Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

laba smile.gif
1. Žuvies piršteliai, pomidorų padažas, pomidoriukai, MB arbata, aš pabaigiau kolą
2. Virti kiaušiniai (MB su majonezu ir kumpio griežinėliu, arbata, o aš dariausi įdarytus - trynį, pjaustytą smulkiai rūkytą dešrą, agurką sumaišiau su majonezu ir sudėjau masę į baltymus), gėrimas (citrinų sultys išspaustos, sirupas, vanduo);
3. MB darbe pietavo (arbata, sumuštinis), o man kava su pienu, šokolado gabalėlis, sumuštinis
4. Makaronai su carbonara padažu ir vištiena, pjaustyta gabalėliais smile.gif
Atsakyti
Labu labu wink.gif
Šiandien:
Mano:
I- sumuštinis su avokadu ir vištiena
II- žuviškas malonumas (kažkada buvau receptą ir foto įmetusi, žuvies file suktinukai su sūriu, sviestu, krapais, apvoliota miltuose, kiaušinyje, džiūvesėliuose, kepta fritiūrinėje), agurkas, čili pipiriukas
III- čipsai

Vyro:
I- pica,
II- sumuštinis su avokadu ir vištiena
III- čipsai
Atsakyti
Vakar:
PUSRYCIAI-man brandinti keli sparniukai ir blauzdele,MB kepti kiausiniai
PIETUS-MB darzoviu troskinio pas tewuku,as vis dar vistiena dabaiginejau su duona
PAVAKARIAI-ledai
VAKARIENE-man pica(vaisino),MB kepta duona su cesnaku

Siandien kepsniukus valgysim,MB parveze is tevuku ax.gif
Atsakyti
šeštadienio meniu:
I-kiaušinienė (plakta su pienu), kava, arbata
Į mišką įsidėjom keptos karkos su duona ir raug. agurkais, keptos duonos su česnaku, obuolių, sausainių, arbatos
Vakare baigėm pupelių sriubą, vyrai pasikepė voveruškų su spirgučiais.

sekmadienis:
I-saldūs varškėčiai su obuoliais, kava, arbata
II-pica mieste, gira blush2.gif
III-šašlykai, marinuoti obuolių sultyse, ryžiai, marinuoti svogūnai, agurkėliai.
Šviežiai spaustos obuolių/kriaušių sultys, šokolado po gabaliuką.
Atsakyti
Na pas mane savaitgaliai buna balaganas, o ne meniu, tad net nerasysiu tongue.gif. Valgom kas ka norim, kada norim, arba kur isvaziuojam, nu retai namie tvarkingai iseina pavalgyti ax.gif
Tad jau pirmadienis ir griztam i normalu meniu smile.gif
1. kava , jogurtas, vakaryksciai blynai su obuoliais
2. sv kopustu sriuba, brandintos desreles su darzovem
3. spageciai
Atsakyti
aš ir vėl čia 4u.gif Savaitgalį praleidau pas tėvus 4u.gif
deja nebebuvau Latvijoje, nes finansinė padėtis ne kokia unsure.gif kelionę atidėjom geresniems laikams unsure.gif

taigi šiandienos meniu:
I - draugo mamos keptas pyragas, arbata
II - pas draugo tetą valgėme varškės sūrį su uogiene, vėliau po karštą bandelę su šonine ir svogūnais
III - kažkas panašaus į bulvių piure. Man su balandėliu (mama įdėjo), draugui su grybais
IV - aš jau nieko nebevalgysiu, draugas arba pabaigs piure su balandėliu, arba taip ką nors užkąs

Beklaidžiodama internete radau įdomių receptų puslapį thumbup.gif atrodo viskas taip paprasta, bet skanu thumbup.gif taigi išdidžiai pristatau kasuvalgyti.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 09 26, 17:38)

liuks puslapiukas drinks_cheers.gif ,turesiu daugiau laiko,reikes idemiau paskaitynet 4u.gif
Atsakyti
Vakarykštis meniu:
1. MB arbata, keli koldūnai (išsivirė visą puodą, bet nesuvalgė nei vieno - dingo apetitas doh.gif lotuliukas.gif ), įdarytus kiaušinius pabaigė; mano - sumuštinis, kava su pienu;
2. MB pietūs darbe (sumuštinis, arbata/kava); mano užkandžiai nenormalūs (saldainiukai, šokoladas, dešra su agurku biggrin.gif );
3. Pūkučiai, bulvytės fri, vynuogės, sūris, vyšniniai pomidoriukai, vynas

Šiandien kadangi abu dirbam skirtingose pamainose, tai meniu kaip ir nelabai galiu rašyt (nevalgiau pusryčių, mano tik kava, o ką mb valgė - nežinau.. gal koldūnus pabaigė, arbatos išgėrė. pietūs darbe, o vakarienei irgi kas ką, jeigu bus apetito.. tai normalaus meniu kaip ir nėra smile.gif )..
Atsakyti
Na rasau as:
PUSRYCIAI-man sausi pusryciai su pienu,MB bananai,aviziniai sausainiai,obuolys
PRIESPIECIAMS-man ledu kokteilis su pienu(sveciuose)
PIETUS-kepsniukai su pomidorais ir suriu,makaronai,agurku-pomidoru-poru salotos su grietine,kompotas
VAKARIENE-jei ir noresim ko valgyt tai uzkrimsim kokiu sausainiu ar saldzios bulkos,jau nieko nebegaminsiu snd biggrin.gif

Taip pat per diena geriau daug svieziu obuoliu sulciu-SKANUMELIS!!! thumbup.gif
Atsakyti
Pirmadienį valgėme:
I-av. dribsnių košė, vyrams dar ir po dešrelę, kava, arbata
II-likusius šašlykus smulkiai supjausčiau, patroškinau su morkomis ir svogūnais, tada sudėjau ir ryžius. Gavosi toks "a-la plovas". Valgėm su šv. agurkais.
III-Voveraičių sriuba, cukinijos - svogūnų blynai su grietine. Džiovintų obuolių kompotas.
Atsakyti
Labu wink.gif
Meniukai:
Mano:
I- šviežios kiaulienos dešrelės apvyniotos šonine, keptos orkaiteje, agurkas
II- vafliukai, bananai, čipsai
III- Dar nežinau, gal bandelė, grūdėta varškė arba tai ką pagaminsiu vyrui rytojui iš kiaulienos kumpio

Vyras:
I- šaltibarščiai, bulvės
II- vištienos krūtinėlės kepsniai, bulvės, agurkas
III- bandelė, šokoladukas, bananas
IV- šviežios kiaulienos dešrelės apvyniotos šonine, keptos orkaiteje, pomidoras, ledas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 27 rugsėjo 2011 - 16:41
Šiandieninis:
I - draugas valgė dribsnius su pienu, aš nieko
II - vištienos krūtinėlės kepsneliai/blyneliai su vakarykšte bulvių piure, marinuotos paprikos, adžika. Draugas dar obuolių - morkų salotas valgė
III - man šokoladukas blush2.gif draugas pabaigs kepsniukus, gal dar ką nors užkąs

Ai dar vakarykštis meniu šiek tiek pasikeitė. Vakare aš sukapojau likusį balandėlį, draugas valgė šviežią duoną su aviečių uogiene
Atsakyti