Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

Muminuk, taip užsakinėjome ten. Baldus pagamino truputėlį anksčiau taigi šiandien jau konstravo. Pačių baldų kokybe esu patenkinta, pagaminta kokybiškai jei žiūrėsime atskirai pastatę vieną spintelę. Likau nusivylusi, kadangi visai nemažai dalykų reikės taisyti. Į kaikuriuos net ranka numojau pvz. vietoj planuotos spintelės su stiklu atvežė su filingu. Bet labai tikiuosi kad visi nesusipratimai bus ištaisyti ir galėsiu ramiai džiaugtis savo virtuve. Daug dalykų buvo aptarta, bet matau kad į juos nebuvo atsižvelgta, tiesiog gal žmogiškumo faktorius pvz. akcentavau kad noriu šiuklinės kuri atsidaro ir išsitraukia atidarant dureles, išsirinkom, sutarėm, tik kažkodėl kibiras visai kitoks, reikia lenktis ir pačiai ištraukinėti sad.gif Pavargau ir noriu kad ištaisytų visas nesamones sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 10 01, 20:07)
Gal galit ką pasakyt apie Auster baldus?  ax.gif

Siaubo filmas, patikėk.
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2006 10 25, 14:41)
Siaubo filmas, patikėk.

Papasakok, ir man idomu kas ten tokio baisaus:)

Giriu :

1. Slenkacios sistemos
2. Drabužnių įranga - tamsus kambariukas
3. Sadita - virtuve

Peikiu:

SBA - nu vaiko kompeltas istisas brokas.... verysad.gif
Atsakyti
Gal kas galit ką nors gero/blogo pasakyt apie Vokė-III? Ieškom virtuvės baldų ir jau lyg nusižiūrėjom ten vieną projektuką g.gif
Atsakyti
i juodaji sarasa itraukciau ne firma, o jos darbuotoją. Užsisakinėjome spintą Emiroje, nupiešiau kaip ji turi atrodyti, panašiai primečiau matmenis. Atvažiuoja projektų vadovas Žanas, toks visas svarbus ir aiškina kaip jis gerai dirba ir kiek daug spintų padarė. Po savaitės atsiunčia samata, ir prašo avanso. Nulekiu, nuvežu pinigėlius. Po kurio laiko atvažiuoja meistrai montuoti, spintos. Sumontavo, sako va, žiuriu spinta visu metru trumpesne. Skambinam prijektu vaduvui o jis as nieko nežinau, dariau pagal sutarti. po barniu ir pokalbio su firmos vadovu sutariam kad spinta pataisys. Ilgi sutvarko, džiaugiuosi spinta stovi, pradedu dėti daiktus daiktai nelabai telpa, ant pakabos galiu kabinti tik vienus marškinius, nes jei pakabinu du, tai rankoves tarp duru stringa ir lamdosi. Žodžiu iš trijų matmenų padarytas gerai vienas aukštis, dabar laukiam kada gyli sutvarkys.
Va ir pasiskundžiau smile.gif
Papildyta:
Apie Voke gali pasiskaityti tinklapyje www.skundai.lt, daug įdomaus rašo, siaip mes darėmės nedidelėje firmoje, patiko, nieko taisyti nereikėjo ir padarė viską ko prašėme
Atsakyti
noriu ir aš perspėti mamytes - nieko neužsakinėkite iš UAB Vester (Vilniuje Baldų rojuje, kurios direktorius yra Renatas Korotajevas). Prasikeikiau, nervus ištampiau ir galu gale NIEKO NETURIU ir dar neaišku ar atgausiu bent jau avansą doh.gif

tokia nepagarba klientui, toks išsisukinėjimas - siaubas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2006 10 25, 13:41)
Siaubo filmas, patikėk.

O ko jau taip? Ten firma taip vadinasi,o mes užsisakinėjom jų atvežamus baldus iš amerikos Ashly firmos. Lygtais viskas gerai. O gražesnių minkštųjų dalių ,kaip Ashley tikrai niekur daugiau nemačiau. Na,čia aš apie klasikinius baldus ax.gif

Atsakyti
Labai reikalingi meistrai, gaminantys pagal uzsakyma Kaune, musu meistrai prapuole, tai ieskau kitu, norim kietu baldu, gal kas galit padet? 4u.gif
Atsakyti
O ko jau taip? Ten firma taip vadinasi,o mes užsisakinėjom jų atvežamus baldus iš amerikos Ashly firmos. Lygtais viskas gerai. O gražesnių minkštųjų dalių ,kaip Ashley tikrai niekur daugiau nemačiau. Na,čia aš apie klasikinius baldus ax.gif

O jūs kada nors bandėt pažiūrėti, iš kokių medžiagų jie pagaminti. Jei ne, tai ir nebandykit - ramiau miegosit.
Atsakyti
O aš pagyrsiu "SENDVARIO BALDUS" tikrai labai kokybiški baldai thumbup.gif aišku kainos didelės, bet manau už išliekamąją vertę ir kokybę verta tiek mokėti thumbup.gif kaina atitinka kokybę turime svetainės baldus dabar užsisakėm darbo kambariui viską iš ten tikrai negaliu atsižavėt gal dėl to kad mėgstu klasikinius baldus smile.gif Sendvario baldai
Atsakyti
Labai patiko Emira!!!!
Atvaziavo ,ismatavo,padare samata,nupiese.Sutarem,palikom avansa ir po 3 savaiciu atveze.Net nepatikejau,kad taip greitai(Pirmais turejo virtuvini,paskui sekcija,ant galo tik spinta).Sumontavo per 2 val. be jokiu triuksmu ir siuksliu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai ieškau vonios baldų meistrų. Gal kas galite ką rekomenduoti 000189.gif
Atsakyti