Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 01, 10:24)
ČIA gali pamatyt pasikeitimus, pirmą dieną po sudėjimo ir dabar. smile.gif

GRAZU! 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimą. pilkos gumytės irgi gali nusidažyt? blink.gif apie elastinę grandinėlę tai jau nekalbu, bet vakar pasižiūrėjau į veidrodį ir nustebau labai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 08 01, 16:07)
Merginos, turiu klausimą. pilkos gumytės irgi gali nusidažyt?  blink.gif apie elastinę grandinėlę tai jau nekalbu, bet vakar pasižiūrėjau į veidrodį ir nustebau labai.  blink.gif

Pilkos? g.gif keista
nebent gal labai stiprus dažiklis buvo, negali taip būt?
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 08 01, 16:07)
Merginos, turiu klausimą. pilkos gumytės irgi gali nusidažyt?  blink.gif apie elastinę grandinėlę tai jau nekalbu, bet vakar pasižiūrėjau į veidrodį ir nustebau labai.  blink.gif

pilkos ir keicia spalva... mano tokios baisios, kad baisu i veidrodi ziuret
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 01, 16:17)
Pilkos?  g.gif  keista
nebent gal labai stiprus dažiklis buvo, negali taip būt?

na, ką iš galbūt dažančių prieskonių naudoju, tai aitriąsias/saldžiąsias paprikas, jos oranžinės, bet tai nenaudoju jų kasdien.. viršuj gumytės jau beveik tris mėnesius nekeistos, apatinės keistos prieš tris savaites, bet visvien ir apatinės pasidažiusios truputi. kavos irgi beveik nebegeriu. jos dabar tokios purvinos geltonos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 08 01, 16:49)
na, ką iš galbūt dažančių prieskonių naudoju, tai aitriąsias/saldžiąsias paprikas, jos oranžinės, bet tai nenaudoju jų kasdien.. viršuj gumytės jau beveik tris mėnesius nekeistos, apatinės keistos prieš tris savaites, bet visvien ir apatinės pasidažiusios truputi. kavos irgi beveik nebegeriu. jos dabar tokios purvinos geltonos spalvos.

as tai tiesa sakant nzn nuo ko jos dazosi, bet mano pilkos gumytes dabar geldonai zalsvos...
Atsakyti
Na nzn ar keicias pilkos, pas mane virsuj pekeite, o apacioj paliko tas pacias, tai reiks atidziau paziuret ar lb skirias smile.gif
Balalaika tikrai grazu kaip jau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 01 rugpjūčio 2011 - 16:51
ačiū, smagu, kad ir jums neblogai atrodo mano dantys smile.gif Jau laukiu nesulaukiu TOS dienos, nesitikėjau taip greit bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(Emukas21 @ 2011 07 31, 15:44)
Nu man keistas tas stebuklas, dantys i sona nuvaziave  g.gif

smile.gif bet juk šiaip gražu, ane?
Aš manau, kad problema yra tokia - kiek matau aš - viršuje, pagal viršutinę lūpą, normaliai centras, o apačioje - turputį skiriasi. Tai, kad pačių lūpų centrai nesutampa, tai, manau, geriau pagal viršutinę derinti, jei kitaip neįmanoma.

Labai gražūs dantukai, forma. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
jau penktadieni keliausiu i vizita thumbup.gif
Atsakyti
O as va padruzke sestadieni sutikau( seniai besimatem), tai ana pastebeja pokycius. Smagu buva girdet. ax.gif
Smagu del tu mergelikiu, katrom greit nuims breketukus. Oi gales dziauktis grazia sypsena! 4u.gif
Atsakyti
[quote=BlackHyacitnhus,2011 08 01, 19:54]
smile.gif bet juk šiaip gražu, ane?
Aš manau, kad problema yra tokia - kiek matau aš - viršuje, pagal viršutinę lūpą, normaliai centras, o apačioje - turputį skiriasi. Tai, kad pačių lūpų centrai nesutampa, tai, manau, geriau pagal viršutinę derinti, jei kitaip neįmanoma.

Na jei daryti tai daryti iki galo, bet anoj foto juk mates kad jau visai kita situacija, cia matyt foto netinkama buvo smile.gif
Atsakyti