Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Almost @ 2011 09 20, 19:58)
tuo pačiu įkelsiu ir dienos meniu:
1. MB arbata, vakarykštis (brandintas? hihihi.gif ) vištienos kepsnys su sūriu, majonezu ir ananasais, kelios bandelės (vakarykštės iš darbo). Aš - puodelis kavos su pienu
2. Kiaulienos kotletukai (labai užsimaniau). MB rimčiau pietaus darbe (manau, kad sumuštinis ar dar koks briedas, arbata)
3. Aš keptos duonos su sūriu ir majonezu (visko turėjau šaldytuve, duoną reikia jau baigt naudot, kol nesupelijo, tai pasikepti sugalvojau), šokolado pakramsnojau (leidau sau paišlaidauti ir nusipirkau mieste šiek tiek saldumynų, bet jau čia bus kelioms savaitėms, jei ne ilgiau, visko  smile.gif 3 pakeliai guminukų skirtingų rūšių, 3 šokoladai);
4. Vakarienei planuojam virtas bulves su konservais (aš lašišos konservų turbūt ragausiu, o MB turbūt vištienos).

pataisau šiek tiek vakarykštį meniu (sutaupėm hihihi.gif ) - 4. punkte bulvių ir konservų nebeliko, pavalgėm sumuštinukų. tingėjom gamintis doh.gif

QUOTE(marcipane* @ 2011 09 21, 10:54)
<..>
Man išvis nėra noro valgyti, draugas universitete pavalgo (už kepsniuką, varškės apkepą, gėrimą ir bandelę sumoka iki penkių litų  blink.gif )

čia gal MRU? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 09 21, 12:50)

čia gal MRU? mastau.gif

aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 09 21, 14:00)

vadinasi gerai supratau viską biggrin.gif nes draugas rašė, kad ten vos ne du antri patiekalai, apkepas, gėrimas, bandelė, dar kažkas vos apie 5lt kainuoja. siaubas. rojus ten valgyt jaučiu laugh.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
PUSRYCIAI-man sausi pusryciai su pienu,MB kiausiniai kepti su slapdesre,duona,kecupas
PIETUS-vistienos blyneliai su suriu,padaziukas,marinuoti agurkai,o MB valge su paprika ir zaliais agurkais
VAKARIENE-saldi bulka su uogiene,MB dar su kondensuotu pienu,hematogenas,moliugu seklos,martinis(su akcija) biggrin.gif
Atsakyti
1. Man kava su pienu, du sumuštiniai (batonas, varškės kremas (neskanus ;/ ), kumpis), MB arbata, bandelės iš vakar ar užvakar (nebežinau, nes dažnai iš darbo parsineša, kai vakare dirba, kas atlieka, tai nebesigaudau, kurios dienos biggrin.gif ).
2. Namų pietūs - žuvies piršteliai, agurkas, arbata MB, man tirpusis Coldrex doh.gif
3. MB pietaus darbe (sumuštinis turbūt ir arbata), o aš prisikimšau guminukų, sausainius kelis, kavos su pienu
4. Bulvės su konservais (šį vakarą tikrai jau bus, nes nuskutau bulves bigsmile.gif )
Atsakyti
atsikėliau šiandien pirmą valandą dienos doh.gif
1.aš kava,ledai.(akcija "cento"pard,smilga ledams,nusipirkom 20 smile.gif )
2.Mb desreles,aš-raugintu tusintu kopustų su desrelem.
3.MB tie patys kopustai su desrelem,aš avizine kose su jogurtu ir bananu.dukriukas-bulvių kukuliai su grietine.
4.mB-pomidorų sultys.Dukra-obuolių kompotas,aš-kefyro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 09 21, 19:34)
Sveikos ax.gif
PUSRYCIAI-man sausi pusryciai su pienu,MB kiausiniai kepti su slapdesre,duona,kecupas
PIETUS-vistienos blyneliai su suriu,padaziukas,marinuoti agurkai,o MB valge su paprika ir zaliais agurkais
VAKARIENE-saldi bulka su uogiene,MB dar su kondensuotu pienu,hematogenas,moliugu seklos,martinis(su akcija) biggrin.gif

Kokie čia blyneliai vištienos g.gif ?receptuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 09 20, 22:22)
taupau pinigėlius, bet ne žodžius  bigsmile.gif  smile.gif

thumbup.gif
Šiandien:
Mano:
I- keptas sumuštinis su vištiena, saldus čili majonezas, petražolės, sūris (darbe)
II- vištienos gulešas su kalafijorais, grikiai, salotos: kopūstas, paprika avokadas, citrinos sultys.

