Na skaitant visų postus suprantu, kad cukinijos jau gerokai užderėjusios LT, visi tik cukinijas gamina.
Mūsų šiandieninis meniu:
Mano:
I- agurkinė sriuba
II- bandelė, čipsai, sausainiai
III- ryžių-dešrelių-sūrio-kalafijorų užkepėlė su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.
Vyro:
I- agurkinė sriuba
II- ryžių-dešrelių-sūrio-kalafijorų užkepėlė su bulvių koše
III- mandarinas, obuolys, bandelė su razinomis
IV- sūdyti riešutai, čipsai, sausainiai
Užkepėlę tai dariau taip ni pa tėmų kaip sakant

reikėjo kalafijorą naudoti, nes nusipirkau du, tai nenoriu, kad sugestų, dar vienas liko, salotom sueis. Kadangi išsitraukiau faršą iš kurio ne taip seniai kepiau ryžių kotletus, taigi vėl kotletų nesinorėjo, na ką, apviriau ir pakepinau kalafijorus, pakepinau smulkintą svogūną su tarkuota morka, kartu apkepinau tą ryžių faršą, gale įpyliau giretinėlės, viską suverčiau į troškintuvo indą ir pabarščiusi tarkuotu sūriu pašoviau į orkaitę dešimčiai minučių. Na gi skanu. išviriau dar bulvių košės, atrodo ryžiai su bulvėmis gal ni pa tiemų, bet labai skanu

Taigi super sunaudojau visokias nesąmones ir gavosi sąmonė
Kadangi daug visko išėjo, tai ir rytoj vyras dėsis tą patį į darbą, o rytoj vakare gaminsiu vištienos guliašą porytojui, nes liko vištienos kai kepiau orkaitėje, tai visokie sparniukai, kulšys nuvalgytos, liko krūtinėlė kaip visada, atrodo pati geriausia mėsa, bet kadangi pati sausiausia, tai ir valgoma pas mus paskutinė, na tai kad paįvairinti, supjaustysiu tą krūtinėlę virtą, morkytė, svogūniukas, česnakas, grietinėlė ar natūralus jogurtas (ko rasiu šaldytuve) gal pienas, gal grietinė, preiskoniai ir guliašas jau yra

aišku norėtųsi man paprikos kaip visada įdėti, bet mb nevalgo..