Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

Aciu visom uz pagalba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 08 09, 23:13)
Sveikos keliaujancios grazios sypsenos link 4u.gif senokai jau buvau cia uzsukusi. Neseniai buvo man vizitas. Gydytoja dave elastikus. Labai vargstu kol juos isidedu. Pasidalinkite jei nesunku savo patirtimi, kaip sudraugavote su elastikais ax.gif  g.gif

O gal žinot, ar elastikus reikia nešioti visada, esant netaisyklingam sąkandžiui? Ar tik tam tikrais atvejais, kuriuos nustato ortodontė? Nes pas mane kryžminis + matosi, kad centras ne vietoj, tai turbūt ir man teks šitas "malonumas" ? g.gif kažkaip nepaklausiau ortodontės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 08 10, 13:10)
Aciu visom uz pagalba 4u.gif  4u.gif

as irgi issiunciau, nors apie kai kuriuos dalykus tenai neturejau zalio supratimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 08 10, 17:06)
as irgi issiunciau, nors apie kai kuriuos dalykus tenai neturejau zalio supratimo  blush2.gif

As ir ten puse nesupratau, tai zigzagais deliojau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai aš irgi prie tų pačių "iš akies" klubo biggrin.gif

Dar va įmetu foto įvertinimui
user posted image

Klausykit mergos gi aiškiai du dantys pirmukas ir antrukas vienoj pusėj žemiau, man gyd kažkodėl arba nemato arba čia ale normalu, gal man jai foto nunešt ir sakyt kas man kliūna? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 10 rugpjūčio 2011 - 16:30
Nu as ir matau, atrodo kai nuvaziave dantys, nusinesk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 08 10, 10:24)
Einu siandien higienos darytis. Nu bet jau is anksto sunervino, dar tik registruojantis biggrin.gif Turejau jau pries kuri laika is beta.lt kupona higienai nusipirkus, pataupysiu, galvoju biggrin.gif Paskambinu pries pora dienu uzsiregistruot, sako - o jus cia su kuponu ar pilna kaina mokesit? Tai is karto supratau, kad pasizymi, kas su kuponu, o kas "normalus" klientas. Tai taip ir isivaizduoju kokio lygio ten ta higiena "kuponiniams" buna daroma...

As irgi toki turiu g.gif Parasyk, kaip sekesi.

QUOTE(natale @ 2011 08 10, 12:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Panos, sorry kad ne i tema, bet labai reikia magistriniam darbui. Gal galite uzpildyti anketa? Aciu  4u.gif
po zodzio apklausa reikia istrinti tarpa. Nes kitaip neduoda ikelti nuorodos  g.gif

http://apklausa .lt/f/aukstaitijos-nacionalinio-parko-ir-labanoro-regioninio-parko-gamtos-ir-nekiln-uwk7n7s/answers/new.fullpage

Uzpildziau, tik klausimuose apie etnografiniu sodybu ivertinima ir apie institucijas reikia spec. ziniu, tai pazymejau bele ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 08 09, 23:13)
Sveikos keliaujancios grazios sypsenos link 4u.gif senokai jau buvau cia uzsukusi. Neseniai buvo man vizitas. Gydytoja dave elastikus. Labai vargstu kol juos isidedu. Pasidalinkite jei nesunku savo patirtimi, kaip sudraugavote su elastikais ax.gif  g.gif
As juos paskutini sekmad. Masinoj be veidroduka susikabinejau.

QUOTE(Novia @ 2011 08 10, 09:17)
Tai as ir maldavau narkozes, ale nedare  lotuliukas.gif
O 4 dantis rove, nes ji megeja visus is karto kiek supratau.
Nors as is to matau tik pliusus.. jei rautu po viena kas savaite, tai ir antibiotiku kursas prasiplestu ir 4 savaites kankintis reiketu vietoj 1. O kad valgyt negaliu, tai ir po 1 negaleciau  biggrin.gif nes kai istine, tai ar taip ar taip prasizioti neimanoma.

O tai tu antibiotikus geri?

