QUOTE(Neringuliaa @ 2011 08 24, 21:09)
o gal kasnors saldete?nes as girdejau,kad igauna kartumo tai net nemeginu.
Mes šaldom, visada, kai tik jų turim

Niekada neapkarto. Išsitrauki visai kaip šviežius grybus. O šaldom paprastai: vieną kart nuverdu, nuplaunu, tada vėl paverdu, nukošiu ir į šaldymo dėžutes.
Vakar valgėm:
karšti sumuštiniai su šlapdešre, sūriu
pikantiškos salotos ant keptos duonos su česnaku.
Karbonadai (marinavau mėsytę šeštadienio baliui, tai po gaballiuką nuvogiau ir karbonadams

), sutinku, kad nelabai čia jau taupu

, virtos bulvės, sv. laišku/ridikėlių/agurko salotos su grietine
dar viriau aviečių uogienę žiemai, tai kas netingėjo pakabliavo su bulka