Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

I-as valgau beveik per pietus tai charcio sriubyte,mb jogurtas,sausainiai ir sumustinukai
II-mb brandintas plovas
III- man sumustinis,zele ir kelios spurgos(varske gavau nemokamai) ir arbata, MB moliugu sriubyte daug spurgu,sausainiu ir arbatos keli puodai biggrin.gif
Vaisinu spurgytem varskes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chantel: 07 lapkričio 2011 - 21:25
QUOTE(Almost @ 2011 11 06, 23:44)
... meduolinį žmogutį (turbūt vien dėl to valgiau, kad labai patinka forma...

hihihi.gif

QUOTE(hirundo* @ 2011 11 07, 17:35)
...šiandien turguje nusipirkau daug mėsos...
...Viso mėsai išleidau 33 lt, bet šaldiklis pilnas, porai savaičių turėtų užtekti...

thumbup.gif

Chantel oi kokios gražios spurgytės pasaka smile.gif Šaunuole.

Mūsų šiandienos meniukai:
Mano:
I- bandelė su kumpiu ir sūriu (darbe)
II- sumuštinis su sūriu, pistacijomis, spanguolėmis, salotomis. (darbe)
III- prancūziška bandelė su įdaru (dešrelės, sūris, majonezas, kečupas)

Vyro:
I- sumuštinis su vištiena, rūkyta kiaulienos šonine
II- bananai, brandintas plokštainis su grietine
III- prancūziškos bandelės su tuo pačiu įdaru kaip ir man
IV- prancūziška banelė arba čipsai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 07, 22:32)
hihihi.gif
thumbup.gif

Chantel oi kokios gražios spurgytės pasaka smile.gif Šaunuole.

Kaip as jomis patenkinta lotuliukas.gif visada norejau isikepti tokiu spurgu kaip parduoda IKI , su traskia ta odele ir pavyko skonis nuostabus ir traska ji . niam niam.
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 11 07, 21:36)
Kaip as jomis patenkinta  lotuliukas.gif visada norejau isikepti tokiu spurgu kaip parduoda IKI , su traskia ta odele ir pavyko skonis nuostabus ir traska ji . niam niam.

Super wink.gif
Aš ir dabar valgau savo prancūzišką bandelę su įdaru ir taip pat traški plutelė mmm kaip smagu biggrin.gif tik valandų ne per mažiausiai mano vakarienei biggrin.gif bet kitaip neišeina, visad taip vakarieniauju, kol grįžtu iš darbo, kol pasitaisau taip ir gaunasi jau toks laikas...
Šią savaitę labai džiaugiuosi, savaitei išleista 19 svarų dviems, tai super smile.gif

Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 07, 22:40)
Super wink.gif
Aš ir dabar valgau savo prancūzišką bandelę su įdaru ir taip pat traški plutelė mmm kaip smagu biggrin.gif tik valandų ne per mažiausiai mano vakarienei biggrin.gif bet kitaip neišeina, visad taip vakarieniauju, kol grįžtu iš darbo, kol pasitaisau taip ir gaunasi jau toks laikas...
Šią savaitę labai džiaugiuosi, savaitei išleista 19 svarų dviems, tai super smile.gif

oho, tikrai jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 11 07, 21:46)
oho, tikrai jus  thumbup.gif

Na bet žinai, jei vieną savaitę mažiau, tai kitą kompensuojasi biggrin.gif Na šią ir neturėtų būti daug, kameroje dar mėsų, dešrelių, žuvies nemažai. Bet jei jau šią daug neišleisim, tai kitą tikrai mėsų apsipirkimas laukia smile.gif

Ryt dirbu tik 8h, tai jau sakiau gaminsiu normalų maistą biggrin.gif ne jokias karštas bandeles su sūriais ir pan, o jau kokius šaltibarščius ir kažką mėsiško biggrin.gif čeburėkus, lietinius arba žemaičius gal. g.gif
Atsakyti
Chantel tavo spurgytes thumbup.gif

Pusryciai - kava, sumustiniai
Pietus - man vakaryksciai grikiai su pomidorais, tevukas kiausiniu su lasinukais pasikepe
Vakariene - virtos bulves su vakaryksciu troskiniu ir marinuotais agurkais, pyragas su obuoliene ax.gif
Atsakyti
Chantel,spurgytes super atrodo 4u.gif
Ir kam reikejo man cia lyst nakciai,uzsimaniau dabar kazko biggrin.gif
Atsakyti
Labukas
Šiandien:
mano meniu:
I- karšta bandelė su sūriu ir kumpiu(darbe)
II- lavašas su vištiena(darbe)
III- sumuštinis su sūriu, spanguolėmis, pistacijomis, salotomis (darbe)
IV- gal lietinis blynas gal sumuštinis koks

Vyro:
I- lavašas
II- spurgos, lavašas, sausainis
III- silkė, bulvių košė
IV- lietinis arba spurga, ledas.
Atsakyti
Pusryciai - kava, pyragas
Pietus - virti kiausinai, kepta zuvis
Vakariene - bulves, vistienos kepsniukai su raug kopustais ar marin.agurkais, pyragas, kompotas
Atsakyti
Sveikos smile.gif

PUSRYCIAI-karsti sumustiniai su desra ir suriu,arbata
PIETUS-trinta moliugu sriuba,zemaiciu blynai
VAKARIENE-man kepti kiausiniai su desra,raguolis,o MB gal dar ko uzkas,nes uzmigo biggrin.gif

O stai sriubyte,kaip tik vesiam rudeniui smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 08, 21:08)
O stai sriubyte,kaip tik vesiam rudeniui smile.gif

oi kokia sušildanti foto smile.gif

O aš štai rytojui ko prikepiau vyrui:
user posted image

Lietiniai vamzdeliai smile.gif Įdaras:koncervuoti žirneliai, sūris, kiauliena, svogūnas, morka.
Atsakyti