QUOTE(Ninche @ 2011 09 18, 12:01)
Sveikutės, gana seniai jau skaitinėju šitą temutę, tad nusprendžiau prisijungti prie Jūsų
Sveika prisijungusi
QUOTE(marcipane* @ 2011 09 18, 15:56)
pas mane pastarasias dvi dienas nieko normalaus nebuvo..
Nu va čia tai taupus meniu

Taip pagalvojau nieko nevalgant išvis dviguba nauda

ir sukūsti ir ne tik kad taupus, bet jau labai labai taupus gautųsi
Šiandien:
Vyras:
I- vištiena, bulvytės fri, gėrimas (mieste kavinėje)
II- Karšti sumuštiniai (picburgeriai kaip MB vadina

na tie patys, kurie dabar ant bangos pas mus, tik šiandien su pomidoru, svogūnu, ir kepurėlė iš fermentinio sūrio, mocarelos sūrio, majonezo, dešrelių, česnako, raudonėlio, juodųjų pipirų, aištriosios paprikos miltelių, na o tuos kuriuos aš valgiau tai dar žalios paprikos įsipjausčiau, MB jos tai nevalgo)
III- nežinau ką prigriebs, arba vakar keptą cielą vištieną su bulvėmis arba kokių ledų
Mano:
I- VIštienos-beikono karštas sumuštis ar kaip jis čia verstųsi (chicken and backon tostie) - darbe
II- "picburgeriai"
Papildyta:
Beje, šiadien baigėsi savaitė, tai jau šią savaitę išleidome kiek daugiau nei praėjusią, bet mums tai vistiek yra labai normaliai, kol neskaičiuodavome tai būdavo 75-100 į savaitę, praėjusią savaitę buvo 29 jei gerai pamenu, tai šią savaitę 43 :)Bet aišku yra daug ko likę ateinančiai savaitei

Kameroje visko pilna. šaldytuve po kol kas dar iš dviejų lentynų viena pilnut pilutėlė

Ryt jau tikrai virsiu sriubytę, pasiilgau

Tikriausiai iš raugintų agurkų, perlinių kruopų, kalafijoro, morka, svogūnas, bulvė, mėsytės (visada pirkdama gabalą mėsos malimuisi, upjaunu skūrą ir susipjaustai gabaliukais ir porcijomis užsišaldau grinai sriuboms virti, buljonas gaunasi superinis)