Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

QUOTE(Flegma @ 2011 07 31, 22:20)
I dantys biski pakrypen.

bet vis del to mes jau priekabios
Atsakyti
tai kad nieks pas mane nepavazeve, gal tik taip atrodo,nes is sono fotkinta schmoll.gif

user posted image

breketai nuimti tik pries menesi laiko, nemanau,kad per toki trumpa laiko tarpa gali kazkas labai stipriai issikraupyti
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 31, 22:39)
bet vis del to mes jau priekabios

Tai jau. blush2.gif
Va as ankssciau galvodavau kokie mana padruzkes dantys dailus. Idealus... ale ziuriu cia kuria diena, ka nelabai jau i idealus. Kokia biauri pasidariau. Net susisarmatijau, kai susigriebiau taip bemislijanti apie padruzkes dantis. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sokoladine_sirdute @ 2011 07 31, 22:43)
tai kad nieks pas mane nepavazeve, gal tik taip atrodo,nes is sono fotkinta  schmoll.gif

Nepyk. 4u.gif Bet te taip atrodi. blush2.gif

Kieklaika nesiojai breketus?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 07 31, 21:52)
Tai jau. blush2.gif
Va as ankssciau galvodavau kokie mana padruzkes dantys dailus. Idealus... ale ziuriu cia kuria diena, ka nelabai jau i idealus.  Kokia biauri pasidariau. Net susisarmatijau, kai susigriebiau taip bemislijanti apie padruzkes dantis. blink.gif
Papildyta:

Nepyk.  4u.gif  Bet te taip atrodi.  blush2.gif

Kieklaika nesiojai breketus?

du metus nesiojau smile.gif kai nueme liepe pasirinkt ploksteles ar to lanko noriu. Kazkaip keista,nes kiek girdejau tai beveik visiems ir ta lanka ir plokstele deda g.gif
as ir labai priekabi pasidariau dantu atzvilgiu biggrin.gif
o kiek laiko jus nesiojat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokoladine_sirdute: 31 liepos 2011 - 21:54
toje foto tikrai atrodė pavažiavęs. Graži šypsena, dantų forma graži, ir gražu, kad palinkę kažkiek į priekį, ir aš norėčiau taip
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 31, 21:54)
toje foto tikrai atrodė pavažiavęs. Graži šypsena, dantų forma graži, ir gražu, kad palinkę kažkiek į priekį, ir aš norėčiau taip

dekui:) bloga nuotrauka idejau. Kazkaip galvojau apie nuotraukos ryskuma, o ne apie tai kaip atrodo joje dantys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladine_sirdute @ 2011 07 31, 22:54)
du metus nesiojau smile.gif kai nueme liepe pasirinkt ploksteles ar to lanko noriu. Kazkaip keista,nes kiek girdejau tai beveik visiems ir ta lanka ir plokstele deda  g.gif
as ir labai priekabi pasidariau dantu atzvilgiu biggrin.gif
o kiek laiko jus nesiojat?  4u.gif

As tik penkis men.
Kreipkis- "tu" i mani 4u.gif
Ma saki, ka vielike klijuos is vidaus i plokstele a ka te reiks nesiot.
Atsakyti
as net susigedau del savo priekabumo... soriukas
Atsakyti
Balalaika, kaip trumpai tereiks nešioti bigsmile.gif kokia būklė buvo prieš? keista, kad net metų neprireikė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2011 08 01, 00:17)
Balalaika, kaip trumpai tereiks nešioti bigsmile.gif kokia būklė buvo prieš? keista, kad net metų neprireikė ax.gif

ČIA gali pamatyt pasikeitimus, pirmą dieną po sudėjimo ir dabar. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 01, 10:24)
ČIA gali pamatyt pasikeitimus, pirmą dieną po sudėjimo ir dabar. smile.gif

kaip smagu, kad viskas taip greit tvarkosi
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 30, 13:21)
Aš atsimenu Svajai dėjo kažkokį lankelį virš breketų, jeigu neklystu - būtent dantenoms pakelti. Reikėtų pačios Svajos paklausti, gal ji kažką tiksliau pasakys smile.gif

taip, kažką dėjo jai, kad dantenos mažiau matytųsi, grįš po atostogų, užsuks gal į temą pasakys pati tiksliai smile.gif

Man irgi pasirodė iš karto, kad pavažiavę, bet kitoje foto viskas gerai atrodo. Ir kiek daug dantų matosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 rugpjūčio 2011 - 10:36