Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikutes wink.gif
Šiandien mūsų meniu
Mano:
I- brandintas vištienos guliašas su kalafijorais, grikiai, paprika, agurkas, avokadas
II- Orkaitėje kepta mini pica (šaldytū mažų picų tokių kaip sumuštinis nusipirkau), keptas prancūziškas batonas su česnakai, žolelėmis.
III- puse šnicelio (kiaulienos faršas, sūris, šoninė), šaukštas bulvių košės, agurko, pomidoro griežinėlis.

Vyro:
I- Silkė su pomidorais (iš skardinių), duona
II- brandintas vištienos guliašas su kalafijorais, grikiai, agurkas
III- obuolys, sausainiai
IV- kažkas iš šitų nesąmonių, kurių šiandien pripirkau gausiai: ledai, sūdyti riešutai, šokolas, riešutai šokalade, čipsai, grūdų batonėliai.

Štai kokius skanumynus šiandien iškepiau rytojui, bet neatsispyriau neparagavusi ir pati, puse šniceliuko ir aš suvartojau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 22 rugsėjo 2011 - 21:34
deimapov, kaip skaniai atrodo wub.gif

aš keliom dienom dingstu iš eterio, nes nieko negaminsiu smile.gif šiandien atvažiavau pas tėvus, sekmadienį truputį į Latviją išlekiu, tai meniu tik nuo antradienio bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 09 22, 21:37)
deimapov, kaip skaniai atrodo  wub.gif

aš keliom dienom dingstu iš eterio, nes nieko negaminsiu smile.gif šiandien atvažiavau pas tėvus, sekmadienį truputį į Latviją išlekiu, tai meniu tik nuo antradienio bus  ax.gif

Skaniai ir buvo, dėkui wink.gif
O tau gero savaitgalio mergyt smile.gif Aš savaitgalį ilgai dirbsiu tai nežinau koks tas meniu bus, rytojui esu pasiruošusi vištienos blauzdeles, šiandien nusipirkau tai kažką iš jų, o savaitgalį tai bus matyti
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 09 22, 22:33)
Štai kokius skanumynus šiandien iškepiau rytojui, bet neatsispyriau neparagavusi ir pati, puse šniceliuko ir aš suvartojau smile.gif

Šedevras bigsmile.gif nereliai skaniai ir gražiai atrodo thumbup.gif

mes vakar:
I-Man - gaidelio sausauniai, kava, vyrams - po dešrelę su pomidoru, arbata
II-brandinti barščiai, cukinijų torto likučiai, pasukos, sūnus - picą ant pirktinio pado su sūriu ir pomidorais kepėsi.
III-virtiniai su bulvėmis (iš kameros, čia vadinasi - gamino vyrai, aš namuose nebuvau cool.gif ), barankytės su arbata

Šiandien:
I- manų košė su agrastų uogiene, kava, arbata
II- Pupelių sriuba, keptos duonos, pupelių, obuolio, sūrio, česnako mišrainė su majonezu
Vakare laukia karka pamarinuota savo valandos thumbup.gif , alus irgi.. blush2.gif
Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
deimapov,kaip recepto norėčiau 4u.gif

Vaikas mokykloj,vyras darbe valgė.
1.aš-varškė su aviečių uogiene.kava 3in1
2.aš-šilkiniai bulvių kukuliai(parduotuvės)su grietine.Ledai.
3.aš ir MB-brandintos kepenėlės su makaronais,marinuota paprika.
4.Visiems-kepiau obuolių pyragą,kas su pienu ar arbata valgysim.ir man dar kefyro stiklinė su linų sėmenimis
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 09 23, 13:58)
Šedevras  bigsmile.gif nereliai skaniai ir gražiai atrodo  thumbup.gif

