Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 11 08, 22:59)
Tu šaunuolė,o aš gavau iš giminaitės labai gražių kreminės spalvos lelijų,tai antra diena pagalvoju,kad reikętų sodinti,bet...Rytoj reikės pasitaisyti,tik bijau,kad nebūtų vėlu g.gif na,kad nesušaltų unsure.gif

Jei ne rytietiškos ar OT - gali bandyti sodinti, tik mulčiuok durpėmis rolleyes.gif
Labai gaila, bet mano "juozapinė" kažkur dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 11 08, 23:44)
Jei ne rytietiškos ar OT - gali bandyti sodinti, tik mulčiuok durpėmis rolleyes.gif
Labai gaila, bet mano "juozapinė" kažkur dingo verysad.gif

Kaip dingo,gal netyčia persodinai kur g.gif
Gerai,ryt sodinsiu ir pamulčiuosiu durpėm.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 11 09, 00:48)
Kaip dingo,gal netyčia persodinai kur g.gif
Gerai,ryt sodinsiu ir pamulčiuosiu durpėm.

Nepersodinau, bet tikriausiai pelės arba kurmiai pradangino verysad.gif Pavasarį reikės ieškoti, nes labai patiko ši lelija ax.gif
Atsakyti
Su tom Juozapinem kažkokie stebuklai darosi. vos augančios. o senovej tik jos ir žydedavo. Gal sakau kokiu trašu bijo
Atsakyti
jediara, prašom greit girtis kokias sodinai, iš kur gavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 09 11, 21:40)
Gavau lelijų iš vienos giminaitės,sakė žydi baltai ir ankstyva,klausiau kokia tai gali būti,bet ji nežino kas tos azijinės ar vamzdžiažiedės,todėl jos ir nekvaršinau nes moterytė amžiuje,todėl tikiuosi kad jūs man padėsite atpažinti smile.gif Tos lelijos lapai šiuo momentu yra sodriai žali ir platūs,net nebūčiau pagalvojusi jog tai lelijos,vaizdas truputį panašus 
kaip auga vėlyvių lapai iš pavasario.Gal tai juozapinė lelija?

taip, tai gali būt juozapinė lelija, kurios pas mane šiemet nežydėjo dar ir dabar turi kupstus žemų žalių lapų, o kaip patys svogūnai atodo, balti su gelsvu atspalviu?
Atsakyti
šiemet pirmąkart buvau pasodinus rytietiškų lelijų. Kaip suprantu, jos šalčiams kur kas jautresnės. Ar jas reiktų dengti žiemai? Ar iškasti? Tik iškasinėti jau ko gero per vėlu..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 11 09, 22:59)
šiemet pirmąkart buvau pasodinus rytietiškų lelijų. Kaip suprantu, jos šalčiams kur kas jautresnės. Ar jas reiktų dengti žiemai? Ar iškasti? Tik iškasinėti jau ko gero per vėlu..

Užpilkit durpių, pridenkit eglišakėm.
Atsakyti
Vakar mulčiavau kai kurias lelijas durpėmis - žiema nebus baisi rolleyes.gif
Atsakyti
Jau mačiau Vyšniauskai paskelbę 2012 metų augalų katalogą.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 12 24, 19:04)
Vakar mulčiavau kai kurias lelijas durpėmis - žiema nebus baisi rolleyes.gif

o reik apmulciuoti ane?? blem pamirsau, tai bijau kad Jediaros lelijos nesusaltu g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 01 26, 10:01)
o reik apmulciuoti ane?? blem pamirsau, tai bijau kad Jediaros lelijos nesusaltu g.gif  doh.gif

Kai tokia žiema ir yra nemažai sniego, tai nieko joms neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti