Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 08 16, 02:24)
Beje, klausimas toms, kurios sąkandį taiso su elastikais, galima plačiau sužinoti, kaip tai yra daroma? Kažką traukią jie? Kaip suprantu, jie padeda tada, kai labai mažas skirtumas tarp žandikaulių?

Pas mane buvo ne gilus, o galinis sąkandis, kai žandikauliai dydžiu vienodi, bet tarp jų didelis tarpas. Ir man sakė, kad gali reikėti herbsto, bet uždėjus apatinius breketus gavau elastikų ir maždaug per 3mėn. ištaisė mano sąkandį. O dabar, jau apie 2mėn. elastikus nešioju tik kas antrą naktį, sąkandžio palaikymui mirksiukas.gif Labai džiaugiuosi, kad neprireikė herbsto, sutaupiau ne tik pinigų, bet ir daug laiko.
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 08 16, 10:04)
Pas mane buvo ne gilus, o galinis sąkandis, kai žandikauliai dydžiu vienodi, bet tarp jų didelis tarpas. Ir man sakė, kad gali reikėti herbsto, bet uždėjus apatinius breketus gavau elastikų ir maždaug per 3mėn. ištaisė mano sąkandį. O dabar, jau apie 2mėn. elastikus nešioju tik kas antrą naktį, sąkandžio palaikymui  mirksiukas.gif  Labai džiaugiuosi, kad neprireikė herbsto, sutaupiau ne tik pinigų, bet ir daug laiko.

o kruminiai dantys gerai susikanda? Nera tarpo tarp virsutiniu ir apaptiniu kruminiu dantu?
Atsakyti
Kazko siandien skauda dantus... sad.gif
Atsakyti
O man viena krumini is lempos vakar ryte kai pradejo skaudet, tai net nakti miegot negalejau doh.gif
Atsakyti
Veretejaxxx, Esha 4u.gif 4u.gif
QUOTE(natale @ 2011 08 16, 15:02)
o kruminiai dantys gerai susikanda? Nera tarpo tarp virsutiniu ir apaptiniu kruminiu dantu?

Ne, dabar viskas labai patogiai susikanda. Jokių tarpų nebeliko smile.gif
Atsakyti
verysad.gif blink.gif unsure.gif ***** taip susinervinau dėl tų ruoželių, kad net karšta pasidarė... Kartu ir nuliūdau. Yra 2 variantai: arba ten subraižė, arba nuo per ilgus metus netinkamosi valymosi atsirado (kas irgi įmanoma, nes anksčiau paspausdavau šepetėlį..). Jie taip nesimato, bet kai visiškai nusausino dantisir įjungė stiprią šviesą man parodė orto prieš dedant, kad pretenzijų vėliau jai nereikščiau. Aš įtariu, kad galėjo su soda subraižyti, kai poliravo.
Na, nieko, kai nuims breketus, imsiuos emalio smile.gif, yra pirkti visokių priemonių jam atstatyti. Bet kai pagalvoji, jog emalis yra stipriausia medžiaga žmogaus kūne ir tokį brangų dalyką galėjo subraižyti toks š kaip soda, tai nervas ima. verysad.gif prajexali...

Natale, sakai tiesa smile.gif , ypač man patiko Tavo kažkada sakyta statistika dėl lūžimo. Man rodė kataloge, kaip atrodo herb, spyruoklės ir dar kažkoks ten (nepamenu, gal minėtas?), bet stūmia žandikaulį herbsto principu (prisukami varžteliai), bet jis ten tox miniatiūrinis palyginus... Beje, dėl įdomumo, radau intike kelis herbsto variantus, tai Lt naudojamas (kiek žinau, bet neaišku, ar visais atvejais), dar yra visai nieko, yra baisesnių pagal lanko padėtį (eina per gomūrį). Paieškosiu pc, jei rasiu, įkelsiu pasižvalgyti, gal kam bus įdomu.
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 08 16, 18:52)
Na, nieko, kai nuims breketus, imsiuos emalio smile.gif, yra pirkti visokių priemonių jam atstatyti. Bet kai pagalvoji, jog emalis yra stipriausia medžiaga žmogaus kūne ir tokį brangų dalyką galėjo subraižyti toks š kaip soda, tai nervas ima.  verysad.gif prajexali...