QUOTE(Laureanza @ 2011 09 23, 17:55)
deimapov,kaip recepto norėčiau 4u.gif

Dėkui merginos smile.gif Receptukas paprastas wink.gif Faršas su svogūnais, prieskoniais, česnaku, kaip kas mėgstate. Į faršo blyną dedame juostelę sūrio, na tokią daug maž kaip pic nic sūrio dešrelės, tokio dydžio, tada užlipdome faršu kraštus, kad sūris būtu viduje. Apviniojame šnicelį su šonine (aš nežinau kokia ta šoninė, žalia, nerūkyta berods g.gif pjaustyta plonomis juostelėmis. Na ir aš kepiau orkaitėje pradžioje apie 20min uždengusi folija, po to foliją nuėmiau ir pavartant šnicelius dar kepiau apie 20min. Na ir skanaus wink.gif
Šiandien:
mano meniu:
I- du sumuštiniai su tunu savo sultyse, majonezas, svogūnas, agurkas.
II- pyragas (svečiuose)
III- keptas prancūziškas batonas su česnakais ir žolelėmis, vyno taurė blush2.gif

Vyro:
I- keptos mini picos
II- bulvių košė, šniceliai apvynioti šoninės juostelėmis, salotos: pomidoras, agurkas, svogūno laiškai, apvirti kalafijorai
III- bandelė, šokoladukas, obuolys.
IV- sūdyti riešutai, čipsai

RYtojui kepu vištienos blauzdeles su bulvėmis, morkomis, svogūnu. (orkaitėje), bei verdu šviežių kopūstų sriubytę: nuo mėsos storai nupjauta skūra, supjaustyta mažais gabalėliais, dėl buljono; bulvės; morkos; svogūnas; šviežias kopūstas; prieskoniai; skardinė vištienos sriubos
Atsakyti
Na visgi apturėjau naktipiečiukus... vištienos blauzdelė, bulvės, paprika, agurkas...
Atsakyti
laba smile.gif
1. Kava su pienu, skrudintas batonas su juodųjų serbentų džemu; (MB pusryčių nežinau, miegojau, kol valgė);
2. 4 maži maišeliai (tie, kur free sample - nemokami pavyzdžiai būna) guminukų, brandinta čili sriuba; MB darbe valgė sumuštinį, arbatos/kavos, šiek tiek brandintos čili sriubos namie;
3. Nevykę cepelinai/didžkukuliai (šaldyti pusfabrikačiai), alus, taurė sidro.
4. Tikėtina, kad būsimi naktipiečiai - sumuštiniai su juoda duona/batonu/agurku/rūkyta dešra arba batonu/kumpiu/agurku.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,vakarykscio meniu nerasysiu,nes nieko negaminau,pasiciupom kas ka radom,as sveciuose buvau,tik vakare pas tevuku kopustienes pavalgem ir troskintos vistienos ax.gif,tik vakar dar primarinavau sparniuku ir blauzdeliu tai snd reikes kept smile.gif
Atsakyti
ketvirtadienis
Pusryciai - kava, sumustiniai, varske
Pietus - man virti kiausiniai, vyrams keptas kepenu pastetas ( Norfos akcijinis )
vakariene - karbonadai, virtos bulves, kepti burokeliai, silke su burokeliais ir majonezu, obuoliu pyragas, obuoliais

penktadienis
pusryciai - kava, sumustiniai, varske
Pietus vakaryksciai karbonadai
Vakariene - keptas karsis ( brolis atveze ) su burokeliais sumajonezu, kepti obuoliais, obuoliu pyragas,

Siandien -
Pusryciai i lova thumbup.gif - keptos desreles su kiausiniu, kava , tevukas kavos su sumustiniais
Pietus - net nezinau kaip pavadinti - "pachliobke " lotuliukas.gif - virtos bulves gabaliukais, pakepinau desreliu parukytu, grybu ir viska suverciau i bulves, dar grietines, krapu sauja, na jau su saukstu reikia viska kabinti tongue.gif
Vakariene - silke su grybais pomidoru padaze, o as iseinu i gimtadieni tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...97&t=753407
Šiandien:
Mano:
I- karštas sumuštinis su garstyčiomis, sūriu, kumpiu
II- brandinta kopūstų sriuba, batonas
III- čipsai

Vyro:
I- bananas, šokoladas
II- vištienos blauzdelės, bulvės, pomidoras
III- čipsai, riešutai šokolade
Atsakyti
PUSRYCIAI-blynai su silta obuolene,pienas
PIETUS-kavinukei salotos man o MB valge apkepele
VAKARIENE-kepti sparniukai,blauzdeles,marinuoti pomidorai,cili padaziukas,keli sausainiai,obuoliu-nektarinu kompotas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 24 rugsėjo 2011 - 20:19