Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 08 29, 18:15)
PIETUS-brandintas patisonu-pomidoru troskinukas

o kaip skonis patisono? Niekad neauginau tokios daržovės ir neragavau blush2.gif

Vakar valgėm:
I-meduoliai su arbata
II-žuvienė (vaikas žvejot nuo ryto buvo), virtos bulvės, keptos kuojos, pomidorų su svogūnais mišrainė
III-ta pati živienė, per pietus virtas bulves apkepiau su karkos vyniotinio likučiais, svogūnu ir pom. padažu, valgėm su raug. agurkais
Atsakyti
Zaklada,patisonas man patinka,ypac troskinukai su juo,o skonis lyg panasus i cukinija ax.gif ,o vakar mes valgem taip:
PUSRYCIAI-man kava,obuoliai
PIETUS-MB keli sureliai ir bandeles(sake neturejo laiko),man desrele su pomidoru,agurku ir desertui sausainiai
PAVAKARIAI-krabu lazdeliu misraine
VAKARIENE-MB valge 5 dribsniu kose.

Siandien daug ka gaminu,nes vakare svesim gimtadieni:tai ir kepta vista,ir sumustiniai,keletas uzkandziu tai ir uzkandziausim per diena blush2.gif
Atsakyti
Pusryčiai - blynai su obuoliais ir medumi, pienas
Pietūs - šaltibarščiai su bulvėmis, guliašas
Vakarienė - brandinta krabų mišrainė man, MB guliašas ir kastinys rolleyes.gif
Atsakyti
labas jungiuos ir as
.kazkada darydavau patisonu uzkepeles:nupjauni virsunele,iskobi, sumaisai <su mesa, darzovem,zuvim>su idaru ir i orkaite jei mazos tai kokiom 20min,uztarkuoji surio ir dar 5 min.zodziu gaunas tokios mazos puodyneles
pusryciam:svarainiu arbata
pietum:dar svarainiu arbata ir obuolys
vakarienei:man kijevo kotletas,vaikam bulves fri
Atsakyti
norėčiau ir aš prisijungti prie taupančiųjų ax.gif

vakarykštis meniu:
Pusryčiai - avižiniai dribsniai su pienu
Pietūs - ale troškinys (bulves, svogūnus, morkas ir kiaulienos kauliukus troškinau moliniame inde orkaitėje)
Vakarienė - aš morkų-obuolių salotas, draugas valgė obuolius ir bandelę.

Šiandieninis:
Pusryčiai - manų košė su obuolių-bananų uogiene
Pietūs - iš vakarykščio troškinio išviriau sriubą (pridėjau virtų pupelių ir pomidorų)
Vakarienė - draugas valgys sriubą, aš nieko.

paskaičiavau kiek išleidome per šias dvi dienas: grietinė 2,79, pienas2,19, duona 1,59,
bandelė 0,99. viso 7,56 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marcipane*: 30 rugpjūčio 2011 - 17:07
O mergaites super,prasom jungtis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 08 29, 13:21)
Pora baravykų, keli raudonikiai, ruduokės, lepšiukai, kazlėkai, bet tikrai kad daug sukirmijusių teko palikt  doh.gif

va va . Kur jus cia grybavot ?
MB isleidau iki savaitglaio i komandiruote, tai vakar jam kalna karbonadu prikeliau, siaip rukytos mesytes, o pati siandine nieko negaminau -
Pusryciai - kava
Pietums desreles pakeptos su kiausiniu ir pomidorai su grietine
Vakariene - tevukas sauvalge miltininius blynus su obuoliais, as pabaigiau silke su grybais ir pasukas geriu
Atsakyti
Naujokėms 4u.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 08 30, 13:56)
Zaklada,patisonas man patinka,ypac troskinukai su juo,o skonis lyg panasus i cukinija ax.gif ,o vakar mes valgem taip:

