Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

Sveikos,panuojam ir mes savo vestuves. Bus 18zmoniu,uzsisakem Tony Resort. Pradejau nerimaut del sveciu uzimtumo. planuojam i svente pasikviest iliziuonista,aisku tostu pasveikiniu laikas,taciau dar noretusi kazkokios veiklos,gal kas turit kokiu pasiulymu,nesinori tu banaliu uzustales zaidimu,isivaizduoju vakara kaip jaukia elegantiska vakariene,tad ir veiklos noretusi kazko ramaus.Prasau padekit,gal kas kokia ideja? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

As visa ta laikai galvojau apie vestuves sodyboje su sveciais,pulku ir nakvyne,taciau kuo toliau tuo labiau to nenoriu,man uztektu baznycios,sveciu pasveikinimo prie jos ir vakarinenes restorane,o likusius pinigelius isleisti kelionei,taciau zinau,kad busimo vyro gimine bus baisingai nepatenkinta,jiem idealios vestuves(taip tuokesi vyro sesuo ir broli) su sodyba vienkemyje,pirtim,giminej,muzikantais,sokiais iki ryto,zaidimais ir atrakcijom,ir jiem kitokios vestuves yra tiesiog nuobodzios ir neidomios,tai va,susiduriau su dilema,klausyti sirdies balso ar daryti taip kad visi butu laimingi unsure.gif
Atsakyti
pupki, o ka I tai busimas vyras? irgi nori ramiai ir kukliai, ar su visom tradicijom?
pas mus irgi bus skandalas, tik is giminiu is mano puses. bet nusprendem daryt taip, kaip norim mes. svente MUSU, o ne giminiu, o visiems niekada neitiksi, visad liks nepatenkintu...
Atsakyti
darykite tokias vestuves kuriu norite JUS su vyru...gyvenate viena karta, gyvenkite sau - kiti visada bandys savo nuomone ipirsti kaip viena teisinga. as taip dziaugiuosi kad darem vestuves sau, buvo NO STRES vestuves - nerealios.
Atsakyti
Mano busimam vyrui uztektu tik susirasyt ir viskas biggrin.gif Na jis kazkaip ir tu visu sodybu nenori,bet sako jei restorane darysime kazkas vistiek isgert nores ir tada bus problemos su grizimu reikes miegojimo vietu,vadinasi jei ne sodyba tai kavine su miegojimo vietom reikia imti, o jei ne tada tik baznycia sveikinimai ir visi skirstosi namo,zodziu ultimatumai arba taip arba taip biggrin.gif Na dar laiko turime,teks apsispresti,tik ir vienu ir kitu atveju bus nepatenkinta jo gimine,bet kaip Jus sakote svente musu smile.gif

Cheeky B, o kokios buvo Jusu vestuves?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkius :): 05 kovo 2014 - 13:40
pupki, o kodel reik miegojimo vietu? sveciai is kitu miestu/rajonu bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 05, 14:34)
pupki, o kodel reik miegojimo vietu? sveciai is kitu miestu/rajonu bus?  g.gif

Taip,giminaicius gal ir pas savo tevus ar vyro senelius suguldytume,taciau kavine,kurioje galvojame svesti yra tolokai,nuo musu miesto,tai vistiek reiketu transporto sveciam parvezti(nes bus tokiu kurie isgerti tikrai nores) iki miegojimo vietos,tai vat ir susidaro dilema,jei jau nenorime imti vietu su nakvyne tai ar tas pasisedejimas isvis reikalingas,galbut net nuobodokas butu g.gif
Atsakyti
tai ieškokit šventės vietos arčiau savo miesto smile.gif
Atsakyti
Jei butu graziu restoranu ar kaviniu butinai eitume ten, o db..biggrin.gif Rasim kokia iseiti,turbut be sales su nakvyne neapsieisime,jau ir mano mama pradejo prunkstaut kaip cia be sales be naktyviu,net kad pulko nebus nepatenkinta,bet del to savo nuomones tikrai nebepakeisiu rolleyes.gif
Atsakyti
tos mamos doh.gif maniskes prukstaut pradejot, kad bus kelis atskiri staliukai o ne vienas didelis staaaalas su balta staltiese lotuliukas.gif
Atsakyti
As kadangi mamai esu vienintelis vaikas,tai jai reikia savo vaika matyt baliuje,kad visi galetu dziaugtis, ciupinet ir glebesciuot,ir beto kaip cia zmoniu nepavaisinsi ir neleisi pabalevot biggrin.gif As kadangi geras vaikas,nenoriu niekada mamos nuvilt biggrin.gif tai nuo baliau neissisuksim,itariu kad ir paprastu pasisedejimu neapsiribosim unsure.gif

O kaip grazu atskiri staliukai ir patogiau,nereikia per galvas lipti,norint isbegt i lauka biggrin.gif Mes dideli stala darysim,kadangi musu gimines nepazista viena kitos,tai galvojam gal bent taip iseis jas suvesti smile.gif
Atsakyti
pupki, mano mama ir MB tetis irgi nera mate vienas kito biggrin.gif
Atsakyti