sveikutes, na man jau nueme..

tikra tiesa dantys tapo baltesni ir manau tokio pat baltumo kaip pries tai.. bet nemoku as sypsotis

bliaaaaaam ar nebuvo taip kas nusiemete breketus?kvailas klausimas

.. bet treniruojuos pries veidrodi visa diena..

Visa nuemimo istorija, labai neissigaskit..
Na ka pralaukiau 2 valandas..galvojau tuo metu - nuims nenuims..nes vis man tas priekinis nepatiko, milimetru pasisukes..pagaliau atejus mano eilei, atsiguliau i kede, dar jis man uzverze ta dantuka, as stojuos ir einu

o jie man sako palauk palauk, kur tu begi, juk nuimsim

(o as pamaniau, kad paverze, tai dabar man pasaakys vel po menesio pasirodyt, nesvarbu, kad minejo nuemima praita kart)

na ka likau sedet toj kedej savo, kokiom 40 minuciu..is pradziu priklijavo vielutes virsuje ir apacioje ..po to nueme breketukus ..galiu pasakyti 2minuciu darbas..beje tie kurie buvo pusiau skaidrus svelniau nusieme nei tie geleziniai..ant kruminio vienas tiek sunkiai ir skaudziai nusieme.kad maniau liksiu be danties..:/ bet palyginus su kliju valymu cia nieeekis..klijus valyti nuo virsutiniu dantu kosmaras, ta vibracija tiek duoda per galva, nemoku net nupasakot..dabar net galva skauda, ko gyvenyme nebuna

toks jausmas kad smegenis pragres

nuo apatiniu dantu valant jau normaliai , kentet galima..priekiniai dantys kazkiek gal jautresni i ta valyma pas mane buvo..nugrande klijus, nupoliravo, nueme antspaudukus..ir padovanojo prisiminimui breketukus:D stai ir viskas, 5tadieni einu kapu miegui pasiimti..

vis dar negaliu apsiprasti su dantimis..nes ir veidas pasikeite juos nuemus, neber ''papustu lupu''

nu zinokit kitokia isvis, nepriprantu prie saves..

truksta man ziauriai ant tu dantu breketuku, visai negraziai jie be nieko atrodo..