jediara , negaliu tau issiusti zinutes
Jediara oi kaip laukiam net akis praziurejom
QUOTE(leliumai @ 2011 08 17, 19:53)
Ogo kokie rinkiniai! Labai profesionalu
Oi kokios Jūs nekantrios,Jadiara tik viena, o mūsų daug.
Bent pas mus orai tai žiaurūs aš bijau i žemę ir pirštus sukišt,brrrr,,,, kaip lyja. O šlapius svogūnėlius sukasus ,nežinia kiek paštas dar gali sulaikyt,patikėkit gaut apipuvusias gėles oi kaip nefaina
Perskaičiau visą temukę, bet neradau parašyta kur geriausiai lelijas sodinti
Ar pietineje pusėje ar labiau vakarineje, kur tik nuo pietų atsisuka saulytė
Ir dar kokią dirvą jos mėgsta? Perskaičiau parašyta, jog pavasarį nuimate durpių mulčą-klausimukas man iškilo-ar tai dėl to, kad lelijos nemėgsta rūgščios žemės??
Ruošiuosi sodinimui, tad labai rūpi išsiaiškinti
Norisi kad gėlytės būtų laimingos ir džiugintų žiedais
Ruošiuosi sodinimui, tad labai rūpi išsiaiškinti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 08 22, 08:51)
Noriu paklausti, ar galima lelijų svogūnus nusipirkti dabar, o pasodinti tik pavasarį? Kur noriu sodinti lelijas dabar auga rožės, o pavasarį rožes perkelčiau į kitą gėlyną, o vietoje jų pasodinčiau lelijas ir vienadienes.
ot.: rožes geriau persodinti rudenį
Jediara, aciu ir pas mane jau darzeli sedi gelytes
QUOTE(ritaava @ 2011 09 01, 20:58)
Džiaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 08 29, 18:39)
Gražių žiedų!!!!
QUOTE(Oli_vija @ 2011 08 31, 10:11)
O kuriuo laiku tada geriau persodinti, nes šiuo metu dar žydi? Ir jos pas mane gal jau 3 metų senumo, tai šaknys didelės, o pavasarį bus apkarpyti mažesni krūmai, tai gal į dalį šaknų netektį nelabai sureguos?
Atsiprašau, kad lelijų temoje ne į temą.
turiu gelytes, aciu Jediarai. Bet tik rytoj pasodinsiu.... Dar reikia siandien pasiskaitineti, kaip jas geriau pasodinti, kadnepasigaileti ti kad kazko nedadariau..
( o kadangi as naujoke, tai jau savaite ieskau visokios info apie sias grazuoles
)