QUOTE(natale @ 2011 08 10, 12:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Panos, sorry kad ne i tema, bet labai reikia magistriniam darbui. Gal galite uzpildyti anketa? Aciu  4u.gif
po zodzio apklausa reikia istrinti tarpa. Nes kitaip neduoda ikelti nuorodos  g.gif

http://apklausa .lt/f/aukstaitijos-nacionalinio-parko-ir-labanoro-
regioninio-parko-gamtos-ir-nekiln-uwk7n7s/answers/new.fullpage

Iki kada uzpildyt?
Atsakyti
sveikutes, na man jau nueme.. bigsmile.gif ax.gif tikra tiesa dantys tapo baltesni ir manau tokio pat baltumo kaip pries tai.. bet nemoku as sypsotis doh.gif bliaaaaaam ar nebuvo taip kas nusiemete breketus?kvailas klausimas blush2.gif .. bet treniruojuos pries veidrodi visa diena.. doh.gif

Visa nuemimo istorija, labai neissigaskit.. 4u.gif biggrin.gif

Na ka pralaukiau 2 valandas..galvojau tuo metu - nuims nenuims..nes vis man tas priekinis nepatiko, milimetru pasisukes..pagaliau atejus mano eilei, atsiguliau i kede, dar jis man uzverze ta dantuka, as stojuos ir einu lotuliukas.gif o jie man sako palauk palauk, kur tu begi, juk nuimsim lotuliukas.gif (o as pamaniau, kad paverze, tai dabar man pasaakys vel po menesio pasirodyt, nesvarbu, kad minejo nuemima praita kart) biggrin.gif na ka likau sedet toj kedej savo, kokiom 40 minuciu..is pradziu priklijavo vielutes virsuje ir apacioje ..po to nueme breketukus ..galiu pasakyti 2minuciu darbas..beje tie kurie buvo pusiau skaidrus svelniau nusieme nei tie geleziniai..ant kruminio vienas tiek sunkiai ir skaudziai nusieme.kad maniau liksiu be danties..:/ bet palyginus su kliju valymu cia nieeekis..klijus valyti nuo virsutiniu dantu kosmaras, ta vibracija tiek duoda per galva, nemoku net nupasakot..dabar net galva skauda, ko gyvenyme nebuna lotuliukas.gif toks jausmas kad smegenis pragres lotuliukas.gif nuo apatiniu dantu valant jau normaliai , kentet galima..priekiniai dantys kazkiek gal jautresni i ta valyma pas mane buvo..nugrande klijus, nupoliravo, nueme antspaudukus..ir padovanojo prisiminimui breketukus:D stai ir viskas, 5tadieni einu kapu miegui pasiimti.. ax.gif vis dar negaliu apsiprasti su dantimis..nes ir veidas pasikeite juos nuemus, neber ''papustu lupu'' lotuliukas.gif nu zinokit kitokia isvis, nepriprantu prie saves.. doh.gif truksta man ziauriai ant tu dantu breketuku, visai negraziai jie be nieko atrodo.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 10 rugpjūčio 2011 - 18:44
QUOTE(blaze @ 2011 08 10, 18:22)
Klausykit mergos gi aiškiai du dantys pirmukas ir antrukas vienoj pusėj žemiau, man gyd kažkodėl arba nemato arba čia ale normalu, gal man jai foto nunešt ir sakyt kas man kliūna? biggrin.gif

Jaigu gydytoja nemato kas pacientui nepatinka, nuneščiau ir parodyčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2011 08 10, 20:28)
sveikutes, na man jau nueme.. bigsmile.gif  ax.gif  tikra tiesa dantys tapo baltesni ir manau tokio pat baltumo kaip pries tai.. bet nemoku as sypsotis doh.gif  bliaaaaaam ar nebuvo taip  kas nusiemete  breketus?kvailas klausimas blush2.gif .. bet treniruojuos pries veidrodi visa diena.. doh.gif

Sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Baltas pavydas, kaip aš laukiu tos dienos wub.gif Pasirodyk greičiau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 08 10, 19:22)
O tai tu antibiotikus geri?

aga 8 kapsules biggrin.gif t.y. 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 08 10, 19:28)
sveikutes, na man jau nueme.. bigsmile.gif  ax.gif  tikra tiesa dantys tapo baltesni ir manau tokio pat baltumo kaip pries tai.. bet nemoku as sypsotis doh.gif  bliaaaaaam ar nebuvo taip  kas nusiemete  breketus?kvailas klausimas blush2.gif .. bet treniruojuos pries veidrodi visa diena.. doh.gif

Sveikinu! Ismoksi sypsotis!

QUOTE(Novia @ 2011 08 10, 19:34)
aga 8 kapsules  biggrin.gif t.y. 3 dienas

Hm. Ma liepi skalaut erudriliu i patari nimesilia pavartot.
Atsakyti