Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Naujokėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šeštadienio meniu:
I-brandinti grikiniai blynai, kava, arbata
II-lašinukai su duona ir pomidoru (miške buvom), uogienpyragis su arbata
III-troškintos voveraitės baltame padaže, bulvių košė, agurkai

Sekmadienis:
I-saldūs blyneliai su cukinija, kava, kakava
II-farširuota lydeka (sūnus pagavo didis.gif ) su majonezu, agurkais, pomidorais
šviežiai spaustos morkų-obuolių sultys
III-cukinijos griežinėliai, paprika, vištienos sparniukai, kepti ant laužo, obuolių-morkų sultys, pyragas (svečiai atsinešė), vynas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif . Savaitgalis buvo be normalaus meniu, valge kas ka norejo ax.gif .
Siandien:
1. kava, jogurtai , bananai
2. Pertrinta darzoviu sriuba, kepti kiaulienos gabaliukai su bulviu kose ir marinuotais agurkais.
3. tortas ir kas nores pietu likuciu smile.gif.
Atsakyti
Sveikos,oi kokia snd darbinga diena,nieko negaminau,per visa diena tik valgem nukaulinta apkepta vakarykste vistiena su svoguniukais,padaziuku,bulviu kose,agurkais mirksiukas.gif per diena dar uzkandziauta taleriu,sausainiu,o naktipieciams manau arbuzo eisim damust biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien:
I - aš "damušau" vakarykštį blyną, draugas pabaigė sriubą
II - draugas valgė universitete, aš išsiviriau parduotuvinius skrylius
III - pievagrybių - pomidorų sumuštiniai, draugas dar skrylius pabaigs
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 09 19, 19:31)
Šiandien:
I - aš "damušau" vakarykštį blyną, draugas pabaigė sriubą
II - draugas valgė universitete, aš išsiviriau parduotuvinius skrylius
III - pievagrybių - pomidorų sumuštiniai, draugas dar skrylius pabaigs

Sveikutes, atsiprašau, kad įsibroviau.. blush2.gif
rašau pirmą žinutę..., bet skaitau psl. nuolat, thumbup.gif ...labai patinka, kadangi nežinau kaip rašyti naują žinutę, tai spustelėjau "cituoti" tikiuosi nesupyksit.. ax.gif

norėjau pasidalinti pigiu...sveiku...receptuku...
kadangi as nelabai valgau žuvį (paprastai tik per kučias blush2.gif )...bet kai pabandžiau šį receptuką, tai net mano atžala "lapnoja" pasigardžiuodamas:
TROŠKINTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS (parašysiu kaip aš darau, bet kaip sakoma įdėjus fantazijos galima dėti bele ką)

Bet kokia žuvies file (aš perku pigiausią šaldytą kokią randu)...dedu vien file ant folijos ir užlenkiu folijos galus (gaunasi toks laivelis lekstute) ir dedu ten kokias tik megstu darzoves ar kokias turiu (prieš tai visas daržoves spjaustau kubeliais į atskrą dubenį ir išmašau su sultiniu, žalumynais gali būti vieži, gali - džiovinti) tuomet pabarstau zuvi (neatsildyta) prieskoniais (druska, pipiriukai) ir sudedu daržoves (aš dedu: bulves, morkas, svogus ir saliero šaknį), ir gabalėlis sviestuko, užspausti viršų kaip kibinų užvynioti ir kepti orkaitėje apie 30-40 min. vienas laivelis viena porcija, cia jau pagal kiekius priklauso, as tai daug daržovių pridedu tai mum po viena laivelį užtenka, na kartais iš skanumo dar norisi, nors skrandis ir pilnas.... lotuliukas.gif asmeniskai valgau su grietine...super skanu...kaip tik ryt gaminsiu už tai ir pamaniau pasidalinsiu receptuku.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undinele78: 19 rugsėjo 2011 - 19:15
Undinele,skaniai skamba,as panasiai darau su vistiena,sluoksniuoju bulves,svogunus,vistiena,o kai baigia kept surio uzbarstau,taip pat lb gardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 09 19, 20:51)
Undinele,skaniai skamba,as panasiai darau su vistiena,sluoksniuoju bulves,svogunus,vistiena,o kai baigia kept surio uzbarstau,taip pat lb gardu smile.gif

ačiū blush2.gif , reiks pabandyt...nes vis norisi ka nors naujo pasigamint,bet, smagiau kai būna išbandyta...o vistiena megstu labiau, tik kažkodėl niekad jos folijoj nekepiau.....jau nujauciu, kad bus skanu... bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Labas.
1.Kava,sūrelis,sumustiniai su pastetu ir servelatu mazi 4. bananas
2.desreles,burokeliu salotos.
3.sultys ,bandele,bananas
Atsakyti
QUOTE(undinele78 @ 2011 09 19, 20:12)
Sveikutes, atsiprašau, kad įsibroviau.. blush2.gif
dedu vien file ant folijos ir užlenkiu folijos galus

Sveika prisijungus 4u.gif
O sakykit, jums neprikimba žuvytė prie folijos? Kažkada labai senai bandžiau, tai man tiesiog prikepė ji.. Kame čia klaida gali būt? g.gif Ar aliejaus įpilat pradžioj į foliją?