Vyro:
I- brandinta pomidorinė sriuba, duona
II- brandinta ryžių užkepėlė, bulvės, pomidoras
III- sloksniuotoje tešloje keptos dešrelės, obuoliai su cinamonu
IV- ledai, sausainiai
Atsakyti
Receptukas lb paprastas:sekmadieni kepem vista ir liko ciela krutinele,na as ja susmulkinau,imusiau pora kiausiniu,tada pora saukstu majonezo,apie sauksta krakmolo,itarkavau surio,idejau zalumynu,prieskoniu,ir kepiau tokius blynelius-kepsniukus 4u.gif
Na mums lb patinka,taip pat kepu ir is zalios vistienos arba is kiaulienos,na mergaites kiek zinau taip pat zino si receptuka,as dar kartais pievagrybiu ipjaustau,gaunasi tikrai nemazai,o ir nera brangu bigsmile.gif
Atsakyti
Trečiadienio meniu buvo toks:
I-dešrelės su pomidorais, kava, arbata
II-brandinti barščiai, keptos cukinijos sviesto-grietinės padaže
III-cukinijų tortas, perteptas pakepintu faršu su svogūnais, česnakais ir ketčupu. Laaabai skanu, o ir mano vyrukams labiau patiko, nei su pomidorais thumbup.gif
Obuolių kompotas, "gaidelio" sausainiai biggrin.gif
Atsakyti
1.aš-kava,kepti sumustiniai(formine duona,majonezas,pomidoras,tarkuota desra su sūriu)
2.mes su Mb-brandinti teoskinti kopustai,desreles,bulvės.
3,.aš-2 ledai.
4.visiems-troskintos kepeneles,bulves,marinuota paprika.
5.man-kefyras su linu semenimis
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB valge hematogena ir obuoli,man kava
PRIESPIECIAMS-man obuolys,keli guminukai
PIETUS-kepti grybai grietines padaze,virtos bulves,marinuoti agurkai
VAKARIENE-keksas,pienas

Veliau as dar "zarnyno sluota"valgysiu su jogurtu smile.gif ,t.y.kvieciu selenas ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
1. Kiaušinienė su šlapdešre, pievagrybiais, svogūnlaiškiais, šviežiu agurku, pomidorų padažu, MB arbata, man šiek tiek kavos;
2. Čili sriuba (jai pirkti šiandien produktai: jautienos faršas, rudosios pupelės konservuotos, pomidorai konservuoti, čili prieskoniai, pomidorų pasta; sumoj išleista ~5.50€ šiems produktams; šaldytuve turėjau čili pipiriuką jelapeno, svogūno, česnako, tai kažkiek susitaupė), man koka kola (pirkta, tai plius 2.09€ už didelį butelį), MB pabaigė Fantą; skrudintas batonas, apteptas margarinu ir česnaku;
3. Kol kas nežinom, bet jei bus noro, MB žuvies pirštelių išsikeps (aš irgi paknibinėsiu) ir arbatos.

Šiandien padarytas didysis apsipirkimas. Išleista ~40€ (lietuvių parduotuvėj norimi/mėgiami/reikiami produktai įprasti, apsipirkimas paprastoj vietinėj pigioj parduotuvėj (Norfos stiliaus) ir kadangi pamiršti kai kurie svarbūs produktai, tai teko nueit į brangesnę, esančią šalia namų.. ). Šiai savaitei (iki kito ketvirtadienio) reikės turbūt tik pieno papildomai dasipirkti smile.gif
Atsakyti