QUOTE(margustas @ 2011 08 30, 17:48)
.kazkada darydavau patisonu uzkepeles:nupjauni virsunele,iskobi, sumaisai <su mesa, darzovem,zuvim>su idaru ir i orkaite jei mazos tai kokiom 20min,uztarkuoji surio ir dar 5 min.zodziu gaunas tokios mazos puodyneles

Intriguojat čia mane su tuo patisonu.. g.gif Taip egzotiškai ir skaniai skamba bigsmile.gif

QUOTE(marcipane* @ 2011 08 30, 18:03)
norėčiau ir aš prisijungti prie taupančiųjų  ax.gif
paskaičiavau kiek išleidome per šias dvi dienas: grietinė 2,79,  pienas2,19,  duona 1,59,
bandelė 0,99. viso 7,56 lt.

Kaip faina, kad parašot, kiek išleidot bigsmile.gif Iš kart realesnis vaizdas, kiek kainavo prasimaitint tas dienas 4u.gif
QUOTE(mickute7 @ 2011 08 30, 20:48)
va va . Kur jus cia grybavot ?

Netoli Pnvž, prie Taruškų kaimo smile.gif

Mūsų vakardien meniu:
I-manų košė su serbentų drebučiais, kava, arbata
II-vis dar žuvienė, virti kiaušiniai su majonezu, man - šv. kopūstų salotos su aliejum ir citrinos sultimis
III-Purūs blyneliai su obuoliais ir šokoladiniu padažu, obuolių kompotas

Buvo pirkta: pienas 2,40; pasukos 1,90; juoda arbata 0,99; miltai 5,60; kepinių šokoladas 1,20. Viso 12,09 Lt
Atsakyti
Reik ir man gal rasyt ka pirkau per diena,va tada ir matysis taupymas biggrin.gif ,nors siaip per savaite viena diena darom didesni apsipirkima,o po to tik ko truksta ar ko staigiai uzsimanom biggrin.gif
Atsakyti
bis.gif thumb_yello.gif
kaip dziaugiuosi uz naujai pasijungusias, cia tai taupumas!! Ypac marcipane.
Visas senbuves didziai wub.gif wub.gif wub.gif bet man netinka ju meniu, nes seimos nariu kiekis neatitinka mano kuklu buvima.

O as kazkaip uzsikabliavau ties blyneliais. As tokia kepiniu/saldumynu fane, tai ir sparagas jiems naudoju, ir cukinija, ir kefyro-putlius darau ir avizinius... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzze: 31 rugpjūčio 2011 - 14:28
QUOTE(Prancuzze @ 2011 08 31, 14:26)
bis.gif  thumb_yello.gif
kaip dziaugiuosi uz naujai pasijungusias, cia tai taupumas!! Ypac marcipane.

dėkui blush2.gif
Aš studentė, gyvenu iš tėvų pinigų, tad reikia taupyti ax.gif prieš porą dienų atvažiavau į Vilnių, šaldytuvas buvo visiškai tuščias, spintelėse tik kruopų buvo. Iš tėvų parsivežiau bulvių, morkų, agurkų, pomidorų, cukiniją.. Dar šiek tiek vištienos krūtinėlių (tėtis vasarą augino kelias vištas), sesė truputį kiaulienos kauliukų davė. Ai dar kiaušinių parsivežiau ax.gif Brolis gauna maisto davinį, bet nieko iš kruopų nevalgo, tai dar ir šiek tiek kruopų parsivežiau.. Dviese savaitę turim pragyventi su ~30lt, tai ir verčiames ax.gif
Dabar kugelis kepa, tuoj eisiu valgyti essen.gif
Atsakyti
siandien gryzta vyras tai darysiu sventiskai,bus slauneles su idaru.
na as nelabi galiu rasyt kiek isleidau,nes labai daug produktu gaunam<praktiskai viska>,arba stengiuos pati pasidaryt<is pieno varske,jogurta,grietine,rugpieni tik sviesta ar kastini jau perku>
Atsakyti