Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

kas patektu i "baltaji sarasa" is virtuves komplektu gamintoju Siauliuose?
Atsakyti
Gal galite pasidalinti patirtim apie baldų gamintojus Alytuje? gal zinot neblogus meistrus kurie galetu pagaminti baldus?
Atsakyti
Gal yra kokių atsiliepimų apie RBD virtuvės baldus "Srajos" prekybos centre?
Mums atsiuntė tokį palyginus nebrangų pasiūlymą. Įdomu tik kaip su kokybe? g.gif
Atsakyti
Gal kas gaminotės virtuvės baldus "Audrelinoje"( Panevėžyje) ? Kokia nuomonė apie baldų kokybę, sutartis ir aptarnavimą?
Atsakyti
Labai noriu pasidžiaugti ir pagirti "Slenkančias sistemas". Operatyviai atvažiavo, išmatavo, profesionaliai patarė (gaminomės miegamojo spintą stumdomomis durimis). Paklausė, kada planuojam kraustytis - ir žinokit pagamino spintą taip, kad kraustydamiesi jau turėjom kur daiktus susidėti thumbup.gif - tai yra, ne per standartinį trijų savaičių terminą, o per pusantros savaitės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmuska2: 01 birželio 2006 - 18:38
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 06 01, 18:38)
Labai noriu pasidžiaugti ir  pagirti "Slenkančias sistemas". Operatyviai atvažiavo, išmatavo, profesionaliai patarė (gaminomės miegamojo  spintą stumdomomis durimis). Paklausė, kada planuojam kraustytis - ir žinokit pagamino spintą taip, kad kraustydamiesi jau turėjom kur daiktus susidėti thumbup.gif  - tai yra, ne per standartinį trijų savaičių terminą, o per pusantros savaitės  thumbup.gif

Prisidedu. Ir mums padarė labai tvarkingai (neskubėjom, tai tiesiog padarė per standartinį laiką), tikrai kokybiškai. Ko nepasakyčiau apie "Karališkus baldus". Pas pastaruosius darėm antrą spintą (pigiau), bet surinko negražiai, plokščių briauną nepadengė plastiku, pasiūlė žymiai prastesnį lentynų išdėstymą.
Atsakyti
QUOTE(Laiminta @ 2006 03 18, 23:17)
O man reikia miegamojo baldu, kur Kaune butu galima nusipirkti, kad kokybe butu normali, o ir kaina padori.

Mane irgi domina Kauno įmonės arba kokie staliai, kurie kokybiškai padarytu. Mokėčiau ir bangiau, tik kad kokybiškai būtų. ax.gif Patarkit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukas: 15 birželio 2006 - 14:13
Visi gyrė Justukos gamintus baldus , o mes nusivylėm . Lova su broku , sieninę nugarėlė sulaužyta . Tai dabar kariaujame ir su parduotuve ir su gamintojai , nes ir nešikai suplėšė įpakavimą ir subraižė spintą ir lovos pagrindinis , gražusis galas su gamykliniu broku . Komodos stalčiai sunkiai darinėjasi tiek tušti ,tiek pilni . Jau dvi savaites laukiam kol kas atvažiuos ir broką ištaisys , pakolkas tai tylu.
Atsakyti
Pažiūrėkit čia- Nabukas
Tik būtinai pažiūrėkit nuorodą skundo gale. Parodžiau savo vyrui (jis gamina baldus), tai jis negalėjo patikėti, kad tiek broko gali būti viename komplekte.
Atsakyti
Jeigu kas nors gyvenate netoli Prienų, pamėginkite kreiptis į Dargintą (J.Brunzos g.1, pašto kieme). Aš prieš pusantrų metų užsisakiau nediduką virtuvės komplektą ir didžiulę sieninę spintą stumdomomis durimis. Kaina su PVM 2492,00 lt. Išmatavo, pagal mano pageidavimą padarė brėžinius, visas medžiagas išsirinkau pati. Atvežę baldus taip pat surinko jie (teko girdėti, kad kai kurios firmos tai daro tik už papildomą mokestį). Baldams suteikė 1 metų garantiją, bet jie ir šiandien kaip nauji. Vienintelis trūkumas - vėlavo (turėjo padaryti per 1,5 mėnesio). Teisinosi, kad daug darbuotojų susirgo ir tiekėjas laiku nepristatė profilių, gal ir tiesa, bet tuo metu labai pykau.
Atsakyti
Justluka g.gif g.gif irgi musu nuomone nelabai-uzsakem prieskambari-atveze greitai,bet jau skyles neatitinka spintos-jomajo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano draugė RBD gaminose Skrajos. Patarimai patiko, nebrangiai. O kai atveze, tai puse spinteliu neatitiko ismatavimu. paskui negalejo prisiprasyti, kad sutvarkytu iki galo, o dureles kai kur keite isvis kelias savaites ar ilgiau net.
Atsakyti