gif
Atsakyti
Aciu, reikes pasidometi apie si botanikos soda, ar jis toli ir pan. O gal kas koki fotografa parekomenduoti ?? smile.gif
Atsakyti
mes taip pat Fotografavomės botanikos sode 4u.gif ten galima išsinuomoti karietą, roges tempamas arklio, žirgus fotosesijai net kelių spalvų mirksiukas.gif mes rinkomės Country temą, tai botanikos sodas su savo aplinka ir žirgais, labai papuošė fotosesiją smile.gif

jei norite karališkos fotosesijos, tai dauguma renkasi Verkių rūmų parką, mes kaip tik šalia jo gyvename, tai begalę gražių fotosesijų jame vyksta ir draugų vestuvėse buvome, taip pat ten fotografavomės mirksiukas.gif apačioje dar malūnas su kriokliais ir ūpeliu bei gražiais samanotais krūminais, Neris su gražia miškinga pakrante thumbup.gif

turime gi Belmonta, bet jis man jau toks nuvalkiotas, nebent sumasčius kokią įdomią fotosesiją su suknele lipti į vandenį basomis ir panašiai, man gražiausia vieta, tai netoliese esantis skardis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi į mažas vestuves planuojančių būrelį smile.gif
Mūsų vestuvėse dalyvauja tik tėveliai ir krikšto tėvai. Būsimas vyras šeimoje vienas tad iš jo pusės tik tėvai ir krikštatėviai. Pas mane dar dvi seserys. Sumoj kolkas turim apie 15 žmonių.
Penktadienį susitinkam su fotografu, tikiuosi viskas tiks ir patiks ir šis vargelis, kuris kažkodėl man sukelia didžiausią galvos skausmą, atkris. Norim fotografuotis su žirgais, o aš būtent noriu obuolmušų žirgų, bet bent Riešės žirgynas tokių neturi. Dar bandysim susisiekti su žirgynu prie Belmonto.
Mūsų fotosesija vyks po ceremonijos bažnyčioje, per ta laiką giminaičius kviečiam į mano tėvelių namus kavos. Fotosesija labai ilgai netruks, nes per ta dieną dar turim spėt susirinkt restorane pietums, o poto vakare su vyru išskrendam į Siciliją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 30, 04:19)
o kur kompromisai? unsure.gif MB irgi norėjo didelių vestuvių, o aš - vakarienės su šeima, bet pasikalbėjom ir priėjom abiem pusėm patinkantį sprendimą. tikiuosi, kad ir jums pavyks 4u.gif

Dėkui už gerus norus, bet kompromisais nelabai kvepia. Čia labiau ne mano draugo noras turėti didžiules vestuves, kuriose 70-80 svečių, bet jo mamos. Ji užsispyrė, kad a la pas juos (čia vidurinėj Suomijoje) įprasta turėti dideles vestuves ir pasikviesti VISAS gimines - ne tik tetas, pusbrolius ir pan., bet ir tėvų pusbrolius, pusseseres ir t.t., nes kitu atveju ojojoj kaip jie supyks. O aš 70 proc. tų svečių net nepažįstu ir gyvenime mačiusi nesu. Žodžiu, pragaras gaunasi. Tai galvoju, kad gal išvis reikia atidėti vestuves, nes niekaip neišeina susitarti, o jau ir pakvietimus išsiuntė, ir daug kas užsakyta... Beviltiška situacija. schmoll.gif
Atsakyti