Nenoriu taves liudint, bet emalio tu niekaip neatstatysi schmoll.gif Gali sustiprint, kad daugiau neskilinetu (nors nuo breketu emalis linkes dar daugiau paskilinet).
Ir per higiena tau ju tikrai negalejo taip subraizyt biggrin.gif Kentejo emalis gal nuo gliaudomu riesutu, nuo kito kieto maisto, nuo netaisiklingo dantu valymo ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 08 16, 18:52)
verysad.gif  blink.gif  unsure.gif ***** taip susinervinau dėl tų ruoželių, kad net karšta pasidarė... Kartu ir nuliūdau. Yra 2 variantai: arba ten subraižė, arba nuo per ilgus metus netinkamosi valymosi atsirado (kas irgi įmanoma, nes anksčiau paspausdavau šepetėlį..). Jie taip nesimato, bet kai visiškai nusausino dantisir įjungė stiprią šviesą man parodė orto prieš dedant, kad pretenzijų vėliau jai nereikščiau. Aš įtariu, kad galėjo su soda subraižyti, kai poliravo.
Na, nieko, kai nuims breketus, imsiuos emalio smile.gif, yra pirkti visokių priemonių jam atstatyti. Bet kai pagalvoji, jog emalis yra stipriausia medžiaga žmogaus kūne ir tokį brangų dalyką galėjo subraižyti toks š kaip soda, tai nervas ima.  verysad.gif prajexali...

Natale, sakai tiesa  smile.gif , ypač man patiko Tavo kažkada sakyta statistika dėl lūžimo. Man rodė kataloge, kaip atrodo herb, spyruoklės ir dar kažkoks ten (nepamenu, gal minėtas?), bet stūmia žandikaulį herbsto principu (prisukami varžteliai), bet jis ten tox miniatiūrinis palyginus... Beje, dėl įdomumo, radau intike kelis herbsto variantus, tai Lt naudojamas (kiek žinau, bet neaišku, ar visais atvejais), dar yra visai nieko, yra baisesnių pagal lanko padėtį (eina per gomūrį). Paieškosiu pc, jei rasiu, įkelsiu pasižvalgyti, gal kam bus įdomu.

Pas mane ant kruminiu dantu nubraizytas emalis.Bet taip gerokai nugramdytas, nes sviesti nereikia ir taip matosi prie gero apsvietimo. einu kas pusmeti uzdeti floruoto lako ant tu vietu. padeda thumbup.gif bet kai jis nusigramdo tai labai skauda valyti dantukus, net prisiliest negaliu su sepetuku. Pati kalta, valiau dantukus neteisingai ir nugramdziau emali. Bandziau naudoti visokius kremus ir special pastas. nepadeda schmoll.gif bet tas lakas tai buvo man geras atradymas ax.gif
Aisku idek fotkes, man idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 08 16, 18:52)
Paieškosiu pc, jei rasiu, įkelsiu pasižvalgyti, gal kam bus įdomu.

Įkelk, man irgi labai įdomu. smile.gif

Beje, įkėliau foto, apžiūrėkit kam įdomu. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretoote: 16 rugpjūčio 2011 - 23:31
Labas rytas:)
keliauju šiandien į vizitą..šiandien jau turėtų traukti pirmuką į šoną. Labai tikiuosi, nes jau tas tarpas tarp pirmuko ir antruko tai mane žudo, kaip bomžė atrodau doh.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien košmarų prisisapnavau, kad viršuje vienas dantis spaudė apatinį ir jis sulindo į danteną, toks mažiukas pasidarė, vienas dantis išėjo iš lanko taip giliai į gomurį doh.gif doh.gif o vienas pasisuko nenormaliai. Bet visos bėdos būtens su apatiniais, tai atsikėlus puoliau į dantis žiūrėt ir įsitikint, kad ne taip baisu viskas biggrin.gif siaubingas sapnas.
Atsakyti
Man tai siaubingai apacioje dantenos atkile, kraujuoja ir pan...
Atsakyti