Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Lona @ 2011 08 23, 11:30)
JAU RADAU.

4u.gif

QUOTE(Zaklada @ 2011 08 23, 12:43)
Labai šauni idėja užkandžiams  bigsmile.gif Ačiū.  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(mickute7 @ 2011 08 23, 19:16)
sitas tai gerulis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip Kijevo kotletas panasus tongue.gif  seile net nutyso. Kaip tu cia ji darei ? ir morkytes liuks atrodo  thumbup.gif

Yra temoje receptai su nuotraukomis tą pačią dieną įmestas wink.gif 4u.gif

QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 24, 12:55)
Gal galite parašyti receptą to patiekalo, kur su lietiniais blynais ar lavašu berods  g.gif

lavašo blynus ištepti tepamuoju varškės sūreliu išdelioti lašišą, ant kitų kumpis su pomidoru ir agurku, viską susukti į ritinį, palikau parą šaldytuve, po to pjaustyti. Susivalgė greičiausiai ir nei vieno neliko wink.gif

Pamačiau mickutės kepenėles, kol perskaičiau visą temą iki galo pakvietė valgyti cepelinų, nu norėjau sakyti jetau kaip skaniai tos kepenėlės atrodo, taip seniai bevalgiau, o dar tos daržovės keptos, nu bet patikėkit po cepelinų bijau ką ir bekalbėti apie maistą, einu lauk iš tokių temų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 08 25, 20:15)
Pamačiau mickutės kepenėles, kol perskaičiau visą temą iki galo pakvietė valgyti cepelinų, nu norėjau sakyti jetau kaip skaniai tos kepenėlės atrodo, taip seniai bevalgiau, o dar tos daržovės keptos, nu bet patikėkit po cepelinų bijau ką ir bekalbėti apie maistą, einu lauk iš tokių temų biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pūpsp tie pas mane kalafijorai iš daržo parvežti, tai reikia kažkur dėti. o man tai jie labai skanu drinks_cheers.gif thumbup.gif
p.s ten ne mano kepenėlės - o kiaulės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siandien vakare apie 5 h buvau stoties turguje tai ir voverusku kalnai ir siaip visokiu makavyku, raudonikiu bigsmile.gif jetus kaip noriu į mišką, ale neturiu su kuom važiuoti doh.gif verysad.gif

Pusryčiai - kava, kam sumuštinis, kam varškė
Pietūs - vakarykščiai makaronai su mėsyte ir raugtais agurkėliais
Vakarienė - grybų- kalafijorų- morkų-bulvių su krapais sriuba, silkė su kiaušiniu, žirneliais, majonezu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 25 rugpjūčio 2011 - 20:26
vakar:
PUSRYCIAI-man kava,misraine su rukyta vistiena(tevukas atveze),MB brandintos sparagines tesloje
PRIESPIECIAMS suvalgiau pora bandeliu
PIETUS-man vynuoges,MB sumustiniai su pastetu
VAKARIENE-picos picerijoje su akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 08 25, 17:42)
Aciu aciu aciu wub.gif
Bandysiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kad nėr čia už ką dėkot bigsmile.gif

QUOTE(mickute7 @ 2011 08 25, 21:24)
Siandien vakare apie 5 h buvau stoties turguje tai ir  voverusku kalnai ir siaip visokiu makavyku, raudonikiu  bigsmile.gif  jetus kaip noriu  į mišką, ale neturiu su kuom važiuoti  doh.gif  verysad.gif

nenuvažiuosiu ir aš ši savaitgalį verysad.gif

vakar valgėm:
I-grikių košė su naminiu pom. padažu, kava
II-šv. kopūstų sriuba, apkeptos bulvės su kiaušiniu, pomidoro/agurko salotos su majonezu
III-likučiai, kepti obuoliai su plakta grietinėle (čia nuo torto pertepimo liko)

Šiandien:
I-manų košė su obuoliene
II-makaronai su sardelių gabaliukais, svogūnais, čili. Marinuoti agurkai (prasidariau paragavimui, kas šiemet gavos blush2.gif )
Vakarienei dar liko makaronų ir mąstau barščių su šp. pupelėm virt. 4u.gif
Atsakyti
vakar:
PUSRYCIAI-man kava,MB meduoliai
PRIESPIECIAMS suvalgiau cebureka ir vynuogiu
PIETUS-kepta lasisa(gauname daznai,nieko nekainuoja),ryziai,pomidoru-svogunu laisku salotos
VAKARIENE sveciuose ax.gif
Atsakyti
o mes jau 3 valandas miške pabraidžiojom ir grybai verda, kiti džiovinasi thumbup.gif thumbup.gif šiaip tai seni grybai, daug sukirmyjusių unsure.gif dabar mastau ką čia skanesnio iš jų pasigaminus g.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 27 rugpjūčio 2011 - 10:23
Pusryčiai - kava, kas su meduoliu, o man grūdėta varškė
Priešpiečiai ( miške užkandom ) - sumuštiniai su obuolių-aronijų kompotu
Pietūs- grybai su plakta su pienu kiaušiniene su raugtais agurkėliais
Vakarienė - grybai su silke ir morkomis pomidorų padaže . Mes su MB dar vakare biškeli varysim į svečius, tai pyrago pirktinio nešimės su butelaičiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 08 27, 11:22)
o mes jau  3 valandas miške pabraidžiojom ir grybai verda, kiti džiovinasi

liux ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man kava
PIETUS-kumpelis,duona,agurkai,desertui sausainiai ir vynuoges
VAKARIENE-vakaryksciai keli lasisos gabaliukai,patisonu-pomidoru troskinukas su suriu,valgem su balta duona
NAKTIPIECIAI-surio lazdeles,ledai,kokteiliukai biggrin.gif
Atsakyti
Pusryčiai- sumuštiniai su sūriu,kumpiu ir arbata
Pietūs- plovas ir prancūziškas pyragas
Vakarienė- šaltibarščiai su bulvėmis
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 08 27, 11:22)
o mes jau  3 valandas miške pabraidžiojom ir grybai verda, kiti džiovinasi  thumbup.gif  thumbup.gif 

drinks_cheers.gif mums irgi pavyko sekmadienį pora valandų pagrybaut thumbup.gif Pora baravykų, keli raudonikiai, ruduokės, lepšiukai, kazlėkai, bet tikrai kad daug sukirmijusių teko palikt doh.gif

šeštadienį šventėm vaiko gimtadienį, tai baliaus vaišėm ir maitinomės abi dienas smile.gif
sekmadienį vakare tik padariau grybus baltame padaže su virtom bulvėm. Nugis bais skanu wub.gif
Atsakyti
Vakar:
PUSRYCIAI-kiausiniene su desra ir suriu,batonas,arbata
PIETUS-brandintas patisonu-pomidoru troskinukas
VAKARIENE-buvom gimtadienyje smile.gif
Atsakyti