Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Laureanza @ 2011 09 17, 14:48)
Orkaitėj tuos sumuštinius kepat?

Aga wink.gif kepiau vien1 kart1, na greičiau reiktų sakyti šildžiau mikrobanginėj, bet nesulyginsi, skonis skiriasi kaip diena ir naktis man smile.gif
Šiandien:
Mano:
I- avokado-vėžių uodegėlių salotos (kaip visada biggrin.gif, darbe)
II- Brandinta pribrandinta subrandinta biggrin.gif dešrelė, daržovių troškinys, makaronai.
III- kepta vištiena, bulvės, marinuoti kukurūzai, paprika, agurkas.

Vyras:
I- karšti sumuštiniai,
II- brandintas daržovių troškinys
III- bananas, obuolys
IV- kepta vištiena, bulvės, pomidoras, agurkas
Atsakyti
Siandien
Pusryciai - kava, sureliai
Pietus - pirktiniai koldunai, tevukas kiausiniu pasikepe
Vakarienei - farsiruoti kiausiniai, akcijinis Cento pyragas, Mb dar rukyto kumpelio atsipjove su pomidoru

user posted image
Atsakyti
Sveikos,vakar meniu normalaus nebuvo,pusryciams karstu sumustiniu prikepiau o per visa diena kas ka uzkando,vakare tik sveciuose buvom tai privalgem biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, gana seniai jau skaitinėju šitą temutę, tad nusprendžiau prisijungti prie Jūsų blush2.gif 4u.gif
Taigi šiandien:
I-sumuštiniai su varškės sūriu (perkam kieme, 11Lt už didelį), su dešra ir agurkais, +kava 3in1.
Ką per pietus ir vakare valgysim dar nenusprendėm, todėl post'ą papildysiu vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninche @ 2011 09 18, 13:01)
Sveikutės, gana seniai jau skaitinėju šitą temutę, tad nusprendžiau prisijungti prie Jūsų  blush2.gif  4u.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane pastarasias dvi dienas nieko normalaus nebuvo blush2.gif penktadienį visą dieną padėjau draugei ruoštis gimtadieniui, o vakar per dieną miegojau ax.gif
Taigi:
Penktadienis:
I - dribsniai su pienu
II - draugas pabaigė vištienos guliašą su ryžiais, aš nieko
III - buvome gimtadienyje

Šeštadienis:
I - nieko, nes miegojom biggrin.gif
II - keptos bulvės
III - pas draugę baiginėjom likučius
Atsakyti
PUSRYCIAI-man arbata ir Twix
PRIESPIECIAI-saldi bulka,braskiu uogiene,pienas
PIETUS-kepiau ciela vista,valgem su obuoliais,taip pat morku salotom su cesnaku ir majonezu,skrudintu batonu,desertui zele
VAKARIENE-valgysim arbuza(2.20 uz ketvirti) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 18 rugsėjo 2011 - 17:10
Šiandien:
I - bandžiau kepti amerikietiškus blynus, bet išėjo lietuviški blynai biggrin.gif
II - tie patys blynai
III - daržovių sriuba su vištiena. Suvalgiau jau dvi lėkštes, nes man labai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninche @ 2011 09 18, 12:01)
Sveikutės, gana seniai jau skaitinėju šitą temutę, tad nusprendžiau prisijungti prie Jūsų  blush2.gif  4u.gif

Sveika prisijungusi wink.gif
QUOTE(marcipane* @ 2011 09 18, 15:56)
pas mane pastarasias dvi dienas nieko normalaus nebuvo..

Nu va čia tai taupus meniu biggrin.gif thumbup.gif Taip pagalvojau nieko nevalgant išvis dviguba nauda biggrin.gif ir sukūsti ir ne tik kad taupus, bet jau labai labai taupus gautųsi biggrin.gif

Šiandien:
Vyras:
I- vištiena, bulvytės fri, gėrimas (mieste kavinėje)
II- Karšti sumuštiniai (picburgeriai kaip MB vadina biggrin.gif na tie patys, kurie dabar ant bangos pas mus, tik šiandien su pomidoru, svogūnu, ir kepurėlė iš fermentinio sūrio, mocarelos sūrio, majonezo, dešrelių, česnako, raudonėlio, juodųjų pipirų, aištriosios paprikos miltelių, na o tuos kuriuos aš valgiau tai dar žalios paprikos įsipjausčiau, MB jos tai nevalgo)
III- nežinau ką prigriebs, arba vakar keptą cielą vištieną su bulvėmis arba kokių ledų

Mano:
I- VIštienos-beikono karštas sumuštis ar kaip jis čia verstųsi (chicken and backon tostie) - darbe
II- "picburgeriai"

Papildyta:
Beje, šiadien baigėsi savaitė, tai jau šią savaitę išleidome kiek daugiau nei praėjusią, bet mums tai vistiek yra labai normaliai, kol neskaičiuodavome tai būdavo 75-100 į savaitę, praėjusią savaitę buvo 29 jei gerai pamenu, tai šią savaitę 43 :)Bet aišku yra daug ko likę ateinančiai savaitei smile.gif Kameroje visko pilna. šaldytuve po kol kas dar iš dviejų lentynų viena pilnut pilutėlė smile.gif Ryt jau tikrai virsiu sriubytę, pasiilgau smile.gif Tikriausiai iš raugintų agurkų, perlinių kruopų, kalafijoro, morka, svogūnas, bulvė, mėsytės (visada pirkdama gabalą mėsos malimuisi, upjaunu skūrą ir susipjaustai gabaliukais ir porcijomis užsišaldau grinai sriuboms virti, buljonas gaunasi superinis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 18 rugsėjo 2011 - 20:25
4u.gif
Aš šiandien nuo 7iki20val darbe.ką brangieji valgė nesurašysiu.

1.Kava,sūrelis,prancūziškas raguolis(pirkau 1,69)
2.makaronai,dešrelės su pupelėm troskintos grietinėleje(atsinesti is namu).mineralinio 0,5l.(pirkau 1,29)
3.kite kat sokoladukas (pirkau1,42lt),torto gabaliukas(vaisino)+kava
4.parėjus namo pupelų sriubos mama išvirus buvo,ti sukapojau didelį bliūdą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 09 18, 12:47)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif

ax.gif
Ačiū wink.gif
Pietai :
Brandinti ryžiai su vištienos gabaliukais ir pievagrybiais smile.gif
Vakarienė: buvom į gimtadienį užėję, tai torto gabaliukas ir sangrijos pusantros stiklinės. mirksiukas.gif Ačiū už gražų priėmimą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif va čia tai išmiegojau, seniai jau taip nebuvo biggrin.gif super. Na o kas dėl maisto tai šiandien nieko dar nežinau, tikrai žinau, kad virsiu sriubytę, o toliau dar nieko nesugalvojau. blush2.gif Yra dar šiek tiek keptos vištos likę
Atsakyti