Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

QUOTE(Tinar @ 2011 08 10, 19:28)
sveikutes, na man jau nueme.. bigsmile.gif  ax.gif  tikra tiesa dantys tapo baltesni ir manau tokio pat baltumo kaip pries tai.. bet nemoku as sypsotis doh.gif  bliaaaaaam ar nebuvo taip  kas nusiemete  breketus?kvailas klausimas blush2.gif .. bet treniruojuos pries veidrodi visa diena.. doh.gif

Sveikinam sveikinam sveikinaaaaammmmm ploja.gif victory.gif
na reikėjo mokytis šypsotis su breketais, dabar reiks mokytis šypsotis be jųsmile.gif
jezau kaip tau pavydžiu..aš jau nebegaliu sulaukt, kada man tokia šventė bus smile.gif
Atsakyti
Nu va ir as pasisakiau apklausoje..

kazkaip sugebejau nukasti dali tos plombos ar kaip ji vadnasi (paaukstinimo kad nenukast breketuku)
Atsakyti
sveikutes, na man jau nueme.. tikra tiesa dantys tapo baltesni ir manau tokio pat baltumo kaip pries tai.. bet nemoku as sypsotis bliaaaaaam ar nebuvo taip kas nusiemete breketus?kvailas klausimas .. bet treniruojuos pries veidrodi visa diena..

Visa nuemimo istorija, labai neissigaskit..

Na ka pralaukiau 2 valandas..galvojau tuo metu - nuims nenuims..nes vis man tas priekinis nepatiko, milimetru pasisukes..pagaliau atejus mano eilei, atsiguliau i kede, dar jis man uzverze ta dantuka, as stojuos ir einu o jie man sako palauk palauk, kur tu begi, juk nuimsim (o as pamaniau, kad paverze, tai dabar man pasaakys vel po menesio pasirodyt, nesvarbu, kad minejo nuemima praita kart) na ka likau sedet toj kedej savo, kokiom 40 minuciu..is pradziu priklijavo vielutes virsuje ir apacioje ..po to nueme breketukus ..galiu pasakyti 2minuciu darbas..beje tie kurie buvo pusiau skaidrus svelniau nusieme nei tie geleziniai..ant kruminio vienas tiek sunkiai ir skaudziai nusieme.kad maniau liksiu be danties..:/ bet palyginus su kliju valymu cia nieeekis..klijus valyti nuo virsutiniu dantu kosmaras, ta vibracija tiek duoda per galva, nemoku net nupasakot..dabar net galva skauda, ko gyvenyme nebuna toks jausmas kad smegenis pragres nuo apatiniu dantu valant jau normaliai , kentet galima..priekiniai dantys kazkiek gal jautresni i ta valyma pas mane buvo..nugrande klijus, nupoliravo, nueme antspaudukus..ir padovanojo prisiminimui breketukus:D stai ir viskas, 5tadieni einu kapu miegui pasiimti.. vis dar negaliu apsiprasti su dantimis..nes ir veidas pasikeite juos nuemus, neber ''papustu lupu'' nu zinokit kitokia isvis, nepriprantu prie saves.. truksta man ziauriai ant tu dantu breketuku, visai negraziai jie be nieko atrodo.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 10 rugpjūčio 2011 - 18:46
QUOTE(Tinar @ 2011 08 10, 20:45)

Manau nieko baisaus, rezultatas veidrodyje atperka viską wub.gif Tik man būtų gaila "papustų lūpų" biggrin.gif
Atsakyti
Jau idejau blush2.gif fotkinau bendra vaizda su kamera(bandziau sypsotis)..ryt nufotkisniu su fotiku dantukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 08 10, 19:41)
Hm. Ma liepi skalaut erudriliu i patari nimesilia pavartot.

Ta irgi naudoju, tik nuo skaumo kiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 08 10, 20:53)
Manau nieko baisaus, rezultatas veidrodyje atperka viską wub.gif Tik man būtų gaila "papustų lūpų" biggrin.gif

gaila ir man tu lupu:DD nors eik ir silikono dabar prisileisk:DDD taip graziai buvo:D o db lotuliukas.gif
nezinau ..nedziugina manes taip jau labai tas rezultatas nezinau kas cia man yra doh.gif apsiprast reik matyt
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 08 10, 19:45)
sveikutes, na man jau nueme..  tikra tiesa dantys tapo baltesni ir manau tokio pat baltumo kaip pries tai.. bet nemoku as sypsotis  bliaaaaaam ar nebuvo taip kas nusiemete breketus?kvailas klausimas  .. bet treniruojuos pries veidrodi visa diena..

