Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

smile.gif+2014 03 05, 14:39-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 03 05, 14:39)
Mano busimam vyrui uztektu tik susirasyt ir viskas biggrin.gif  Na jis kazkaip ir tu visu sodybu nenori,bet sako jei restorane darysime kazkas vistiek isgert nores ir tada bus problemos su grizimu reikes miegojimo vietu,vadinasi jei ne sodyba tai kavine su miegojimo vietom reikia imti, o jei ne tada tik baznycia sveikinimai ir visi skirstosi namo,zodziu ultimatumai arba taip arba taip biggrin.gif Na dar laiko turime,teks apsispresti,tik ir vienu ir kitu atveju bus nepatenkinta jo gimine,bet kaip Jus sakote svente musu smile.gif

Cheeky B, o kokios buvo Jusu vestuves?smile.gif

mes darem vestuves uzsienyje dviem, Lietuvoje buvo tik susirasymas ir vakariene su jo/mano tevais - viskas smile.gif nu bet musu tevai musu nespaude ir liko labai patenkinti kaip ir mes biggrin.gif mes turejom tikrai tik "musu" diena, dabar apie tai primena nuotraukos darytos Romoje wub.gif

Atsakyti
As labai dziaugiuosiu del zmoniu,kurie sugeba sukurti svente tokia kokia jie nori,nekreipdami demesio i nieka ir zinoma uz ju artimuosius,kurie pakankamai supratingi 4u.gif
Atsakyti
mano teta (mamos brolio zmona) ir abu jos sunus su zmonom jau gal 10 metu mane traukia per danti, kada gi soks mano vestuvese. o i vestuves jie nebus kvieciami. laukiu skandalo smile.gif

pupki, tai jeigu norit tik susirasyt, tai ir rasykites.. juk tai JUSU diena. na ir ka, kad mamai tu vienintele dukra, tau juk cia Vienintele diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 05, 22:04)
mano teta (mamos brolio zmona) ir abu jos sunus su zmonom jau  gal 10 metu mane traukia per danti, kada gi soks mano vestuvese. o i vestuves jie nebus kvieciami. laukiu skandalo smile.gif

pupki, tai jeigu norit tik susirasyt,  tai ir rasykites.. juk tai JUSU diena. na ir ka, kad mamai tu vienintele dukra, tau juk cia Vienintele diena  mirksiukas.gif

nu tu skandaliste lotuliukas.gif tures paskui vel apie ka pletkinti 10 metu. Del tevu tai manau cia kiekvienai mamai norisi biski parodyti kokia dukra/sunu isaugino, nuverkit posmeli, plius lietuviu svetingumas ir tas, kad reikia padaryti ne blogiau kaip kiti, pavaisinti, pasvesti ir pan. ir tai nera blogai, grazios buna tos dideles puotos, net labai! bet vat jei jauniesiems to nereikia tai norisi to supratingumo, kitaip tenka kompromiso ieskoti.

beje yra toks dalykas, bent man, aplamai taikytinas ne tik del vestuviu, bet ir kitais gyv.aspektais, kuo vyresne tampu, tuo labiau norisi itikti teveliams ir nenuvilti ju, kad jiems butu malonu, linksma, idomu ir gera, kad butu ju sirdyse ramybe, todel tikrai nors persiplesk tavo atveju pupkius. Sekmes planuojant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheeky_B: 05 kovo 2014 - 21:20
QUOTE(Cheeky_B @ 2014 03 05, 21:19)
nu tu skandaliste lotuliukas.gif tures paskui vel apie ka pletkinti 10 metu. Del tevu tai manau cia kiekvienai mamai norisi biski parodyti kokia dukra/sunu isaugino, nuverkit posmeli, plius lietuviu svetingumas ir tas,  kad reikia padaryti ne blogiau kaip kiti, pavaisinti, pasvesti ir pan. ir tai nera blogai, grazios buna tos dideles puotos, net labai! bet vat jei jauniesiems to nereikia tai norisi to supratingumo, kitaip tenka kompromiso ieskoti.

zinoma, buna grazios, bet jose turi buti zmones, kuriuos tu nori matyt, viskas nussirdu turi buti, o ne pakazuxa . net jeigu ir iskelciau baliu, vistiek dar 10 metu butu lyginama su pusbroliu vestuvemis lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 03 05, 19:42-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 03 05, 19:42)

O kaip grazu atskiri staliukai ir patogiau,nereikia per galvas lipti,norint isbegt i lauka biggrin.gif  Mes dideli stala darysim,kadangi musu gimines nepazista viena kitos,tai galvojam gal bent taip iseis jas suvesti smile.gif

na, bet kai žmonių saujelė, tas padalijimas man visai negražu.
Pas mus buvo 17 žm. su vaiku, na neįsivaizduoju kelių atskirų staliukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 03 06, 11:39)
na, bet kai žmonių saujelė, tas padalijimas man visai negražu.
Pas mus buvo 17 žm. su vaiku, na neįsivaizduoju kelių atskirų staliukų schmoll.gif

mes galvojom, kad ta viena dideli stala turint, tu zmoniu, sedinciu kitam stalo gale praktiskai nematai. noresi pakalbet, turi eit ir kazka is savo vietos kelt g.gif kai yra sokiai pokaiai-kitas reikalas, o kaip siaip - 2 val pasisdejimas g.gif mastem, kad tarp tu staliuku galesim pavaiksciot, tai prie vienu prisest, tai prie kitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 05, 22:27)
zinoma, buna grazios, bet jose turi buti zmones, kuriuos tu nori matyt, viskas nussirdu turi buti, o ne pakazuxa . net jeigu ir iskelciau baliu, vistiek  dar 10 metu butu lyginama su pusbroliu vestuvemis  lotuliukas.gif

oj tie zmones... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 06, 12:18)
mes galvojom, kad ta viena dideli stala turint, tu zmoniu, sedinciu kitam stalo gale praktiskai nematai. noresi pakalbet, turi eit ir kazka is savo vietos kelt  g.gif  kai yra sokiai pokaiai-kitas reikalas, o kaip siaip - 2 val pasisdejimas g.gif  mastem, kad tarp tu staliuku galesim pavaiksciot, tai prie vienu prisest, tai prie kitu  rolleyes.gif

matai smile.gif
Matysit, kaip laikas lekia, manau, net nespėsit su visais pakalbėt smile.gif
Na, bet jūsų vestuvės tsakant biggrin.gif
Man įdomu, kokia tvarka sodinsit svečius?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 03 07, 11:23)
matai smile.gif
Matysit, kaip laikas lekia, manau, net nespėsit su visais pakalbėt smile.gif
Na, bet jūsų vestuvės tsakant biggrin.gif
Man įdomu, kokia tvarka sodinsit svečius?

tevus su savim, B draugus prie kito staliuko, maniskius - prie 3 g.gif
siaip dar tueim pusmeti, viskas dar kardinaliai pasikeist gali..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 07, 11:26)
tevus su savim, B draugus prie kito staliuko, maniskius - prie 3  g.gif
siaip dar tueim pusmeti, viskas dar kardinaliai pasikeist gali..

Sodinkite prie viedo didelio apvalaus stalo smile.gif

kaip cia smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 03 07, 15:18-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2014 03 07, 15:18)
Sodinkite prie viedo didelio apvalaus stalo smile.gif

mazos kavinukes miesto centre - retai kuri toki turi unsure.gif
Atsakyti