Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

Aciu mergytes uz patarimus bei pastabas, bet kur tuos meistrus dabar man rasti g.gif Apie plokstes supratima ir as turiu, kad turi but atsparios, bet pati juk nepasigaminsiu tongue.gif Reikes virtuviniu meistriuku klaust, gal jie irgi pagamins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 17, 11:13)
yra plokštė drėgmėj atspari, nž tikslaus pavadinimo, jos minusas kad brangesnė ir labai jautri įbrėžimams, o pliusas kad galima dažyti įvairiausiom spalvom.
nors aš galvoju nieko neatsitiks ir įprastai plokšei jei ant jos nestovi vanduo

va ta ir as norejau pasakyt kad reikia spec plokstes atsparios dregmei.dabar daug imoniu baldus gamina is drozliu ploksciu tai jos labai greit sugeria dregme patykekit sakau is savo patirties
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 17, 11:13)
yra plokštė drėgmėj atspari, nž tikslaus pavadinimo, jos minusas kad brangesnė ir labai jautri įbrėžimams, o pliusas kad galima dažyti įvairiausiom spalvom.
nors aš galvoju nieko neatsitiks ir įprastai plokšei jei ant jos nestovi vanduo

nesvarbu, kad vanduo nestovi, dregnoje patalpoje greitai atsiklijuoja briauna ir plokste sugeria vandens garus per briaunas, todel pradeda pustis. jei nepamirsiu padarysiu ryt foto, kaip atrodo nuo dregmes laminuotos plokstes briauna. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 17, 15:44)
jei nepamirsiu padarysiu ryt foto, kaip atrodo nuo dregmes laminuotos plokstes briauna.  mirksiukas.gif

Nepamisk, ka 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kaip tik aktualus baldu klausimas miegamajam.Noreciau naturaliu,t .y.ne plokstes.Virtuvej ir dar keleta atskiru dalyku dariausi Kemenoj.www.kemena.lt.Jei neklystu.Jie Panevezyje,bet per savaite karta buna Vilniuje.Brangu,bet virtuve negaliu dar atsidziaugti.Tik reikia ,kad toks stilius patiktu ir tiktu.Nenoriu vien ju stiliaus baldais apstatyti visu namu,tuolab,kad nemegstu komplektu.Man labiau eklektika.Gal kuri susiduret su kokiai rimtais gamintojais?Noretusi ne gatavos spintos,o uzsakomos.Kambarys nemazas,spinta turetu buti labai talpi.Dar ir kokia komoda tiktu.O lova tai rasciau.Buvau kaldinta nuziurejus,paskui odiniais galais parodoj maciau.Keleta kontaktu nuziurejus esu.Tik va medines dalys-dabar galvosukis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2006 10 17, 19:57)
Gal kuri susiduret su kokiai rimtais gamintojais?Noretusi ne gatavos spintos,o uzsakomos.Kambarys nemazas,spinta turetu buti labai talpi.Dar ir kokia komoda tiktu.

na jei tu nori natur. medzio tai zinau firma Raudondvaryje "Trijonis ir ko"lyg vadinasi(bet ryt galiu tikslu pav susizinot) jie gamina pagal zmoniu norus barus,komodas lovas.....
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 17, 15:21)
Nepamisk, ka  4u.gif  mirksiukas.gif

pamirst nepamirsau, bet neradau ten kur galvojau rasiu, tiesiog jau buvo ismesta, bet zinau dar viena vietele kur gali buti uzsilike tokios plokstes sugadintos, tai gal rytdienai nufotkinsiu.
Papildyta:
QUOTE(tinux @ 2006 10 17, 19:57)
Man kaip tik aktualus baldu klausimas miegamajam.Noreciau naturaliu,t .y.ne plokstes.Virtuvej ir dar keleta atskiru dalyku dariausi Kemenoj.www.kemena.lt.Jei neklystu.Jie Panevezyje,bet per savaite karta buna Vilniuje.Brangu,bet virtuve negaliu dar atsidziaugti.Tik reikia ,kad toks stilius patiktu ir tiktu.Nenoriu vien ju stiliaus baldais apstatyti visu namu,tuolab,kad nemegstu komplektu.Man labiau eklektika.Gal kuri susiduret su kokiai rimtais gamintojais?Noretusi ne gatavos spintos,o uzsakomos.Kambarys nemazas,spinta turetu buti labai talpi.Dar ir kokia komoda tiktu.O lova tai rasciau.Buvau kaldinta nuziurejus,paskui odiniais galais parodoj maciau.Keleta kontaktu nuziurejus esu.Tik va medines dalys-dabar galvosukis. g.gif

Apie viena firmele gaminancia to ko nori parasiau tau A.Z. mirksiukas.gif
Atsakyti
seniau kiek buvau panašias temas permetusi, neradau blogų atsiliepimų apie Alantą. gal dabar vėl kuri patirtimi pasidalintumėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 18, 12:28)
seniau kiek buvau panašias temas permetusi, neradau blogų atsiliepimų apie Alantą. gal dabar vėl kuri patirtimi pasidalintumėte?  ax.gif

girdejau tik nusiskundimu dizainere, o apie gamyba negirdejau nieko blogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 18, 12:28)
seniau kiek buvau panašias temas permetusi, neradau blogų atsiliepimų apie Alantą. gal dabar vėl kuri patirtimi pasidalintumėte?  ax.gif

Muminuk, as gaminuisi Alante, apie baldų kokybę galėsiu pasakyti po lapkričio 1 d. o su dizainere sunkiai doh.gif . Jau nusiskundimus virtuvių temoje išsakiau.
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 10 17, 21:47)
na jei tu nori natur. medzio tai zinau firma Raudondvaryje "Trijonis ir ko"lyg vadinasi(bet ryt galiu tikslu pav susizinot) jie gamina pagal zmoniu norus barus,komodas lovas.....

Aciu,lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2006 10 18, 14:14)
Muminuk, as gaminuisi Alante, apie baldų kokybę galėsiu pasakyti po lapkričio 1 d. o su  dizainere sunkiai  doh.gif . Jau nusiskundimus virtuvių temoje išsakiau.

o kuriam mieste? mes Kaune pas diz. Jolitą unsure.gif
Atsakyti