Mūsų vakar dienos meniu:
I-pyrago likučiai, vyras pora likusių vištos sparnų pribaigė, kava, arbata
II-cukinija su morkomis ir paprika troškinta grietinėje, valgėm tiesiog su juoda duona. bigsmile.gif
III-grybų-kopūstų kotletai raudonam padaže, bulvių košė.
Trintos morkos su cukrumi.
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 09 20, 12:22)
Sveika prisijungus  4u.gif
O sakykit, jums neprikimba žuvytė prie folijos? Kažkada labai senai bandžiau, tai man tiesiog prikepė ji.. Kame čia klaida gali būt?  g.gif Ar aliejaus įpilat pradžioj į foliją?
Mūsų vakar dienos meniu:
I-pyrago likučiai, vyras pora likusių vištos sparnų pribaigė, kava, arbata
II-cukinija su morkomis ir paprika troškinta grietinėje, valgėm tiesiog su juoda duona.  bigsmile.gif
III-grybų-kopūstų kotletai raudonam padaže, bulvių košė.
Trintos morkos su cukrumi.

ne manes klauset, bet pamaciau, tai patarsiu.. - dekit zuvyte ne ant folijos, o ant darzoviu (morku, cukinijos ir pan.). Ir darzoves bus superines, prisigerusios zuvies aromato ir zuvyte nepridegs. O siaip tai ir lasas aliejaus ant folijos niekada nesugadins reikalo mirksiukas.gif Ir aisku.. - pireskoniai.. Mmmmm.. rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien:
1. Kava, torto likutis, jogurtas vaikams
2. Cukinijos uzkepele - man, o vyrui - bulviniai blynai, vaikai arba ta, arba kita smile.gif
3. Likuciai nuo pietu smile.gif
Atsakyti
Na skaitant visų postus suprantu, kad cukinijos jau gerokai užderėjusios LT, visi tik cukinijas gamina. thumbup.gif
Mūsų šiandieninis meniu:
Mano:
I- agurkinė sriuba
II- bandelė, čipsai, sausainiai
III- ryžių-dešrelių-sūrio-kalafijorų užkepėlė su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.

Vyro:
I- agurkinė sriuba
II- ryžių-dešrelių-sūrio-kalafijorų užkepėlė su bulvių koše
III- mandarinas, obuolys, bandelė su razinomis
IV- sūdyti riešutai, čipsai, sausainiai

Užkepėlę tai dariau taip ni pa tėmų kaip sakant smile.gif reikėjo kalafijorą naudoti, nes nusipirkau du, tai nenoriu, kad sugestų, dar vienas liko, salotom sueis. Kadangi išsitraukiau faršą iš kurio ne taip seniai kepiau ryžių kotletus, taigi vėl kotletų nesinorėjo, na ką, apviriau ir pakepinau kalafijorus, pakepinau smulkintą svogūną su tarkuota morka, kartu apkepinau tą ryžių faršą, gale įpyliau giretinėlės, viską suverčiau į troškintuvo indą ir pabarščiusi tarkuotu sūriu pašoviau į orkaitę dešimčiai minučių. Na gi skanu. išviriau dar bulvių košės, atrodo ryžiai su bulvėmis gal ni pa tiemų, bet labai skanu smile.gif Taigi super sunaudojau visokias nesąmones ir gavosi sąmonė smile.gif
Kadangi daug visko išėjo, tai ir rytoj vyras dėsis tą patį į darbą, o rytoj vakare gaminsiu vištienos guliašą porytojui, nes liko vištienos kai kepiau orkaitėje, tai visokie sparniukai, kulšys nuvalgytos, liko krūtinėlė kaip visada, atrodo pati geriausia mėsa, bet kadangi pati sausiausia, tai ir valgoma pas mus paskutinė, na tai kad paįvairinti, supjaustysiu tą krūtinėlę virtą, morkytė, svogūniukas, česnakas, grietinėlė ar natūralus jogurtas (ko rasiu šaldytuve) gal pienas, gal grietinė, preiskoniai ir guliašas jau yra smile.gif aišku norėtųsi man paprikos kaip visada įdėti, bet mb nevalgo..
Atsakyti