Na ka pralaukiau 2 valandas..galvojau tuo metu - nuims nenuims..nes vis man tas priekinis nepatiko, milimetru pasisukes..pagaliau atejus mano eilei, atsiguliau i kede, dar jis man uzverze ta dantuka, as stojuos ir einu  o jie man sako palauk palauk, kur tu begi, juk nuimsim  (o as pamaniau, kad paverze, tai dabar man pasaakys vel po menesio pasirodyt, nesvarbu, kad minejo nuemima praita kart)  na ka likau sedet toj kedej savo, kokiom 40 minuciu..is pradziu priklijavo vielutes virsuje ir apacioje ..po to nueme breketukus ..galiu pasakyti 2minuciu darbas..beje tie kurie buvo pusiau skaidrus svelniau nusieme nei tie geleziniai..ant kruminio vienas tiek sunkiai ir skaudziai nusieme.kad maniau liksiu be danties..:/ bet palyginus su kliju valymu cia nieeekis..klijus valyti nuo virsutiniu dantu kosmaras, ta vibracija tiek duoda per galva, nemoku net nupasakot..dabar net galva skauda, ko gyvenyme nebuna  toks jausmas kad smegenis pragres  nuo apatiniu dantu valant jau normaliai , kentet galima..priekiniai dantys kazkiek gal jautresni i ta valyma pas mane buvo..nugrande klijus, nupoliravo, nueme antspaudukus..ir padovanojo prisiminimui breketukus:D stai ir viskas, 5tadieni einu kapu miegui pasiimti..  vis dar negaliu apsiprasti su dantimis..nes ir veidas pasikeite juos nuemus, neber ''papustu lupu''  nu zinokit kitokia isvis, nepriprantu prie saves..  truksta man ziauriai ant tu dantu breketuku, visai negraziai jie be nieko atrodo.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikinuuu!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Isivaizduoju,kad keista.Man irgi keista isivaizduot save be breketu 4u.gif bet taip buvo pradzioj,ir taip atsitiko pabaigoj rolleyes.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
man rodos kol as uzsidesiu visos nusiimsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 08 10, 20:53)
Jau idejau blush2.gif  fotkinau bendra vaizda su kamera(bandziau sypsotis)..ryt nufotkisniu su fotiku dantukus blush2.gif

Nepasakok, kad nemoki šypsotis. Labai graži šypsena wub.gif Dabar dar labiau užsimaniau, kad ir man nuimtų..
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 08 10, 19:53)
Ta irgi naudoju, tik nuo skaumo kiti  blush2.gif

Nimesilis da priesuzdegiminis, bet as jo gal nepilnus du pakiukus sunaudojau per kokius 5-6kartus. Biski bijojau, ka koka zaraza neprisimestu. O antibiotiku, ka i but israsen buc negerus. Brrr
Atsakyti
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 08 10, 17:02)
O gal žinot, ar elastikus reikia nešioti visada, esant netaisyklingam sąkandžiui? Ar tik tam tikrais atvejais, kuriuos nustato ortodontė? Nes pas mane kryžminis + matosi, kad centras ne vietoj, tai turbūt ir man teks šitas "malonumas" ?  g.gif  kažkaip nepaklausiau ortodontės  blush2.gif

Greiciausiai kad reikes ir tau nesiot. aisku kokius elastikus, kaip nesiot nustato orto.

QUOTE(ajaja @ 2011 08 10, 17:06)
as irgi issiunciau, nors apie kai kuriuos dalykus tenai neturejau zalio supratimo  blush2.gif

padariau kad butina atsakyti i lengvesnius klausimus. sunkesnius galima praleisti arba tada jau zigzagais varyt smile.gif
QUOTE(blaze @ 2011 08 10, 17:22)
Tai aš irgi prie tų pačių "iš akies" klubo biggrin.gif

Dar va įmetu foto įvertinimui
user posted image

Klausykit mergos gi aiškiai du dantys pirmukas ir antrukas vienoj pusėj žemiau, man gyd kažkodėl arba nemato arba čia ale normalu, gal man jai foto nunešt ir sakyt kas man kliūna? biggrin.gif

reiketu nusifotkinti pilnai sukandus, tada galima lyginti pagal tai kaip virsutiniai dantys lieciasi su apatiniu dantu viela. tada aiskiai matosi kas auksciau kas zemiau.
nu biski matos kad truputeli du dantukai zemiau nusileide, bet reikia ziuret kai tu pilnai sukandus.

QUOTE(Flegma @ 2011 08 10, 19:22)
As juos paskutini sekmad. Masinoj be veidroduka susikabinejau.
O tai tu antibiotikus geri?
Iki kada uzpildyt?

laikas leidzia dar pagalvot ir pildyt dar galima pora men smile.gif reikia 60 respondentu apklausti smile.gif
Atsakyti