QUOTE(Zaklada @ 2011 09 15, 12:32)
*Čia draugas valgė batoną su razinomis, ar tas batonas draugas?
**Mūsų vakar dienos meniukas:
*

ko tik nepriveliam beskubėdamos. Aš irgi visokių keistenybių prirašau

o dažniausiai tai kai LT kalba būna išjungta, kad rašau, kad rašau lietuviškai, o po to tik žiūriu, kad vien skaičiukai

**ale koks naminis tas meniukas, šaunuole

pomidorų padažas, virtiniai, nu super
QUOTE(huga @ 2011 09 15, 16:43)
Pas mus siandien blynu diena...
Ale čia tikrai kaip prieš užgavėnes
MARCIPANE*
oi mergyt tai kad nelabai ką čia yra rašyti, čia eiliniai karbonadai, tik kad su daržovėmis

Žodžiu naudoti galima bet kokią mėsąm, nebūtinai net ir karbonadinę, aš šį kartą naudojau vištienos krūtinėlę, bet galima ir kiaulienos paprastą mėsytę kokią, kaip kepsniam susipjausčius, netgi iš faršo galima, plonus kepsnio formos kotletus formuoti, tik esmė čia tame, kad ant iškeptų kepsnių dedame keptuvėje pakepintą morką su svogūnu ir ant viršaus tų daržovių tarkuoto sūrio ir majonezo bei česnako mišinį. ir tada į orkaitę, kol išsilydo sūrio+majonezo+česnako kepurėlė.
Kai tyngiu terliotis tiesiog keptuvėje užlydau tą kepurėlę, bet orkaitėje man skaniau.
Vyras užvakar grįžo iš darbo, pamatė tuos kepsnius, tai kad apsidžiaugė

paragavo ir sako: "čia iš tikros mėsos ane?"

kaip juokiausi, sakau kai psuprasti iš tikros, o mat prieš tai valgė tuos rių kotletus ir nesuprato kas ten per mėsa

o kad tos mėsos tai tik iš dešrelių kiek tai taip ir apgavo save manydamas, kad tikrus kotletus valgo
Na šiandien vėl apsiprekinau.. .o sakiau šią savaitę nieko nepirkti reikėtų. na bet vyras užsinorėjo rytojui daržovių troškinio, o į jį visada man turi įeiti kopūstas, tai lekiau "TIK" kopūsto nusipirkti... bet pamačiau beveik 3kg vištą už 5svarus, nu kaip nepirksi

po to čipsai, gėrimai, majonezo 3 pakeliai, džiūvesėliai, bulvės prisidėjo na ir išleista 8,90
Taigi šiandienos meniu:
Mano:
I- avokado+vėžių uodegėlių salotos (darbe

pats skaniausiais produktas po kol kas man iš mūsų meniu, dabar tikriausiai kol neatsibos tol ir valgysiu

)
II- kepta karka, paprika, marinuoti kukurūzai.
III- dar nežinau, greičiausiai daržovių troškinys arba kokios nors naktipiečių nesąmonės, tokie kai ppistacijos, čipsai...
VYro:
I- Karšti sumuštiniai kepti orkaitėje.
(keturkampę duoną supjaustome į keturius kvadratėlius, kiekvieną briauną mirkome kiaušinio plakinyje, dvi briaunas pamirkius į kiaušinį, voliojau kmynais, dvi aguonomis. Kartais saulėgrąžose, sezamo sėklose dar volioju. Tada dedu ant sviestinio popieriaus į skardą uždedu riekelę pomidoro ir ant viršaus tokį patį mišinį kaip kepsniams tas kepurėles: majonezas+sūris+česnakas, šį kartą dar raudonėlio, jei yra krapų skanu būtų ir jų įmaišyti.)
II- Brandinti vištienos kepsniai su "kepurėle", makaronai, agurkas.
III- obuolys, bananas, sausainiai.
IV- neaišku, kaip ir man, tikriausiai nesveikas, greitas maistas... :/ kaip reikia mesti šį įprotį sugulus vakae žiūrėti moterys meluoja ir naisių vasarą, nekramsnoti tų nesąmonių

misija neįmanoma